Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JaduGadu
Offline
crougle
Stopień: 100
*

Liczba postów: 131

Dołączył: 21-04-2008

Reputacja: 0


Telefon: N95-2

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #1
JaduGadu
Jest to gadugadu na komórce, za darmo, płaci się tylko za gprs. Jest naprawde bardzo tanio, rozmawiałem 3 godziny non-stop wzieło mi tylko 40gr.

Ustawienia zostały sprawdzone. Działają oczywiście na n80 a także na n70. Prawdopodobnie działa we wszystkich sieciach.Sieci sprawdzone to : Orange i Play.


1.

Ustawiamy połączenie wap przez gprs w telefonie

USTAWIENIA -> POLACZENIE -> PUNKTY DOSTEPU -> OPCJE -> NOWY PUNKT DOSTEPU
NAZWA POLACZENIA: Internet
NOSNIK DANYCH: pakiety danych
NAZWA P-KTU DOSTEPU: internet
NAZWA UZYTKOWNIKA: internet
ZADANIE HASLA: nie
HASLO: internet
UWIERZYTELNIENIE: normalnie
STRONA GLOWNA: cokolwiek

2.

Nastepnie przechodzimy do ustawien zaawansowanych: OPCJE -> UST. ZAAWANSOWANE
TYP SIECI: IPv4
ADRES IP TELEFONU: automatyczny
SERWERY DNS: automatyczne
ADRES SERWERA PROXY: brak
NUMER PORTU PROXY: 0

3.

Uruchamiamy jadugadu -> OPCJE i zmieniamy:
NR GG: wiadomo co wpisac
HASLO: wiadomo co wpisac
HOST: zmieniamy na 91.197.13.2:8074 (co do hostów to jak nie będzie chciało się połaczyć, z tej strony szukać innych napewno jakiś zatrybi Smile http://www.kadu.net/monitor/ )

ADRES SERWERA: http://gadu-gadu.pl

[Obrazek: de045c804da5ecc9.jpg]

[hide]
Kod:
http://www.4shared.com/file/45119657/eb220be3/JaduGadu_09_sisxpl.html
[/hide]

Hasło : http://www.sisx.pl
23-04-2008 17:46
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dahaka06
Stopień: 1
*

Liczba postów: 18

Dołączył: 02-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
Coś dla mnie Big Grin
06-06-2008 15:27
Szukaj postów Cytuj
Offline
blazejpce
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 01-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
 
a przez wifi to dziala????
01-07-2008 16:25
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #4
 
Przez wifi też. Potrzebny jest obojętnie jaki punkt dostępu Tongue

Don't waste your time, or time will waste you...
01-07-2008 17:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
Nolin
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 16-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
Mógłby ktoś wrzucić to jeszcze raz? Obojętnie na co.
The file link that you requested is not valid. :/
30-07-2008 19:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
geforc
Stopień: 50
*

Liczba postów: 74

Dołączył: 27-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #6
 
dajcie to na nowy serwer no ;/
02-09-2008 19:39
Szukaj postów Cytuj
Offline
vanepafi
Stopień: 500
*

Liczba postów: 641

Dołączył: 16-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
prosze bardzo google sie klaniaja :
[hide]http://komunikatory.bajo.pl/download,kategoria,520,jadugadu.html[/hide]
widze ze duzo ludzi chce to jadu gadu wiec postaram sie zadbac zeby to neibyla byle jaka stronka znaleziona na google tylko powrzucam to jeszcze na jakis inne serwery (jakby cos niedzialalo prosze o PW a nie odpowiedz w tym poscie bo moge nieprzeczytac (zdarza sie
Big Grin) :
[hide]
Kod:
http://rapidshare.com/files/147698833/jadugadu_me_by_vanepafi.rar.html
[/hide]
[hide]
Kod:
http://www.speedyshare.com/864805792.html
[/hide]

P.S. haslo http://www.sisx.pl aha te ostatnie moje uploady czyli na speedy i rapida sa moje wlasne sciagniete z oficjalnej strony Smile ( wersje 0.0.9 tak pisze Big Grin )
06-09-2008 19:25
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Niron
Stopień: 1
*

Liczba postów: 23

Dołączył: 09-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
Działa wam jadu??? Mi nie dziala juz od około 6 mc jak jeszcze mialem 6600 :F jakie serwery macie ustawione??

@up- niedoczytalem o zmianie hosta :brick:
sorki za spam^^
09-09-2008 18:07
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
vanepafi
Stopień: 500
*

Liczba postów: 641

Dołączył: 16-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
prosze oto nowe(ponoc znalazlem jakies na necie Big Grin ponoc jest bardziej stabilne Smile jadu gadu 0.1.0 :
[hide]
Kod:
http://rapidshare.com/files/151758370/jadugadu1.jar.html
[/hide]

[hide]
Kod:
http://www.speedyshare.com/240454152.html
[/hide]

Smile pozdro mam nadzieje ze sie spodoba Smile
aha i dolaczam liste serwerow/hostów jakby wam niedzialaly Tongue :

[hide]
Kod:
91.197.13.2:8074
91.197.13.2:8074
91.197.13.26:8074
91.197.13.24:8074
oraz link
http://www.kadu.net/monitor/
http://gg.piasta.pl/?page_id=143
[/hide]
07-10-2008 17:24
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
ukanow
Stopień: 1
*

Liczba postów: 29

Dołączył: 26-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 22
Post: #10
 
I poważnie zabiera nam z Konta niewielkie ilośći środków dostepnych ? (pieniedzy)

jakos nie wiem Big Grin
a przydaloby sie

wie ktoś może ile w sieci 'Orange' będzie kosztowało ?

Pozdro! :$

[you] polejesz ? Big Grin
21-11-2008 16:56
Szukaj postów Cytuj
Offline
kulon91
Stopień: 150
*

Liczba postów: 163

Dołączył: 20-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
ile czasu wam się to włącza? bo u mnie jest tylko init... i pod tym adres serwera. Czekam kilka minut i nic. Zrobiłem wszystko dokładnie tak jak w temacie
21-11-2008 17:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
vanepafi
Stopień: 500
*

Liczba postów: 641

Dołączył: 16-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
 
hmmm co do kosztów to w moim podpisie jest (...) -> mmorpg na kome Smile prosze sie niezraszać że to niby tibia (bo gra sie wogule dużo przyjemniej niż w tą na kompie itp.) ale na dole umiesciłem cennik Smile

/ co do up to niewiele jestem w stanie pomuc pozmieniaj serwery zobacz które sa online Smile powinno zadziałać Smile ściągnij od nowa punkt dostępu / reinstaluj Smile
21-11-2008 20:00
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
minas70
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 20-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
Czy importuje on liste kontaktów??
10-01-2009 12:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
FOX
Stopień: 50
*

Liczba postów: 61

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #14
 
napewno tak.. Mozna korzystac z tego komunikatora po przez WI FI ?
11-01-2009 14:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
vanepafi
Stopień: 500
*

Liczba postów: 641

Dołączył: 16-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
 
oczywiście potrzebny obojętnie jaki pkt. dostępu Wink tylko trza się troszkę z serv namęczyć Wink
01-02-2009 15:52
WWW Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS