Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pilna sprawa-jak doładować telefon będacy obecnie za granicą
Offline
MARIOB
Stopień: 1
*

Liczba postów: 21

Dołączył: 03-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
Pilna sprawa-jak doładować telefon będacy obecnie za granicą
Panowie takie pytanie,telefon z Plusa dokładnie mixplus obecnie jest za granicą / Turcja /,czy jest możliwość abym go doładował zdrapką z Polski ??Jeśli tak to jak ?
11-09-2009 12:44
Szukaj postów Cytuj
Offline
grzesiek1945
Stopień: 450
*

Liczba postów: 483

Dołączył: 28-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: NokLa Ń95 8BiT

Soft: 31.0.015 h@cKeD
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #2
 
Napisz do znajomego żeby ci kupił i wysłał kodzik, proste.

As I Lay Dying - Through Struggle
[Obrazek: dfgvn4.gif]
[Obrazek: 2qsbj0y.gif]
[Obrazek: hx6fbb.png]
11-09-2009 12:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
MARIOB
Stopień: 1
*

Liczba postów: 21

Dołączył: 03-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
 
Nie to ja jestem w Polsce i chce doładować ten telefon z mixplusa który jest obecnie w Turcji. To jakim kodem to wysłać aby doszło ?

Czy tak da radę ?
*123* TELEKOD* NR_TELEFONU# w kraju na pewno by było ok,tylko czy jak ten numer obecnie jest za granica to dojdzie ?
11-09-2009 13:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #4
 
MARIOB napisał(a):*123* TELEKOD* NR_TELEFONU#
oczywiscie ze dojdzie przeciez nic poza miejscem "pobytu" telefonu sie nie zmienia, ba to tak jak bys pojechal za granice i nie rozliczali Cie za rozmowy.
11-09-2009 13:38
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
MARIOB
Stopień: 1
*

Liczba postów: 21

Dołączył: 03-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
Dzięki :haha:

Jeszcze jedno może ktoś będzie wiedział.

Jak włączałem roaming na ten tel co teraz jest za granicą,pytałem pani w BOK Plusa jaki koszt połączenia z Turcją,oświadczyła mi że rozmowy to 4 zł minuta dzwoniącego i 4 zł odbierającego ,rozmawiałem już kilka razy ,wczoraj np.jak żonka dzwoniła to jej za 12 minut zjadło prawie 50 zł,natomiast mi nie zeszło ani razu z konta ani złotówka ,więc jak to jest w końcu,oni sami nie wiedzą ?
11-09-2009 14:28
Szukaj postów Cytuj
Offline
albin
Stopień: 1
*

Liczba postów: 25

Dołączył: 16-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82

Soft: 31.0.016
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #6
 
Rozumiem, że Twoja żona jest za granicą. Jeśli dzwoniła zza granicy z polskiego numeru, to Ty nie możesz ponosić jakichkolwiek kosztów, ponieważ nie możesz (musisz) wiedzieć skąd ktoś do Ciebie dzwoni. Trochę inaczej jest gdy Ty zadzwonisz do żony. Poniesiesz koszt normalnego połączenia, ponieważ nie możesz (musisz) wiedzieć gdzie rozmówca obecnie się znajduje. Natomiast rozmówca poniesie koszty połączenia w roamingu. Takie jest moje rozumowanie. Nie wiem jak jest w Plusie.

[Obrazek: 1366045049.png]
11-09-2009 17:25
Szukaj postów Cytuj
Offline
MARIOB
Stopień: 1
*

Liczba postów: 21

Dołączył: 03-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
Ta k chyba jest ,jak piszesz coś mi sie wydaje,a pani z bok-u do końca chyba sama nie wiedziała.
12-09-2009 12:41
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS