Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dlaczego nowy skrypt ssie
Offline
515X551E
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 03-10-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
Dlaczego nowy skrypt ssie
Proponuję aby każdy dodawał tu swoje "ale" odnośnie nowege design'u forum
ode mnie:
1 konieczność wracania po obejrzeniu nowych postów do str. gł i szukania "Odznacz jako przeczytane" - głupota
2 rozlazłe tabele - to już szczyt bezczelności, 1 raz w życiu spotykam się żeby strona jakaś nie mieściła mi się na 1024px szerokości. Kij od szczotki w **** temu co uważa że każdy ma min. 19 cali a laptopy czy noteboki nie istnieją.
3 niebieski - za ciemny, przy słonecznym dniu ciężko cokolwiek odczytać, tylko współczuję osobom które mają problemy ze wzrokiem.
01-11-2009 01:05
Szukaj postów Cytuj
Offline
mati0394
Stopień: 150
*

Liczba postów: 163

Dołączył: 22-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n900

Soft: V 20.2010.36-2

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #2
Re: Dlaczego nowy skrypt ssie
1. Przesadzasz.
2. Wygląd w sam raz estetyczny i wogóle.
3. Wszystko szybko śmiga, a to najważniejsze.

[Obrazek: 543402716.png]

[Obrazek: b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png]

[Obrazek: b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png]

Piszę poprawnie po polsku, a przynajmniej się staram. Smile
01-11-2009 10:39
Szukaj postów Cytuj
Offline
Grzenio502
Stopień: 100
*

Liczba postów: 130

Dołączył: 07-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82 + 8GB hack

Soft: 31.0.016

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #3
Re: Dlaczego nowy skrypt ssie
515X551E napisał(a):1 konieczność wracania po obejrzeniu nowych postów do str. gł i szukania "Odznacz jako przeczytane" - głupota

Zawsze możesz otwierać w nowej karcie i nie cofać się

515X551E napisał(a):2 rozlazłe tabele - to już szczyt bezczelności, 1 raz w życiu spotykam się żeby strona jakaś nie mieściła mi się na 1024px szerokości. Kij od szczotki w **** temu co uważa że każdy ma min. 19 cali a laptopy czy noteboki nie istnieją.

Mam laptopa 15,4 cala i chodzi elegancko i nic mi nie ucina. Istnieje skrót co zmniejsza i zwiększa stronę w przeglądarce "ctrl + rolka myszy" więc możesz sobie dopasować do swojego monitora. Chyba że masz problemy ze wzrokiem i czcionki 10 nie odczytasz. Jak tak to Ci współczuje.

515X551E napisał(a):3 niebieski - za ciemny, przy słonecznym dniu ciężko cokolwiek odczytać, tylko współczuję osobom które mają problemy ze wzrokiem.

Zawsze można sobie ustawić inne parametry monitora. Jest coś takiego jak kontrast i jasność.

Ogólnie skrypt forum jest dobry a PROZAK i MODY nadal pracują nad poprawkami o których są informowani.
01-11-2009 11:47
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS