Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401.s60v3.SymbianOS9.2.Unsigned-CNSTea
Offline
Adrianus91
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 16-11-2009

Reputacja: 0


Telefon: E72

Soft: S60v3
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #31
Re: Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401.s60v3.SymbianOS9.2.Unsigned-CN
Mam mały problem związany z tą Ovi Maps.
Kupiłem ostatnio Nokie E72 jest już oryginalnie wgrana Nokia Maps, ale czasem wbudowany moduł GPS nie ściąga mi sygnału z satelity. Symbol satelity po prawej stronie na dole ekranu miga mi na żółto jeden pasek. a jak już ściągnie sygnał, to po paru min z powrotem gubi zasięg.
Czym to jest spowodowane? Z góry dzięki za pomoc. :bye:
21-09-2010 17:03
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #32
Re: Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401.s60v3.SymbianOS9.2.Unsigned-CN
Wyjdź na zewnątrz

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
21-09-2010 17:16
Szukaj postów Cytuj
Offline
Rafik89
Stopień: 1
*

Liczba postów: 10

Dołączył: 24-06-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia n95 8GB

Soft: 35.0.001
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #33
Re: Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401.s60v3.SymbianOS9.2.Unsigned-CN
A ja nie mogę zainstalować wyskakuje błąd uaktualnienia. Zarówno ta wersja jak i poprzednia, mam złamany system, jeszcze spróbuje podpisać..
Ktoś miał podobnie?
N 95 8gb

[Obrazek: rafik.orge.pl.png]
28-11-2010 11:59
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
petey10
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 11-04-2011

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E90

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #34
Re: Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401.s60v3.SymbianOS9.2.Unsigned-CN
Witam. Czy do tego trzeba kupić jakas licencję? Bo mam zainstalowane mapy polski i kilku innych państw ale jak każe znaleźć adres i dam jedź do to najpierw ostrzezenie potem czy sie łączyć a potem zeby kupić licenję. Czy ja sie nie umiem tym obsługiwac? Chciałem sprawdzić i porównać do garmina którego mam równolegle(Troche powoli ładują się mapy ale to chyba tak już ma ten typ)
30-09-2011 19:25
WWW Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS