Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bluetooth Remote Control 3
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #1
Bluetooth Remote Control 3
Bluetooth_Remote_Control_3

Opis:
Aplikacja do strowania komputerem, przez bluetooth. Możemy sterować prawie każdą aplikacją. Widać nawet pulpit naszego komputera. W paczce 2 pliki. Instalujemy najpierw na kompa, potem klikamy w plik rejestru i mamy full wersję. W katalogu gdzie zainstalował się Remote Control /Program Files znajduje się plik sis. Instalujemy go na telefonie.


[Obrazek: screenshot0001vb7.th.jpg][Obrazek: screenshot0002pq2.th.jpg][Obrazek: screenshot0003cf3.th.jpg][Obrazek: screenshot0004an9.th.jpg]
[Obrazek: screenshot0005xr3.th.jpg][Obrazek: screenshot0006nv3.th.jpg][Obrazek: screenshot0008ni3.th.jpg][Obrazek: screenshot0009zm3.th.jpg]
[Obrazek: screenshot0011ax1.th.jpg]

Download:

[hide]
Kod:
http://www.4shared.com/file/44891515/17ba28c0/Bluetooth_Remote_Control_3.html
[/hide]

Hasło - <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sisx.pl">www.sisx.pl</a><!-- w -->
21-04-2008 20:54
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: kamyl071
Offline
stefano99
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 25-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
big thanks prozakSmile
programik pierwsza klasaSmile
26-05-2008 22:24
Szukaj postów Cytuj
Offline
Marino87
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 28-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: e71

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
 
Program jest Supper . Polecam Big Grin
28-05-2008 12:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
michalr10
Stopień: 1
*

Liczba postów: 10

Dołączył: 07-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
mi cos nie dziala zainstalowalem to na swoim telefonie (nokia n73) i na komputerze wlaczylem to na kompie w telefonie ustawilem to COM Port daje to search i nic nie znajduje.
Mam na komputerze windows vista moze dlatego nie dziala???




//////////
i wez zrob wieksze te obrazki bo nie moge na niektorych zobaczyc co tam zmienic a nie chce sie powiekszyc
08-07-2008 14:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
lukpc1
Stopień: 1
*

Liczba postów: 25

Dołączył: 27-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
witam czy są jakies gotowe ustawienia do tego programiku np do programu sub edit ???? albo jakas dobra instrukcja jak zrobic
13-08-2008 21:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamilalva
Stopień: 1
*

Liczba postów: 17

Dołączył: 26-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
mi niedziala..ale juz blisko chyba
niedzila mam e50, normalnie bluesoleil mi wswzystko przesyla itd,tutaj tez znajduje mi uzadzenie tzn PC ale niemoge polaczycwszystko robie jak napisales ...search>znajduje urzadzenie >łacze i wyskakuje bład no correct service found" itd..mysel ze poprostu nieumiem przyporzadkowac COM do bluetootha w menadzerze urzadzen wyskakuje mi 16 portow i niby wszytskie sa obslugiwane przez bluetoooth niewiem jak je mam przyporzadkowac, a co wiecej niewiem jak sprawdzic ktory "fizycznie port" jest portem COM 1 COM 2 itd...macie jakies pomysly?

~~like toy soldier~~
26-08-2008 18:05
Szukaj postów Cytuj
Offline
kriss12
Stopień: 500
*

Liczba postów: 662

Dołączył: 17-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 19
Post: #7
 
Zainstalujcie stetrowniki Vidcomm



[hide]http://rs102.rapidshare.com/files/28932538/windcom5_www.peb.pl.rar[/hide]

hasło http://www.peb.pl

Telefon: Nexus
Sieć: Era
ROM: KiNgxKxNexus Desire2Nexus
SPL: HBOOT-0.33.0012
Radio: 4.02.02.14
Recovery: RAv1.5.3
LENOVO Y530

-----------------------------------------
[Obrazek: n1_logo.png]
-----------------------------------------
Nie prowadzę Supportu przez GG, Mail, PW
26-08-2008 19:33
Szukaj postów Cytuj
Offline
sisx
Stopień: 100
*

Liczba postów: 115

Dołączył: 26-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #8
 
na N81 chodzi jak ta lala Big Grin
26-08-2008 20:21
Szukaj postów Cytuj
Offline
ojejukiero
Stopień: 1
*

Liczba postów: 31

Dołączył: 06-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
prozak napisał(a):Aplikacja do strowania komputerem, przez bluetooth. Możemy sterować prawie każdą aplikacją. Widać nawet pulpit naszego komputera.
a mozna tak ze z telefonu na komie wlacze np. neostrade i bede mogl za free po necie smigac?? Big Grin da rade ?? :dribble:
27-08-2008 09:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #10
 
Ekhem... Neo chyba nie włączysz. Ale jeżeli już się połączysz to jest możliwość ciągnięcia neta przez bluetooth, ale jest to lipne. Słaby zasięg i nie zawsze działa. Polecam za 100zł kupić router. Kiedy chcesz na terenie całego domu będziesz mógł się połączyć.

Don't waste your time, or time will waste you...
27-08-2008 09:17
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamilalva
Stopień: 1
*

Liczba postów: 17

Dołączył: 26-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
DZieki Kriss...o lool
no i spam wyszedl...nieumiem skasowac,

~~like toy soldier~~
27-08-2008 15:48
Szukaj postów Cytuj
Offline
gutek_carlow
Stopień: 1
*

Liczba postów: 14

Dołączył: 29-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
 
dzięki wielkie za ten program zaoszczędziłem na pilocie. Należy sie jeszcze jedno duże piwko

In nomine Dei nostri satanas lucyferi excelsi
03-09-2008 22:39
Szukaj postów Cytuj
Offline
bonowg
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 09-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
Dzieki
Wielkie dzieki, fajna wstawka, programik jest ok, piwko sie nalezy
10-09-2008 08:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
jurek11
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 03-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #14
 
no program super Smile)))
03-10-2008 22:25
Szukaj postów Cytuj
Offline
chris061
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 06-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
 
Dobry programik
Smiga U mnie
Miałem jeden problem Szukał urządzenie ale nie chcial sie polaczyc Restart Aplikacji na kompie i poszlo
06-10-2008 14:51
WWW Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS