Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bluetooth Remote Control 3
Offline
barton3
Stopień: 50
*

Liczba postów: 69

Dołączył: 10-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #16
 
a czy przez kabel tez działa ? ;0
16-10-2008 14:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #17
 
Nie...
16-10-2008 19:23
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
kaczor13134
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 16-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #18
 
bardzo dobry program, wszystko dziala , polecamSmile) choc przy 100% pokrycia ekranu na telefonie czasem gubi kolory.
22-10-2008 01:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
barton3
Stopień: 50
*

Liczba postów: 69

Dołączył: 10-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #19
 
jak nazywa sie ten plik .sis ? bo go nie moge znalesc w tej paczce
31-10-2008 15:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
rouxx
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 02-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #20
 
kurde mam problem mam fona se k660i i jak juz zainstalowałem robie search i wybieram zeby połączyło z kompemto error
02-11-2008 19:27
Szukaj postów Cytuj
Offline
kriss12
Stopień: 500
*

Liczba postów: 662

Dołączył: 17-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 19
Post: #21
 
rouxx napisał(a):kurde mam problem mam fona se k660i i jak juz zainstalowałem robie search i wybieram zeby połączyło z kompemto error

Nie ten telefon, brak systemu i nie to forum - rada - zmień jak najprędzej telefon Smile

Telefon: Nexus
Sieć: Era
ROM: KiNgxKxNexus Desire2Nexus
SPL: HBOOT-0.33.0012
Radio: 4.02.02.14
Recovery: RAv1.5.3
LENOVO Y530

-----------------------------------------
[Obrazek: n1_logo.png]
-----------------------------------------
Nie prowadzę Supportu przez GG, Mail, PW
02-11-2008 21:08
Szukaj postów Cytuj
Offline
evilivan
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 09-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #22
 
mam nokie n73 i w program files jest tylko instalka jar na fona nie znalazlem sis , zle zainstalowalem ?
czy faktycznie ma byc jar?
09-11-2008 19:05
Szukaj postów Cytuj
Offline
kucyk84
Stopień: 100
*

Liczba postów: 127

Dołączył: 25-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: n82&N97

Soft: new&new
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #23
 
wszystko smiga dobrze..
ale szukam niime teraz .. podziekowal Big Grin
01-12-2008 20:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
karlik36
Stopień: 1
*

Liczba postów: 24

Dołączył: 07-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #24
 
witam, mam taki problem, że nie moge włączyc tego programu na kompie:|, na telefonie sie włancza, wszystkie ustawienia ustawiłem, natomiast na kompie nie moge tego załonczyć, jaka jest tego przyczyna?
10-12-2008 15:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
bartass127
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 20-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Htc Hd2

Soft: v.5.8.0 PLK

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #25
 
Możesz dac na inny serwer?

Come Back! Big Grin

HTC HD2

576 RAM
18-06-2009 21:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
dziaba33
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 08-09-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #26
Re: Bluetooth Remote Control 3
jakie jest hasło
03-02-2010 19:52
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #27
Re: Bluetooth Remote Control 3
hasło widoczne w 1 poście
03-02-2010 20:06
Szukaj postów Cytuj
Offline
hultay
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 31-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #28
Re: Bluetooth Remote Control 3
Hasło z 1 postu nie działa.

8210 -> 8310 -> 3220 -> K750i -> N80 -> N95 -> N96(now)
07-03-2010 02:46
Szukaj postów Cytuj
Offline
Sly
Super Moderator
*

Liczba postów: 2,388

Dołączył: 24-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Xiaomi RN2

Soft: Miui

Znajomość symbiana: 8
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 593
Post: #29
Re: Bluetooth Remote Control 3
hultay napisał(a):Hasło z 1 postu nie działa.
leo20 napisał(a):hasło widoczne w 1 poście
dziaba33 napisał(a):jakie jest hasło

Haslo to: www.sisx.pl

[Obrazek: sly180.gif]
HASŁO: sly180
Nie masz Chomika?? Kliknij
___________________________________________________
Aplikacja służąca do podpisywania aplikacji przy użyciu certyfikatu i klucza
___________________________________________________
Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: beztytuupvm.jpg] w prawym dolnym rogu mojego posta.
07-03-2010 09:07
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
grzes
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 28-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #30
Re: Bluetooth Remote Control 3
dlaczego mi nie działa? jak to ustawić?
22-03-2010 16:48
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS