przez nightmaster » 27 lut 2010 16:58
Panowie, w WM nie ma sapera, przynajmniej wbudowanego, za to są inne gry;) to tak dla rozładowania;)
zgadzam siętu z TheReds17, g500 to bardzo kiepski model, słabo o dobre oprogramowanie dla niego(tylko kilku ludzi którzy dobrze modują oprogramowanie), brak dotyku, kilka innych drobnych wad które mnie odpychają od tego modelu...
za to do SPV M3100(HTC Hermes, HTC TyTN, jak zwał tak zwał) mam ponad 1,5GB windowsów, przy czym jeden zajmuje około 60-70MB i każdy z nich jest inny, do tego multum programów, gier. Wadami, choć może niezupełnie, tego modelu jest brak akcelerometru, ale to się rozwiązuje rozsunięciem klawiatury albo programikiem(który swoją drogą jest w SPB Mobile Shell którego używam zamiast pulpitu) no i gorszy aparat w porównaniu do N95-1. Co do GPS to sięnie wypowiem, bo raz przez tego w nokii byłem sporo czasu, nerwów i kasy w plecy tak więc sięcieszę że nie posiadam:)
jeśli będzie ktoś zainsteresowany to mam dwa Hermesy do sprzedania, kontakt ze mną na gg 3835089, zwykle niewidoczny

----------------------------------------------------
Sprzedam nokie 7610, 6670, N80, N95-1.
----------------------------------------------------
żyj chwilą bo to może być Twoja ostatnia chwila...
- Za ten post autor nightmaster otrzymał podziękowanie od
- greg1316