Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
Offline
zubek2908
Stopień: 50
*

Liczba postów: 63

Dołączył: 31-03-2009

Reputacja: 0


Telefon: 5800XM

Soft: v40.0.005
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 14
Post: #1
Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
Raging Thunder
Świetna ścigałka w 3d wykorzystująca akcelarometr.


[Obrazek: 14v0h8g.jpg][Obrazek: f2q0pf.jpg]
[Obrazek: 29liovq.jpg][Obrazek: ea340j.jpg]



[hide]http://www.4shared.com/file/205251512/64617ca9/Polarbit_Raging_Thunder_v105S6.html[/hide]

GameApi wymagane do odpalenia gry:
[hide]http://www.4shared.com/file/205945329/4d6c474/GameAPI0952.html[/hide]
23-01-2010 19:55
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: lipa1985, capsel, Barney_vitor, david_driver, maniuchna
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 & V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #2
Re: Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
juz sie ucieszylem ze cos nowego... a sie okazuje padaka nie chodzi...:/ podpisalem wlasnym cer bo byl blad certyfikatu...

Nic nie dzieje sie bez przyczyny...
24-01-2010 11:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
Spacio23
Stopień: 500
*

Liczba postów: 514

Dołączył: 11-11-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia n73ME ReD

Soft: v4.0812.4.2.1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 51
Post: #3
Re: Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
A instalowałeś akcelometr plugin??

>>Telefon to nie wszystko, ale wszystko bez telefonu to Ch**<<

Witam Ponownie
24-01-2010 12:02
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 &amp; V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #4
Re: Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
a skad takie cos?Big Grin no myslalem ze jak jest akcelarometr. i instaluje aplikacje to ona ma dostep do niego... ale widze ze chyba sterownik jakis potrzebny tak? to gdzie tego szukac...?

Nic nie dzieje sie bez przyczyny...
24-01-2010 12:08
Szukaj postów Cytuj
Offline
Spacio23
Stopień: 500
*

Liczba postów: 514

Dołączył: 11-11-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia n73ME ReD

Soft: v4.0812.4.2.1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 51
Post: #5
Re: Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
Użyj google Napewno znajdziesz. Przeszukaj jeszcze forum(też chyba jest).

>>Telefon to nie wszystko, ale wszystko bez telefonu to Ch**<<

Witam Ponownie
24-01-2010 12:16
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 &amp; V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #6
Re: Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
no wlasnie wpisywalem czekajac na Twoja ratujaca odpowiedz z linkiemBig Grin ale wyskakuje tylko propozycja w googlach do tego forum i resco bubles...:/ na s60v3...:/

Nic nie dzieje sie bez przyczyny...
24-01-2010 12:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
Spacio23
Stopień: 500
*

Liczba postów: 514

Dołączył: 11-11-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia n73ME ReD

Soft: v4.0812.4.2.1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 51
Post: #7
Re: Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
Spróbuje coś poszukać ale nie obiecuje Smile

>>Telefon to nie wszystko, ale wszystko bez telefonu to Ch**<<

Witam Ponownie
24-01-2010 12:21
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: premek1988
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 &amp; V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #8
Re: Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
dzieki bo tez troche przepatrzylem forum ale wydaje mi sie ze jesli ma byc.... takie cos to albo w narzedziach albo systemowe badz inne bo nie wydaje mi sie zeby gdzies indziej to bylo... ale szukam tez...

Nic nie dzieje sie bez przyczyny...
24-01-2010 12:23
Szukaj postów Cytuj
Offline
Spacio23
Stopień: 500
*

Liczba postów: 514

Dołączył: 11-11-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia n73ME ReD

Soft: v4.0812.4.2.1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 51
Post: #9
Re: Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
Jak by ktoś jeszcze szukał to proszę:
Kod:
http://www.4shared.com/file/205865954/892d2b1d/Accelerometer_Plugin.html

>>Telefon to nie wszystko, ale wszystko bez telefonu to Ch**<<

Witam Ponownie
24-01-2010 12:33
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 &amp; V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #10
Re: Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
plugin jest zainstalowany ale gra nie chodzi ten co ja dodal to ciekawe czy mu na tej 5800 chodzi...:/

Nic nie dzieje sie bez przyczyny...
24-01-2010 12:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
zubek2908
Stopień: 50
*

Liczba postów: 63

Dołączył: 31-03-2009

Reputacja: 0


Telefon: 5800XM

Soft: v40.0.005
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 14
Post: #11
Re: Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
U mnie na 5800 wszystko ładnie chodzi (soft 40.0.005 hack) bez instalowania żadnych osobnych programów.
Możliwe że w ustawieniach gry macie przestawione na TOUCH SCREEN, a powinno być GYRO SENSOR.


Edit:
Już wiem dlaczego wam nie chodzi. Abz gry z Polarbit chodziły wymagane jest zainstalowanie GameAPI.

Proszę link:
[hide]http://www.4shared.com/file/205945329/4d6c474/GameAPI0952.html[/hide]
24-01-2010 12:53
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: maniuchna
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 &amp; V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #12
Re: Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
zubek2908 teraz dziala brawa dla tego Pana;] tylko jeszcze jeden problem da sie sterowac klawiszami bo mam N97 i wole grac klawiszamiBig Grin tylko czy to mozliwe?

P.S. U Ciebie gry wygladaja tak samo jak na screnach zamieszczonych przez Ciebie? bo u mnie troche gorzej...Sad a nawet sporo gorzeSad

Nic nie dzieje sie bez przyczyny...
25-01-2010 13:21
Szukaj postów Cytuj
Offline
zubek2908
Stopień: 50
*

Liczba postów: 63

Dołączył: 31-03-2009

Reputacja: 0


Telefon: 5800XM

Soft: v40.0.005
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 14
Post: #13
Re: Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
Screeny są od wujka Google Big Grin . Te które są zamieszczone są prawdopodobnie z iphone'a. Ale grafika aż tak bardzo się nie różni. A co do sterowania to nie mam pojęcia. Ja mam 5800 więc klawiszami nie pooperuję ;P
26-01-2010 21:39
Szukaj postów Cytuj
Offline
manski1
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 18-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: n97

Soft: s60v5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #14
Re: Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
witam. Ja dalej mam problem ze swoją n97 i tymi grami. Nie mam shakowanego fona bo mam nowy soft z którym jeszcze nie może sobie poradzić hallo:/ Ale np podpisuję grę (czy to Wave, czy tą powyższą ) swoim certyfikatem, zainstaluję ją, jest wszsytko ładnie pięknie ale do czasu jak kliknę na grę. Bo nic się nie dzieje:/ Mam zainstalowane Game api i akcelelator wszsystko podpisane ale nic nie pomaga, gra dalej nie odpala:/ ma ktoś coś podobnego albo jakiś cudowny myk na to?
19-05-2010 11:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
shelbygt1967
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 04-06-2010

Reputacja: 0


Telefon: 5230

Soft: 20.00.3
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
Re: Polarbit Raging Thunder v1.05.S60v5
Spacio23 napisał(a):A instalowałeś akcelometr plugin??


A mi to woóle nie chce nic sie zainstlowac nawet ciągle łedny cer.... nawet do tego akcelometr bledy....nie wiem mam 5230 ale nie kumam o co chodzi..;/
04-06-2010 02:44
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS