Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garmin Mobile XT 5.00.50 + GPMapa 2010.1
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #46
 
coder89 napisał(a):aczkolwiek lepiej od razu wersje 5.0.60 zainstaluj

dziwi mnie skad sie wziela ta wersja skoro na stronie Garmina nie ma jej.
29-08-2009 20:51
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
coder89
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 23-08-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #47
 
też nie wiem... grunt że działa Tongue i na przeglądaniu mapy mi sie nie wiesza a 5.0.50 mi sie zawieszała...
29-08-2009 21:27
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #48
 
dziwne na 5800 mojego brata sie nie wiesza sie
30-08-2009 21:30
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
daritex
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 08-09-2009

Reputacja: 0


Telefon: 6110 navigator
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #49
 
może ktoś odświeżyć link do mapy lub z kąt ją ściągnąć
08-09-2009 21:05
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #50
 
daritex, link do mapy jest aktywny.
08-09-2009 21:21
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
daritex
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 08-09-2009

Reputacja: 0


Telefon: 6110 navigator
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #51
 
dzięki koledzy
wszystko działa, za pierwszym razem wgrało się wszystko poprawnie na nokii 6110 nawigator
pozdrawiam.
12-09-2009 20:55
Szukaj postów Cytuj
Offline
galil20
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 02-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #52
 
"...Przestawiamy z modul gps bluetooth na gps wewnetrzny
..." wszystko śmiga do tego momentu. Przy zmianie daje System/zewnetrzny gps i wtedy pisze miTongueołączenie dozwolone tylko z urządzeniem garmin GPS i prubuje wyszukać urządzenia przez bluetooth. da się coś z tym zrobić ???Dodam jeszcze, że z każdą instalowaną wersją garmina tym sposobem występuje taki problem Sad
15-09-2009 23:05
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #53
 
najprawdopodobniej zle wyedytowales plik SW.UNL
16-09-2009 14:17
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
galil20
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 02-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #54
 
Dawid_Zielu napisał(a):najprawdopodobniej zle wyedytowales plik SW.UNL
Miałeś rację taki głupi błąd Smile dzięki za pomoc. :haha:
16-09-2009 15:37
Szukaj postów Cytuj
Offline
dobry440
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 02-09-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #55
 
Czemu sciąga mi siano z konta jak używam nawigacji??
22-09-2009 21:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
damdaj2
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 17-09-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #56
 
A ja mam jakis problem z Garminem... Kupiłem sobie nową N97 i szukałem jakiegoś programu do nawigacji i postanowiłem zainstalować Garmina... Niestety juz przy instalacji wyskoczyl mi błąd, że program nie jest kompatybilny z telefonem... Pomyslalem ze oleje ten komunikat... Niby sie zainstalował ale przy próbie włączenia Garmina wyświetla sie czarny ekran z logiem Garmin i program sie wyłącza... I nie ma opcji zeby go uruchomic... Próbowałem juz ze trzy wersje i we wszystkich mam ten sam problem... Czy może ktoś mi coś na to poradzic???
22-09-2009 22:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #57
 
dobry440 napisał(a):Czemu sciąga mi siano z konta jak używam nawigacji??

pomoc znajdziesz tu topics10/niekontrolowany-uplyw-gotowki-na-polaczenia-gprs-i-n82-vt3674.htm?highlight=wspomaganie+sieci

damdaj2, nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, czy wersja demo dziala na Twoim telefonie??
23-09-2009 19:34
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Rioux
Stopień: 50
*

Liczba postów: 85

Dołączył: 20-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #58
 
damdaj2 a probowales 5.00.60 (jest na forum) dopiero ta wersja dziala poprawnie na n97. Po za tym do poprawnego nawigowania obawiam sie ze bedziesz musial zakupic zewnetrzny odbiornik Sad

All Your Base Are Belong To Us
http://www.youtube.com/watch?v=qItugh-fFgg<br>
http://www.scenemusic.eu
25-09-2009 10:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
zubek2908
Stopień: 50
*

Liczba postów: 63

Dołączył: 31-03-2009

Reputacja: 0


Telefon: 5800XM

Soft: v40.0.005
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 14
Post: #59
 
Co do tych dwóch plików to nie całość ma być z dużej litery a jedynie nazwa. Rozszerzenie zostaje z małej. Pliki powinny wyglądać tak: "SW.unl" i "GMAPSUPP.unl"
26-09-2009 13:52
Szukaj postów Cytuj
Offline
karolimp
Stopień: 50
*

Liczba postów: 63

Dołączył: 23-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: n85
Podziękował: 9

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #60
 
Wszystko Śmiga na n85 za 1 razem browar poleciał Smile
26-09-2009 19:54
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS