Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stronka wolniej sie laduje:D
Offline
sp33dway
Stopień: 100
*

Liczba postów: 138

Dołączył: 21-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82

Soft: V31.0.016
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
Stronka wolniej sie laduje:D
Witam. Od jakis paru dni zauwazylem ze stronka sie wolniej ladujeTongue (dluzej mysli), nie wiem czy tylko u mnie tak jest ale prosze to sprawdzic...

Internet z neti 2mb/s wiec nie powinno byc problemu ale jednakTongue inne stronki dzialaja normalnie

[you] - jeśli pomogłem......postaw piwo!!

[Obrazek: 26783.jpg]

[Obrazek: 653392076.png]
04-10-2009 11:27
Szukaj postów
Offline
Piotreq
Stopień: 250
*

Liczba postów: 259

Dołączył: 08-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #2
 
w sumie to powinna działać szybciej, bo piwka zostały przelane...

[Obrazek: MrWaszek.gif]
04-10-2009 11:34
WWW Szukaj postów
Offline
sony_st
Stopień: 250
*

Liczba postów: 292

Dołączył: 17-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 16
Post: #3
 
mi się zdaje że coś jest z siecią bo ja mam z orange 1mb i mi też od kilku dni wolniej wczytuje strony. Niektóre wchodzą szybko a nie które wolno nawet jak nic nie pobieram.

Sprzedam:

- Nowego iPhone 3GS 16GB Zafoliowany ERA

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=716964167
04-10-2009 11:54
Szukaj postów
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #4
 
pewnie problemy z serwerem są
04-10-2009 14:11
Szukaj postów
Offline
shaman
Stopień: 500
*

Liczba postów: 697

Dołączył: 03-02-2009

Reputacja: 0


Telefon: Motka Defy

Soft: CM7.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 8

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #5
 
ja nic nie odczuwam

[Obrazek: b9d961dbe7b1201e.jpg]
-->Grafitti(projekty i wykonanie na koszulki sciany samochody)<--
-->Miałem już 79 modeli,mogę Ci w czymś pomóc?<--
-->Pomogłem ?? Naciśnij pomógł...Zmotywuj do dalszej pracy<--
Wkońcu Android na sisx
wkońcu IOS na sisx
04-10-2009 14:17
Szukaj postów
Offline
Kurcze
Stopień: 150
*

Liczba postów: 164

Dołączył: 14-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: e51

Soft: 400.34.011
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #6
 
Może to dziwne ale mi tez wolniej się ładuje... :oh:

"Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość." Bob Marley.

[Obrazek: 25171.jpg]
[Obrazek: 22658.png]
[Obrazek: 18637.gif]
04-10-2009 14:29
Szukaj postów
Offline
sp33dway
Stopień: 100
*

Liczba postów: 138

Dołączył: 21-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82

Soft: V31.0.016
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
wiec nie tylko ja odczuwam problemyBig Grin glowna juz teraz szybciej sie wlacza ale reszta dalej wolno

[you] - jeśli pomogłem......postaw piwo!!

[Obrazek: 26783.jpg]

[Obrazek: 653392076.png]
04-10-2009 15:12
Szukaj postów
Offline
Piotreq
Stopień: 250
*

Liczba postów: 259

Dołączył: 08-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #8
 
Oooo macie racje, teraz też coś nie tak Sad

[Obrazek: MrWaszek.gif]
04-10-2009 16:15
WWW Szukaj postów
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #9
 
Również coś takiego zauważyłem. Mam kilka stron na tym hostingu i inne chodzą podobnie jak sisx. Mam nadzieję że to chwilowe problemy w home.pl
04-10-2009 19:55
WWW Szukaj postów
Offline
Piotreq
Stopień: 250
*

Liczba postów: 259

Dołączył: 08-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #10
 
Prozak, z chęcią bym zobaczył inne stronki. Mógłbyś podać linki??

Mam nadzieję że przejdzie...
Ale to chyba nie wina home.pl bo każda dobra stronka się teraz długo ładuje...
np. Nk.pl czy nawet google.pl

[Obrazek: MrWaszek.gif]
04-10-2009 20:12
WWW Szukaj postów
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #11
 
fakt, sisx cos wolno sie laduje , ale nk i google raczej normalnie noo moze ciut wolno.
04-10-2009 21:53
WWW Szukaj postów
Offline
Piotreq
Stopień: 250
*

Liczba postów: 259

Dołączył: 08-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #12
 
NK zdecydowanie zwolniło...
A google.pl może tylko trochę, ale tam jest jeden obrazek więc i tak dosyć szybko Tongue

[Obrazek: MrWaszek.gif]
05-10-2009 09:13
WWW Szukaj postów
Offline
sp33dway
Stopień: 100
*

Liczba postów: 138

Dołączył: 21-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82

Soft: V31.0.016
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
u mnie wzystko ladnie chodzi tylko te sisx.pl wolnoBig Grin poczekamyTongueP

[you] - jeśli pomogłem......postaw piwo!!

[Obrazek: 26783.jpg]

[Obrazek: 653392076.png]
05-10-2009 12:59
Szukaj postów
Offline
patryko245
Stopień: 100
*

Liczba postów: 114

Dołączył: 05-05-2009

Reputacja: 0


Telefon: NOKIA N73/AVILA
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 15
Post: #14
 
No,u mnie też wolno się ładuje Sad

[Obrazek: 11713.gif]
08-10-2009 22:48
WWW Szukaj postów
Offline
Piotreq
Stopień: 250
*

Liczba postów: 259

Dołączył: 08-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #15
 
Zauważyłem że już lepiej...
Jak dla mnie temat do zamknięcia, przecież Prozak powiedział że on nic z tym nie zrobi :/
To że będziemy pisać czy ładuje się wolno lub szybko nic nie da...

[Obrazek: MrWaszek.gif]
09-10-2009 18:03
WWW Szukaj postów


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS