Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak zlamac n95
Offline
yakuza0
Stopień: 50
*

Liczba postów: 83

Dołączył: 23-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #1
Jak zlamac n95
Mam pytanie przeszperalem 3 fora w poszukiwaniu sposobu na zlamanie symbiana w n95-1 v31i zaden sposob nie dziala ;// wszedzie to blad to "nie włozono karty pamieci"(NIE MAM KARTY PAMIECI) ale bez karty tez powinno trybic ;/// dajcie jakis sposob ;] Pomogl bedzie jak sie uda czyimś sposobem zlamac go

N95 user (Pro style of using) -.-
Wrocilem na forum po wielkiej przerwie ;]
[you] bądź człowiek daj piwo Tongue


[scroll][/b]MODOWAC KAZDY MOZE ALE POMAGAC JUZ NIE WSZYSCY[/b][/scroll]
05-09-2009 07:20
Szukaj postów
Offline
Adek 22
Masive Upload
*

Liczba postów: 4,968

Dołączył: 21-10-2008

Reputacja: 1


Telefon: Nexus 5

Soft: v6.0

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 290
Post: #2
 
HellOX 1.03 jest tu na forum Smile
05-09-2009 08:13
Szukaj postów
Offline
yakuza0
Stopień: 50
*

Liczba postów: 83

Dołączył: 23-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #3
 
Wiem ze jest sciagnelem lecz dalej wyskakuje ze brak karty pamieci ... a niestety jej nie posiadam ...

N95 user (Pro style of using) -.-
Wrocilem na forum po wielkiej przerwie ;]
[you] bądź człowiek daj piwo Tongue


[scroll][/b]MODOWAC KAZDY MOZE ALE POMAGAC JUZ NIE WSZYSCY[/b][/scroll]
05-09-2009 08:16
Szukaj postów
Offline
Adek 22
Masive Upload
*

Liczba postów: 4,968

Dołączył: 21-10-2008

Reputacja: 1


Telefon: Nexus 5

Soft: v6.0

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 290
Post: #4
 
To bez karty nic nie zrobisz bo HellOX musisz zainstalowac na karcie :haha:
05-09-2009 09:17
Szukaj postów
Offline
yakuza0
Stopień: 50
*

Liczba postów: 83

Dołączył: 23-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #5
 
Dzieki Smile w kazdym badz razie myslalem ze jest jakis inny sposob na zlamanie v31 bez karty ale widze ze raczej to nie wypali temat do zamkniecia a dla Ciebie leci pomogl tak jak obiecalem

N95 user (Pro style of using) -.-
Wrocilem na forum po wielkiej przerwie ;]
[you] bądź człowiek daj piwo Tongue


[scroll][/b]MODOWAC KAZDY MOZE ALE POMAGAC JUZ NIE WSZYSCY[/b][/scroll]
05-09-2009 09:26
Szukaj postów
Offline
crespo123
Stopień: 400
*

Liczba postów: 448

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Galaxy S3 Mini

Soft: Android 4.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #6
 
złam scmanem

[scroll]<font size="5"> [you] Postaw [Obrazek: thankposts.gif]/ to nic nie kosztuje </font>[/scroll]

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku
[Obrazek: crespo123.gif]
05-09-2009 10:09
WWW Szukaj postów
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #7
 
to sprobuj zainstalowac w pamieci telefonu
05-09-2009 10:13
WWW Szukaj postów
Offline
yakuza0
Stopień: 50
*

Liczba postów: 83

Dołączył: 23-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #8
 
scman nie da rady trk zainstalowac



a nie moge wybrac gdzie sie instaluje automatycznie na karte

N95 user (Pro style of using) -.-
Wrocilem na forum po wielkiej przerwie ;]
[you] bądź człowiek daj piwo Tongue


[scroll][/b]MODOWAC KAZDY MOZE ALE POMAGAC JUZ NIE WSZYSCY[/b][/scroll]
05-09-2009 10:16
Szukaj postów
Offline
crespo123
Stopień: 400
*

Liczba postów: 448

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Galaxy S3 Mini

Soft: Android 4.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #9
 
przecież jak zainstaluje na pamięci tela i włączy scman to wędą 2 informacje i po nich sie zrestartuje telefon i trzeba wejść w opcje i nacisnąć instal rot certyfikate i git.

[scroll]<font size="5"> [you] Postaw [Obrazek: thankposts.gif]/ to nic nie kosztuje </font>[/scroll]

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku
[Obrazek: crespo123.gif]
05-09-2009 10:20
WWW Szukaj postów
Offline
yakuza0
Stopień: 50
*

Liczba postów: 83

Dołączył: 23-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #10
 
Nie da sie secman zainstalowac bez trk -.- ani instalka bez posrednia sie nie da bo wyskakuje "wloz karte pamieci" ani przez instalke z pc->kom bo trzeba trk ktorego nie da sie zanistalowac bo na sofcie v31 wyskakuje komunikat ze jest wbudowany . Wiec?

N95 user (Pro style of using) -.-
Wrocilem na forum po wielkiej przerwie ;]
[you] bądź człowiek daj piwo Tongue


[scroll][/b]MODOWAC KAZDY MOZE ALE POMAGAC JUZ NIE WSZYSCY[/b][/scroll]
05-09-2009 10:27
Szukaj postów
Offline
Adek 22
Masive Upload
*

Liczba postów: 4,968

Dołączył: 21-10-2008

Reputacja: 1


Telefon: Nexus 5

Soft: v6.0

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 290
Post: #11
 
Wejzcie sie zastanowcie co wogole piszecie do niego robicie mu wode z muzgu :dribble: softa v31.0.017 nie shakujesz Sec Man-em ani nie zainstalujesz HellOX na telefonie musi byc katrta pamieci... Dawid_Zielu wstydz sie jestes wkoncu VIP-em a nie wiesz jak sie hakuje telefony z najnowszymi softami Tongue
05-09-2009 10:59
Szukaj postów
Offline
yakuza0
Stopień: 50
*

Liczba postów: 83

Dołączył: 23-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #12
 
Poprostu nie mial do czynienia ;D ale przetlumaczyc im sie nei da nie umia 1 posta czytac wyraznie jest probowalem wszystkich sposobow na forach ...


BTW nie robmy oftop ;p closed !

N95 user (Pro style of using) -.-
Wrocilem na forum po wielkiej przerwie ;]
[you] bądź człowiek daj piwo Tongue


[scroll][/b]MODOWAC KAZDY MOZE ALE POMAGAC JUZ NIE WSZYSCY[/b][/scroll]
05-09-2009 11:02
Szukaj postów


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS