probowalem przestawiac date i nica juz jest ok ale czy to tak dlugo sie musi wypakowywac czy moze sie cos zacielo??
probowalem przestawiac date i nic

.Certyfikat ma być na jutro,a ja mam prośbę o podanie linka do programiku co bym sobie na kompie mógł podpisać aplikację a potem blutem przesłać do fona już podpisaną
.Dzięki,piwko stawiam 

mentos napisał(a): Jeśli jesteś już zalogowany i masz włączoną 2 zakładkę tam gdzie się ściąga "signtool.exe" Musisz kliknąć na 3 czyli następną Będzie tam niebieski przycisk z ołówkiem klikasz go przenosi cię teraz do kolejnej zakładki, będzie tam żarówa na górze i przycisk "przeglądaj" Klikasz go wybierasz aplikacje do podpisania, następnie czekasz chwile przenosi cie do stronki z dwoma zielonymi przyciskami i chińskim niebieskim podkreślonym napisem klikając go ściągniesz podpisaną aplikacje. Jutro sprawdzę czy podpisało bo dziś mam kaca że głowa mała

.Chyba się udało ,ale jak pobrałem plik po wyrobieniu ,to tam chyba nie ma żadnego keya,lub certyfikatu
? Podpisać próbowałem i chyba się udało online,jedna aplikacja mi weszła ,poprzednio bez podpisu nie chciała.Natomiast mam problem z MegaPyModule Pack ,ani nie podpisany ani z certyfikatem nie mogę zainstalować,cały czas pokazuje błąd aktualizacji,a bez tego paku ,klapa z większością aplikacji .Prosiłbym o podanie linka z jakimś pewnym "pakiem" do Paytona.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości