Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OPERA MOBILE 10[BETA1]
Offline
adrian033
Stopień: 1
*

Liczba postów: 39

Dołączył: 25-09-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5230

Soft: 20.0.005/złaman
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #1
OPERA MOBILE 10[BETA1]
Właśnie została opublikowana pierwsza beta najlebszej przegladarki internetowej na nasze telefony s60v3 oraz v5 niżej prezentuje linka do pobrania




Kod:
http://chomikuj.pl/tsp2010
w folderze dokumenty
14-11-2009 20:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
bastek92.92
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 09-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
Re: OPERA MOBILE 10[BETA1]
nie kazdy ma chomika zeby sobie pobrac plik powyzej 1mb....:/
15-11-2009 12:54
Szukaj postów Cytuj
Offline
darkgee
Stopień: 50
*

Liczba postów: 71

Dołączył: 07-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #3
Re: OPERA MOBILE 10[BETA1]
bastek92.92, wejdź sobie na
Kod:
http://www.opera.com/mobile/download/
i sciagnij Opere prosto od producenta.
16-11-2009 18:18
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: JacKacz9300
Offline
nightmaster
Stopień: 400
*

Liczba postów: 421

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: M Milestone

Soft: FroYo 2.2.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #4
Re: OPERA MOBILE 10[BETA1]
dla posiadaczy telefonów z mniejszą ilościa RAM, informuję że przeglądarka zjada ich okło 30 do poprawnego działania

[Obrazek: 5514.png]

----------------------------------------------------
Sprzedam nokie 7610, 6670, N80, N95-1.
----------------------------------------------------

żyj chwilą bo to może być Twoja ostatnia chwila...
18-11-2009 11:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
hakazi
Stopień: 400
*

Liczba postów: 432

Dołączył: 19-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: N85+8GB N95 8GB

Soft: V31.002.53.1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 14
Post: #5
Re: OPERA MOBILE 10[BETA1]
Czy da sie ta wersja loczyc przez wifi bo w zadnej wersji nie umiem sie polaczec za pomoca wifi

N-SERIES
[Obrazek: 761991001.png]
[Obrazek: 772.jpg][Obrazek: 31019.png][Obrazek: 29248.jpg][Obrazek: 24226.jpg]
03-12-2009 22:03
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #6
Re: OPERA MOBILE 10[BETA1]
hakazi przy wybieraniu punkty dostępu wybierasz wifi i gotowe
03-12-2009 23:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
hakazi
Stopień: 400
*

Liczba postów: 432

Dołączył: 19-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: N85+8GB N95 8GB

Soft: V31.002.53.1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 14
Post: #7
Re: OPERA MOBILE 10[BETA1]
ale jak wpisuje adres strony to nawet nie pyta o polaczenie

N-SERIES
[Obrazek: 761991001.png]
[Obrazek: 772.jpg][Obrazek: 31019.png][Obrazek: 29248.jpg][Obrazek: 24226.jpg]
04-12-2009 01:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #8
Re: OPERA MOBILE 10[BETA1]
w ustawieniach Opery nie masz przypadkiem do wyboru punktu dostępu?
04-12-2009 11:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
hakazi
Stopień: 400
*

Liczba postów: 432

Dołączył: 19-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: N85+8GB N95 8GB

Soft: V31.002.53.1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 14
Post: #9
Re: OPERA MOBILE 10[BETA1]
ok juz zrobilem musialem pousuwac wszystkie punkty dostepu w ustawieniach telefonu

N-SERIES
[Obrazek: 761991001.png]
[Obrazek: 772.jpg][Obrazek: 31019.png][Obrazek: 29248.jpg][Obrazek: 24226.jpg]
04-12-2009 20:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
dziobak99
Stopień: 400
*

Liczba postów: 412

Dołączył: 17-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: i5700
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #10
Re: OPERA MOBILE 10[BETA1]
A wie może ktoś z was co zrobić żeby zobaczyć aktualnie ściągane pliki gdy kliknąłem żeby zminimalizowało okienko z downloadem?
Ej no pomóżcie, bo jestem na uczelni, i nie wiem ile mi się ściągnęłoBig Grin
05-12-2009 14:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
marian19901
Stopień: 100
*

Liczba postów: 120

Dołączył: 15-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 6210 Navi

Soft: 05.16
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #11
Re: OPERA MOBILE 10[BETA1]
Moja opinia z noki 6210 Navi :
Przegladarka ładnie działa Wink , Szkoda ze nie mozna ogladac filmikow ;/ na necie ;/ , oraz nie mozna wybierac połaczenia ;/
Uzycie przegladarki 9/10
Funkcje przegladarki 3/10

[you] Postaw Piwko Wink
14-12-2009 16:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
st4ik
Stopień: 1
*

Liczba postów: 22

Dołączył: 05-03-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
Re: OPERA MOBILE 10[BETA1]
Tak, to chyba najlepsza przegladarka jaka mialem w uzyciu. Fajnie dziala opcja zakladek, mamy menager pobierania plikow no i wkoncu mozna latwo pobierac zdjecia. Szkoda tylko, ze zjada az tak duzo pamieci. Mogla by byc tez troche szybsza Smile
16-12-2009 15:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
cr-13.ac_k
Stopień: 200
*

Liczba postów: 214

Dołączył: 02-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia
Podziękował: 33

Otrzymał podziękowań: 71
Post: #13
Re: OPERA MOBILE 10[BETA1]
Modelatorzy wydaje mi się że użytkownikowi adrian033 nie wolno używać tych kolorów.
03-01-2010 11:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #14
Re: OPERA MOBILE 10[BETA1]
cr-13.ac_k napisał(a):Modelatorzy wydaje mi się że użytkownikowi adrian033 nie wolno używać tych kolorów.


W postach zakazuje się używania kolorów przeznaczonych dla grup oraz administracji:

Regulamin
* Zakazane kolory:

- czerwony - administrator
- zielony - moderator
- żółty - supportTeam

nie widze "zakazanego" koloru, chyba ze jestem daltonista.
03-01-2010 12:47
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: cr-13.ac_k
Offline
Luki888888
Stopień: 1
*

Liczba postów: 9

Dołączył: 24-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: E72

Soft: 054-005

Znajomość symbiana: 4
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #15
 
Mam telefon Nokia N73 i miałem opere mobile 10 ale chodzi opornie i co jakis czas pisało za mało pamieci....itp. Zresztą pobiera za dużo kB. Ja używam codziennie neta na tel wiec wiem ile można zaoszczedzić. Jestem czlonkiem pewnego forum i zawsze jak mialem opere mini 4.2 pobieralo mi ok 115kB a jak wgrałem mobile 10 to zrobil mi z tego 500kB wiec po co przeplacac. Teraz mam opere mini 5.0 beta 2 i jest super. wyglada ta samo jak mobile a pobiera mniej kB. Pozdro.
11-02-2010 17:21
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: daniprusa


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS