Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
c702 mały problem
Offline
miki19953
Stopień: 200
*

Liczba postów: 237

Dołączył: 28-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: x10(nieużywam)
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
c702 mały problem
Witam! mam mały problem z SonyEricsson-em c702 a mianowicie niby wszystko śmiga ale czasem jak jest odpalona np. muzyka to wychodzi z wszystkiego i za parę sek. wyświetlacz robi sie czarny. Niewiem czy to wina Softu ale chyba tak. I jeszcze jedno czy w SE wgrywa sie Softa podobnie jak w NOKI?
11-01-2010 15:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
Spacio23
Stopień: 500
*

Liczba postów: 514

Dołączył: 11-11-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia n73ME ReD

Soft: v4.0812.4.2.1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 51
Post: #2
Re: c702 mały problem
Robienie się czarnego ekranu to nie musi być wina softa może to być również wina samego wyświetlacza. Praktycznie w każdym modelu telefonu zmieniamy podobnie softa.

>>Telefon to nie wszystko, ale wszystko bez telefonu to Ch**<<

Witam Ponownie
11-01-2010 17:17
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
matek_dobro
Stopień: 1
*

Liczba postów: 14

Dołączył: 12-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: e65
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
Re: c702 mały problem
popieram to soft wgraj softa a2uploader albo SEUS-em
29-09-2010 18:00
Szukaj postów Cytuj
Offline
krzysiek50
Super Moderator
*

Liczba postów: 1,287

Dołączył: 20-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: C905

Soft: R1FA035

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 180
Post: #4
Re: c702 mały problem
odkop czlowieku, spojrz na date :oh:
prosze usunac moj post, gdyz ma on charakter informacyjny

Naciśnij >>> [Obrazek: postbit_thx.gif]
[Obrazek: stunter50.gif]
29-09-2010 18:33
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS