Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CenRep --> Wyłącz dźwięk aparatu
Offline
lesbiq92
Stopień: 1
*

Liczba postów: 35

Dołączył: 15-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 8
Post: #1
CenRep --> Wyłącz dźwięk aparatu
Aplikacja wyłącza dźwięk aparatu podczas robienia zdjęcia. Niektóre telefony działąjąc w trybie wyciszonym nie mają dźwięku w aparacie ale są też telefony w których dzwięk pozostaje dlatego polecam tą aplikację.

INSTRUKCJA:

*sciagamy plik
*instalujemy
*resetujemy telefon
*wchodzimy w profile i wył.sygnał ostrzegawczy

[hide]http://www.4shared.com/file/100069239/60a33170/CenRep101F8809.html[/hide]

Ważna Jest Efektywność, Nie Efektowność!
30-07-2009 14:27
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: coobaa, szymekbeltu, 9019, karols, shiva6668, technic, swietlik188
Offline
Arti6666
Stopień: 100
*

Liczba postów: 141

Dołączył: 16-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #2
 
a jest jakaś metoda na zmianę dźwięku podczas robienia zdjęcia? bo te standardowe na n82 nie są z dobre

Wrzucam zawsze działające aplikacjeWink


Motorola V2288 > Nokia 3310 >Nokia 3510i > Nokia 3100>Nokia 3200> Sony Ericsson k700i > Nokia 6600 > Nokia 6085 > Nokia 6230 > Nokia 6280 > Nokia E51 > Nokia N82 + Nokia 3310 classic
30-07-2009 15:35
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
kriss12
Stopień: 500
*

Liczba postów: 662

Dołączył: 17-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 19
Post: #3
 
Każdy szuka metody na wyłączenie dźwięku a Ty szukasz na zmianę ???? Smile
Raczej nie ma takiej metody

Telefon: Nexus
Sieć: Era
ROM: KiNgxKxNexus Desire2Nexus
SPL: HBOOT-0.33.0012
Radio: 4.02.02.14
Recovery: RAv1.5.3
LENOVO Y530

-----------------------------------------
[Obrazek: n1_logo.png]
-----------------------------------------
Nie prowadzę Supportu przez GG, Mail, PW
30-07-2009 19:12
Szukaj postów Cytuj
zelmer23
Unregistered

 
Post: #4
 
No proszę, panowie, wpisujecie się w temat, żeby nie stawiać piwek??? kriss12 ty w końcu jesteś junior adminem i też takie rzeczy. Byście postawili piwko zamiast takich ceregieli. Pozdro!!!
30-07-2009 19:47
Cytuj
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #5
 
zelmer23, przeczytaj raz jeszcze powyzsze posty i zastanow sie nad tym co napisales. Ehh.
30-07-2009 19:54
WWW Szukaj postów Cytuj
zelmer23
Unregistered

 
Post: #6
 
Ok, zrobiłem tak jak napisałeś w instrukcji, wszedłem do profilu, tórego uzywam, czyli ogólny i wyłączyłem w nim dźwięki ostrzeżeń i nadal jest dźwięk przyrobieniu zdjęcia. Innym też nie działa???
30-07-2009 20:12
Cytuj
Offline
kriss12
Stopień: 500
*

Liczba postów: 662

Dołączył: 17-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 19
Post: #7
 
zelmer23, Zanim cokolwiek napiszesz radzę przeczytać poprzednie posty

Telefon: Nexus
Sieć: Era
ROM: KiNgxKxNexus Desire2Nexus
SPL: HBOOT-0.33.0012
Radio: 4.02.02.14
Recovery: RAv1.5.3
LENOVO Y530

-----------------------------------------
[Obrazek: n1_logo.png]
-----------------------------------------
Nie prowadzę Supportu przez GG, Mail, PW
30-07-2009 21:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
Arti6666
Stopień: 100
*

Liczba postów: 141

Dołączył: 16-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #8
 
zelmer23, gdyby mi była potrzebna ta aplikacja to bym postawił piwko ;] a ja potrzebuje aplikacji która zmieni mi dźwięk Big Grin wejdź sobie w mój profil i zobacz ile piwek postawiłem Smile Równie dobrze mogę powiedzieć że nabijasz posty ;p

Wrzucam zawsze działające aplikacjeWink


Motorola V2288 > Nokia 3310 >Nokia 3510i > Nokia 3100>Nokia 3200> Sony Ericsson k700i > Nokia 6600 > Nokia 6085 > Nokia 6230 > Nokia 6280 > Nokia E51 > Nokia N82 + Nokia 3310 classic
30-07-2009 22:27
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
lesbiq92
Stopień: 1
*

Liczba postów: 35

Dołączył: 15-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 8
Post: #9
 
Co do tego że nie działa to może byc u was trochę inaczej bo w e65 było wyłącz sygnały ostrzegawcze w innych telefonach trzeba próbowac. Sorry za niedomówienie

Ważna Jest Efektywność, Nie Efektowność!
30-07-2009 22:41
Szukaj postów Cytuj
Offline
sajor123
Stopień: 1
*

Liczba postów: 18

Dołączył: 16-08-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #10
 
Mi na 6220c działa nawet nie trzeba restartować tela
30-08-2009 00:23
Szukaj postów Cytuj
Offline
surachan
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 01-10-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
Witam
Ściągnąłem ten plik ale nie moge zainstalować na telefonie bo mi wyskakuje błąd certyfikatu mam telefon nokie 6710 czy moze mi ktoś pomoc jak w tym telefonie zrobic żeby przy robieniu zdjeć nie bylo glosu migawki ??
01-10-2009 18:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #12
 
surachan, musisz zlamac soft.
01-10-2009 18:50
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
surachan
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 01-10-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
wow dla mnie to czarna magia moglbyś napisac cos więcej Smile
02-10-2009 19:25
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #14
 
wyrabiasz certyfikat na
topics81/imobile-nowy-sposob-na-zdobycie-certyfikatu-altarnatywa-opda-vt10754.htm?highlight=imobile
i podpisujesz tam online aplikacje
topics81/helloox2-v202-amanie-najnowszych-softow-s60v3-v5-vt11712.htm?highlight=helloox
do lamania softu
02-10-2009 19:51
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
surachan
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 01-10-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
 
Dawid mam pytanko Smile

Ściągnołem sobie ten certyfikat ze stronki chińskiej tzn. (mam dwa spakowane rarem pilik jeden nazywa się SingTool i zajmuje 3 mega a drugi SingTool2 i zajmuje 970 kB) w środku tychże rarów są jakieś aplikacje .exe ściągnołem sobie również plik z HelloOX i powim szczeże ze dalej nie wiem co mam z tym wszystkim zrobic Sad
mógłbys pomóc Smile z góry wielkie dzięki
15-10-2009 18:38
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS