?? używana
?? za 1000 zł
?? Stary robisz nie złe interesy ja widzę haha
Co do tematu , na sam początek polecam e51. Zobaczysz co to symbian , dobra konstrukcja , szybki i nie zawodny. Wolę nową e51 niż dobitą n82
?? używana
?? za 1000 zł
?? Stary robisz nie złe interesy ja widzę haha
Co do tematu , na sam początek polecam e51. Zobaczysz co to symbian , dobra konstrukcja , szybki i nie zawodny. Wolę nową e51 niż dobitą n82

. Bo nowa kosztuje 1500zł 

KoRn napisał(a):A co za dużo 1000zł za używaną e71 ??![]()
. Bo nowa kosztuje 1500zł

w prawym dolnym rogu mojego posta.

. DOBRA KONIEC OFF!!! 

KoRn napisał(a):sory pomyliło mi sie bo jak 2 tygodnie temu byłem w nokii to chodziła po 1500zł wiec myślałem że jeszcze nie staniała. DOBRA KONIEC OFF!!!

. W recenzji też widzę o przytłumionym dźwięku. A czy jest problem z dogadaniem się np. z kimś? Czy tylko rozmowa jestdźwięk rozmówcy w słuchawce jakby bardziej zbasowany
? Bo w sumie to mi nie będzie przeszkadzać, byle tylko udało mi się dogadać bezproblemowo. A nie ma jakichś programów, które by regulowały np. poziom sopranów albo coś na Symbiana?typowo telefoniczna

Learni napisał(a):Zdecydowałem się na 99% kupić N79 używaną. Czy na Allegro są jakieś podróbki, czy wszystkie są oryginalne?

Learni napisał(a):A czy taka Nokia jest OK, która jest nowa i została wymieniony przez serwis ze starego modelu, którego nie dało się naprawić? Bo widzę kilka takich aukcji na Allegro

Peso napisał(a):Learni napisał(a):A czy taka Nokia jest OK, która jest nowa i została wymieniony przez serwis ze starego modelu, którego nie dało się naprawić? Bo widzę kilka takich aukcji na Allegro
Taki telefon jest w 100% legalny, ale jest to zazwyczaj sam telefon + ładowarka i poźniej trochę ciężej jest odsprzedać telefon i dostanie się też za niego mniejsze pieniądze, ale jeśli Ci to nie przeszkadza to kup taką

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości