jest mapa hiszpani do mcguider ? jesli jest możecie wrzucić , bo jade w środe to Hiszpanii i potrzebuje pilnie
Wrzucam zawsze działające aplikacje;)
Motorola V2288 > Nokia 3310 >Nokia 3510i > Nokia 3100>Nokia 3200> Sony Ericsson k700i > Nokia 6600 > Nokia 6085 > Nokia 6230 > Nokia 6280 > Nokia E51 > Nokia N82 + Nokia 3310 classic
witam! interesuje mnie mapa holandii czy moglby mi ktos wrzucic link... i jeszcze pytanko czy ja tez bedzie trzeba aktywowac?? i jeszcze skad mam wziasc nr programu do wygenerowania kodu aktywacyjnego mapy? prosze o odp
Ostatnio edytowany przez kaczus, 05 wrz 2009 20:53, edytowano w sumie 1 raz
Witam, mam Samsunga i550w i nie wykrywa mi wbudowanego GPSu. Wie ktoś co zrobić aby wykryło? Na zewn. chodzi bez problemu. Próbowałem też drugiej wersji programu 7.71 DriveMobile i miałem to samo.
ceb00la napisał(a):mam Samsunga i550w i nie wykrywa mi wbudowanego GPSu.
i
ceb00la napisał(a):Na zewn. chodzi bez problemu.
to wykrywa czy nie?? nie rozumiem? wiec w czym problem?? w budynkach telefony z wbudowanym GPS albo bardzo dluuuuuugo lapia FIXa albo wogole, na zewnatrz (pod otwartym niebem) max w kilka min.
Jeżeli na SISX.PL widzisz SPAM , nie komentuj go, pomóż Administracji sprzątnąć śmieci wciskając RAPORT Masz pytanie? pisz na forum, od tego jest.
witam mam problem z zainstalowaniem tego programu. ściągnąłem wszystkie pliki wrzuciłem na telefon zainstalowałem i program mi sie nie chce otworzyć nie wiem co jest nie tak