Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fozum mi sie nie miesci w oknie
Offline
tomahawk5000
Stopień: 50
*

Liczba postów: 97

Dołączył: 27-12-2009

Reputacja: 0


Telefon: N82 + 8 Gb

Soft: v35.0.002
Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #1
fozum mi sie nie miesci w oknie
pewnie wyda wam sie to głupie ale...
jestem zarejestrowany na rożnych forach i tylko na tym nie widzę całego obrazu po szerokości, mam na dole suwak, tak ma być?
korzystam z opery ale nie sadze żeby to miało znaczenie

[Obrazek: f3773669b8e853c1m.jpeg]

pzdr Tomek
03-01-2010 01:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #2
Re: fozum mi sie nie miesci w oknie
Jakiej rozdzielczości używasz? Zapewne 1024x768 lub mniejszej. Z czasem będzie to poprawione. Problem w tym że jak na takiej niskiej rozdziałce wygląda to dobrze to na wysokiej źle. Jeśli masz firefoxa to wystarczy dostosować stronę wciskając ctrl + Rolka myszki (kręcimy).
03-01-2010 01:29
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
tomahawk5000
Stopień: 50
*

Liczba postów: 97

Dołączył: 27-12-2009

Reputacja: 0


Telefon: N82 + 8 Gb

Soft: v35.0.002
Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #3
Re: fozum mi sie nie miesci w oknie
dokladnie takiej rozdzielczosci urzywam
ctrl+rolka dziala tez w operze ale zmiejszenie obrazu do 80% sprawia ze wszystko jest malo widoczne i ogolnie do du..., w zasadzie to chcialem sie tylko upewnic czy problem jest po mojej czy po waszej stronie

bede czekal az jak posales problem z czasem zniknie

[Obrazek: f3773669b8e853c1m.jpeg]

pzdr Tomek
03-01-2010 01:36
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS