Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake 2 - Nokia 5800
Offline
Neo1231
Stopień: 150
*

Liczba postów: 198

Dołączył: 05-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia X6 32GB

Soft: 30.0.003 Hacked
Podziękował: 13

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #46
Re: Quake 2 - Nokia 5800
Nowe linki:

Kod:
http://www.4shared.com/file/DTglmYTD/Quake_2_-_Nokia_S601part1.html
http://www.4shared.com/file/yIHZk5hn/Quake_2_-_Nokia_S601part2.html

Teraz znany jako Laki1231Smile
11-12-2010 13:59
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: kubasek12
Offline
maateeusz
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 12-12-2010

Reputacja: 0


Telefon: 5800

Soft: s60 v 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #47
Re: Quake 2 - Nokia 5800
Mam mały problem- mianowicie wszystko odpala, ale nie mogę sterowac w grze(ani w menu gry). Co robic?
12-12-2010 14:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #48
Re: Quake 2 - Nokia 5800
pobiez virtual key

][Obrazek: 32177.gif]
12-12-2010 18:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
Laki1231
Stopień: 50
*

Liczba postów: 53

Dołączył: 12-12-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N8

Soft: PR1.0 011.012
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #49
Re: Quake 2 - Nokia 5800
Ale w mojej instrukcji był ten program. Jego trzeba włączyć przed uruchomieniem gry i steruje sie klawiszami aparat zielona czerwona słuchawka. Neo to moje stare kontoSmile

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]
12-12-2010 23:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
vampirinio
Stopień: 1
*

Liczba postów: 20

Dołączył: 26-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: nokia 5230

Soft: 12.0.089
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #50
Re: Quake 2 - Nokia 5800
Czy da się coś zrobić, żeby nie wywalało jak się wchodzi do wody?
Bo jak się zmieni drivera w menu gry->video z Software na OpenGL:ES to nie wywala, ale się tak tnie, że ciężko grać.
Jest jakakolwiek inna metoda?
01-01-2011 19:23
Szukaj postów Cytuj
Offline
Maniak15
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 20-02-2011

Reputacja: 0


Telefon: 5800Xm

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #51
Re: Quake 2 - Nokia 5800
Nie wiem czemu ci sie cos tnie ja na opengl zmienilem i po wejsciu do wody all działa ; )
Tylko ,ze u mnie sterowanie jest takie : zielona czerwona przod , zielona tyl ,srodek strzelanie , +(+)- Enter , aparat do polowy prawo ,wł/wył lewo , aparat do końca Menu. Żeby quake działa tzreba utworzyc folder quake2 a nie quake 2.
20-02-2011 16:21
Szukaj postów Cytuj
Offline
vampirinio
Stopień: 1
*

Liczba postów: 20

Dołączył: 26-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: nokia 5230

Soft: 12.0.089
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #52
Re: Quake 2 - Nokia 5800
A nie wie ktoś, czy da się grać myszą bluetooth,bo na e72 gostek grał. Na s60v5 chyba też nie powinno być problemu. Pytam, bo nie wiem, czy kupować mysz. Z góry dzięki Big Grin
09-03-2011 22:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
Damianes123
Stopień: 100
*

Liczba postów: 146

Dołączył: 09-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: nokia n73
Podziękował: 7

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #53
Re: Quake 2 - Nokia 5800
czemu wchodzac do wody gra wywala

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]

[Obrazek: chomik468x60.gif]
22-04-2011 13:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
vampirinio
Stopień: 1
*

Liczba postów: 20

Dołączył: 26-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: nokia 5230

Soft: 12.0.089
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #54
Re: Quake 2 - Nokia 5800
Jak przełączysz ja open gl to nie będzie wywalać, ale trochę wtedy tnie bez akceleratora 3d.
23-04-2011 21:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
newyk22
Stopień: 1
*

Liczba postów: 42

Dołączył: 30-12-2010

Reputacja: 0


Telefon: GALAXY S II

Soft: 4.11 SuperNexus

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 7

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #55
Re: Quake 2 - Nokia 5800
A jak nie mam folderu e7d61da9 na karcie pamieci to musze stworzyc tak ? Smile

Dobra juz jest ok, tylko jak ustawic klawisz "lewo" w Virtual key bo w ogole nie mam go ustawionego ?

Pozdrawiam.
18-07-2011 20:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
BoNik
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 29-07-2011

Reputacja: 0


Telefon: 5230

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #56
Re: Quake 2 - Nokia 5800
Wszystko git, lecz jak chce wyłączyć dźwięk w menu to nie mogę tego zmienić. proszę o pomoc jakim klawiszem wybrać aby wyłączyć dźwięk ?
30-07-2011 19:55
Szukaj postów Cytuj
Offline
newyk22
Stopień: 1
*

Liczba postów: 42

Dołączył: 30-12-2010

Reputacja: 0


Telefon: GALAXY S II

Soft: 4.11 SuperNexus

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 7

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #57
Re: Quake 2 - Nokia 5800
Nie da sie tego zrobic, niestety jest to bug w grze.

Pozdrawiam.
31-07-2011 00:52
Szukaj postów Cytuj
Offline
karas35
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 19-12-2012

Reputacja: 0


Telefon: nokia c6-00

Soft: RM-612

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #58
Odp: Quake 2 - Nokia 5800
witam wchodze do wody i mnie wywala a na openGL tak sie tnie ze nie da rady grac jest jakis inny sposób bo wchodze na plytka wode jest ok a na głebszom to wywala prosze o pomoc mam nokie c6-00

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]
20-12-2012 23:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #59
Odp: Quake 2 - Nokia 5800
karas35 zapoznaj się z tym tematem: nowa-funkcja-w-profilu-znajomosc-symbiana-t19794.html
21-12-2012 14:39
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS