Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vBagX 1.25 S60v3 for Nokia S60 3rd
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #1
vBagX 1.25 S60v3 for Nokia S60 3rd
vBagX 1.25 S60v3 for Nokia S60 3rd

Opis:
VBagx - Emulator konsolki GameBoyAdvence. Prawie jak stara n-gage. Bo w końcu większość gier na n-gage jest przeniesiona z tej konsolki.

Romy wrzucamy do:

E lub C:/Data/others/nazwa emulatora

Niektóre Romy:

Rayman 3

[Obrazek: n-gage_rayman3.jpg][Obrazek: Rayman3.png]
[hide]
Kod:
http://rapidshare.com/files/85005623/0875_Rayman_3_Hoodlum_Havoc_Multi10_GBA-EURASIA.zip
[/hide]

Sonic.

[Obrazek: SonicN.jpg][Obrazek: 0290b.jpg]
[hide]
Kod:
http://rapidshare.com/files/84995696/0290_Sonic_Advance_USA_GBA-RPF.zip
[/hide]

The sims.

[Obrazek: 6282-1.jpg][Obrazek: 1312b.jpg]
[hide]
Kod:
http://rapidshare.com/files/85014189/1312_The_Sims_Bustin_Out_WORKING_USA_GBA-MODE7.zip
[/hide]

Tiger Woods.

[Obrazek: tiger_woods.jpg][Obrazek: 1249b.jpg]
[hide]
Kod:
http://rapidshare.com/files/85013621/1249_Tiger_Woods_PGA_Tour_2004_USA_GBA-EURASIA.zip
[/hide]

Splinter Cell.

[Obrazek: symbian_ngage_splinter_2.jpg][Obrazek: 1043b.jpg]
[hide]
Kod:
http://rapidshare.com/files/85006829/0993_Splinter_Cell_USA_GBA-GBATEMP.zip
[/hide]

Download Emulator:

[hide]
Kod:
http://www.4shared.com/file/45646582/a12690e6/Vampent_vBagX_125.html
[/hide]

Hasło - http://www.sisx.pl
28-04-2008 11:46
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: czysiek79, vicek9marek
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #2
 
Dodaje tutaj listę prawdopodobnie WSZYSTKICH gier na GBA sam osobiście każdej nie sprawdzałem ale mam nadzieję że każdy znajdzie coś dla siebie
[hide]http://rapidshare.com/files/115178995/romy_GBA.txt.html[/hide]
nie pisze tego na stronie bo straszny syf by był
15-05-2008 23:23
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jozek
Stopień: 1
*

Liczba postów: 16

Dołączył: 08-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
 
Tu można ściągnąć trochę romów do GBA
[hide]http://nr.emuparadise.org/NewReleases/index.php?&direction=0&order=&directory=GBA%20Roms[/hide]
20-05-2008 21:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
duchu
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 07-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
a ja mam takie pyatnie troszke inne, czy na mojej e51 bedzie dzialac ?
No wiec ze n-gage 2 napewno mi nie bedzie dzialo a co z tym ?
08-06-2008 00:36
Szukaj postów Cytuj
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #5
 
duchu napisał(a):a ja mam takie pyatnie troszke inne, czy na mojej e51 bedzie dzialac ?
No wiec ze n-gage 2 napewno mi nie bedzie dzialo a co z tym ?

A co mamy Ci zainstalować i sprawdzić? Zainstaluj i sam napisz czy działa na twój model.
08-06-2008 00:45
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
duchu
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 07-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
 
nie, ale mozna odpowiedziec normalnie...chyba do tego wlasnie sluzy forum zeby sie zapytac...a skoro wy macie inne pojecie o przykre. Ale oczywiscie zainstaluje i dam znac
08-06-2008 00:48
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #7
 
N-gage 2.0 będzie działać... Na mojej 6120c śmiga aż miło, tylko ramu trochę mało... U Ciebie duży plus bo masz ramu sporo Wink Wystarczy złamać system i wgrać kilka aplikacji. Wszystko jest możliwe Wink

Don't waste your time, or time will waste you...
08-06-2008 09:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
duchu
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 07-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
a widzisz i tutaj mnie zaskoczyles, bo z tego co czytalem na roznych forach, tam pisali ze n-gage 2.0 pojdzie tylko na telefonach ktore maja akcelelator 3d, a jak mi wiadomo to moja e51 nie posiada takiego. Ale jesli mowisz ze da sie to chetnie bym sprobowal ;]
WIec jesli mozesz mnie nakierowac na jakies info to byl bym wdzieczny
08-06-2008 10:24
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #9
 
Tu masz jak złamać n gage 2.0:
topics58/gry-n-gage-20-na-wszystkich-s60v3-vt184.htm
Pozdro

[Obrazek: obraz.png]
08-06-2008 10:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #10
 
Co potrzebujemy:

* Telefonu S60v3 ze złamanymi zabezpieczeniami lub z wgranym ROM Patcherem. W przypadku N73/N93(i) nie trzeba łamać zabezpieczeń [quote]


Jednak trzeba mieć wcześniej złamany system, niestety nie ma JESZCZE poradnika jak złamać system...

Don't waste your time, or time will waste you...
08-06-2008 11:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
duchu
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 07-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
dzieki i dam znac cy bedize dzialac ;] ale mam nadzieje ze tak
08-06-2008 11:10
Szukaj postów Cytuj
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #12
 
Crazy_Camel napisał(a):Jednak trzeba mieć wcześniej złamany system, niestety nie ma JESZCZE poradnika jak złamać system...

Jest poradnik jak złamać system topics5/s60v3-hack-vt69.htm?t=69#91 Mam nadzieję że o to chodziło.
08-06-2008 12:10
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Dahaka06
Stopień: 1
*

Liczba postów: 18

Dołączył: 02-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
Jak ja dawno nie grałem na GBA.Czas to zmienić :haha:
13-06-2008 12:41
Szukaj postów Cytuj
Offline
maropl
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 09-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #14
 
dziala to na n95 8 gb?
10-09-2008 18:02
Szukaj postów Cytuj
Offline
jolan
Stopień: 100
*

Liczba postów: 148

Dołączył: 17-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #15
 
Oczywiście że działa.

Poniżej zamieszczam dwie wersje vbag
[hide]http://www.4shared.com/file/62484331/7ae5d957/GameBoy_Advance.html[/hide]

A tutaj dwie paczki gier wybranych i ściągniętych przeze mnie z różnych stron. Ponad 80 MB każda.
[hide]http://www.4shared.com/file/62485427/376e3cc3/1_online.html
http://www.4shared.com/file/62485755/94 ... nline.html[/hide]
10-09-2008 18:09
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS