Cześć Wam, zdecydowałem już co w sprawie fona na co dzień. Zamieniłem się ze znajomym na N85 dwumiesięczną na gwarancji bez locka a jemu dałem N 82 półtoraroczną w słabym stanie. Nic nie dopłaciłem. Jak to zrobiłem? Prosto... Hack Symbiana + masa fajnych programów i zamydliłem mu oczy. Ale do rzeczy. Za góra dwa tygodnie posiądę Nokię N82 max. pół roczną bez locka na gwarancji producenta. To będzie fon na co dzień. Ale mam możliwość wzięcia jakiegoś zawalistego telefonu z Plus GSM w abonamencie dla biznesu. Mogę mieć 5800, x3, LG solar, E52 za 1zł oraz E75 za 180zł - tak w skrócie. Ten drugi telefonik najpierw miałem sprzedać ale teraz już nie wiem. Mam dobre słuchawki i chciałbym kupić sobie coś fajnego do słuchania muzyki. Mam fajne słuchawki Philipsa i chciałbym kupić sobie coś fajnego do multimediów - przeglądanie w nocy neta przez WIFI, filmy i muzyka. Potrzebuję dużego wyświetlacza - koniecznie dotykowego. Wybór padł na 5800 ale... dzisiaj bawiłem się 5800 kumpla i to okropny szajs. Ten wyświetlacz... on męczy palce. Tej Nokii nie chcę no chyba, że na sprzedaż.
Jakiś czas temu w Media Markt bawiłem się jakimś Ipodem Touch tylko nei wiem której generacji i zachorowałem... Bawiłem się kilka minut taką aplikacją co jest taki kamień owienięty liną i trzeba ją rozplątać.
Słyszałem, że Ipod toych 1G ma najlepszy dźwięk ze wszystkich ipodów. Tak?
Co zrobić? Kupić tanio jakiegoś fona i go sprzedać na alelgro

no i kupić jakiegoś Ipoda Touch 16GB albo 32

Czy może jednak 5800? Chciałbym jakoś maxymalnei wykorzystać drogi abonament biznesoywy mojej mamy.