Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iMobile nowy sposób na zdobycie certyfikatu-Altarnatywa OPDA
Offline
Jep@
Stopień: 100
*

Liczba postów: 140

Dołączył: 11-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: HTC HD2

Soft: Adek 2.3.5

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #46
 
podpisalem hellox online ale jak chce zainstalowac to jest napisane ze certufikat wygasl lub jest nie wazny lub dane telefony sa prawidlowe prosze POMOCY :confused: ;( probowalem przestawiac date i nic


a juz jest ok ale czy to tak dlugo sie musi wypakowywac czy moze sie cos zacielo??
30-08-2009 13:53
Szukaj postów
Offline
MARIOB
Stopień: 1
*

Liczba postów: 21

Dołączył: 03-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #47
 
Chciałem sobie wyrobić ,zarejestrowałem się ,tak jak na zdjęciach z 1 strony ,ale imei mogę wpisać w 1 linijkę ,a w 2 nie idzie wpisać,nie podświetla mi ,o co tu chodzi ? :doubt:
30-08-2009 23:34
Szukaj postów
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #48
 
moze zle imei wpisales, ominales jakas liczbe lub pomyliles.
31-08-2009 10:40
WWW Szukaj postów
Offline
MARIOB
Stopień: 1
*

Liczba postów: 21

Dołączył: 03-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #49
 
Ok,dziś się udało ,problem był taki że mam zainstalowany skrypt w przeglądarce do blokowania reklam itp,okazało się ze to blokowało 2 linijke Tongue .Certyfikat ma być na jutro,a ja mam prośbę o podanie linka do programiku co bym sobie na kompie mógł podpisać aplikację a potem blutem przesłać do fona już podpisaną :haha: .Dzięki,piwko stawiam :bye:
31-08-2009 17:33
Szukaj postów
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #50
 
na iMobile mozesz po wyrobieniu certa podpisac aplikacje online. A robisz to tak jak wczesniej napisal

mentos napisał(a):Jeśli jesteś już zalogowany i masz włączoną 2 zakładkę tam gdzie się ściąga "signtool.exe" Musisz kliknąć na 3 czyli następną Będzie tam niebieski przycisk z ołówkiem klikasz go przenosi cię teraz do kolejnej zakładki, będzie tam żarówa na górze i przycisk "przeglądaj" Klikasz go wybierasz aplikacje do podpisania, następnie czekasz chwile przenosi cie do stronki z dwoma zielonymi przyciskami i chińskim niebieskim podkreślonym napisem klikając go ściągniesz podpisaną aplikacje. Jutro sprawdzę czy podpisało bo dziś mam kaca że głowa mała :confused:
31-08-2009 20:31
WWW Szukaj postów
Offline
MARIOB
Stopień: 1
*

Liczba postów: 21

Dołączył: 03-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #51
 
Piwo obiecane postawione Tongue .Chyba się udało ,ale jak pobrałem plik po wyrobieniu ,to tam chyba nie ma żadnego keya,lub certyfikatu :confused: ? Podpisać próbowałem i chyba się udało online,jedna aplikacja mi weszła ,poprzednio bez podpisu nie chciała.Natomiast mam problem z MegaPyModule Pack ,ani nie podpisany ani z certyfikatem nie mogę zainstalować,cały czas pokazuje błąd aktualizacji,a bez tego paku ,klapa z większością aplikacji .Prosiłbym o podanie linka z jakimś pewnym "pakiem" do Paytona.
01-09-2009 20:13
Szukaj postów
Offline
ogonek1989
Stopień: 1
*

Liczba postów: 17

Dołączył: 26-07-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #52
 
Mi pobiera jakiś program SignTool...:| nie mam żądnego certyfikatu :| chyba ze mam jeszcze czekać... dodam że nie wygląda to u mnie tak jak na screenach w pierwszym poscie...
06-09-2009 17:41
Szukaj postów
Offline
AliRav
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 13-09-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #53
 
Dokładnie tak jak kolega wyżej. Liczyem że będzie certyfikat ale ściąga jakies SignTool... O co chodzi? Próbowałem podpisać HeloX'a online, ale wywala błąd. Dodam że inne aplikacje mogę podpisać.

ktoś wie o co chodzi?
13-09-2009 11:29
Szukaj postów
Offline
mentos
Stopień: 1
*

Liczba postów: 13

Dołączył: 14-08-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #54
 
Jaki błąd? Ja podpisałem HelloX 1.03 1.04 i 2.0 i wszystkie zainstalowały się poprawnie. Gorzej z hackowaniem, ponieważ siadały wszystkie na unpacking patches. Sprawdź datę w czy masz poprawną(aktualną) lub wejdź Mendż.Aplik./Opcje/Ustawienia/ Ins. Oprogramowania zaznacz wszytko

"Tak jak magnes przyciąga żelazo, tak cierpliwość przyciąga zwycięstwo"
13-09-2009 11:49
Szukaj postów
Offline
AliRav
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 13-09-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #55
 
Google Translate tłumaczy to jako "1. Oprogramowanie wymaga certyfikatu może być podpisana" I jest tak z każdą wersja HelloX'a
13-09-2009 12:41
Szukaj postów
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #56
 
ogonek1989, jak juz bedzie Twoj certyfikat wyrobiony strony beda wygladac podobnie jak na screenach.
13-09-2009 18:37
WWW Szukaj postów
Offline
gruby1418
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 14-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #57
 
Witam. Czy coś zmieniło się w tej stronie ? Tzn. Chodzi mi o ostatni rysunek.
Nie mam czegoś takiego tylko [Obrazek: c17ad5cf348ab87fm.jpg]

chodzi o to czerwone kolko ... na tym czerwonym obrazku nie ma dwoch opcji. A sciagałem oby dwa i się sciagają programy do podpisywania (w jednej opcji i w drugiej)
[Obrazek: 080b1714b7731f0cm.jpg]

czy coś źle robię czy ten progam ma "wbudowany" już moj certyfikat i mam nim podpisywać? jeśli tak to poprosze link do turtrojala jak podpisac nim lub którtą insttrukcję. A jak nie to co mam zrobić zeby sciagnac .cert i ..key
16-09-2009 06:59
Szukaj postów
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #58
 
gruby1418, przeczytaj co jest napisane kilka postow wyzej, tam jest napisane jak podpisac online aplikacje na iMOBILE.
16-09-2009 14:14
WWW Szukaj postów
Offline
gruby1418
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 14-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #59
 
kurczę ... podpisałem 1 aplikacje na tej stronie i nic wiecej nie moge Sad dlaczego ?
16-09-2009 22:01
Szukaj postów
Offline
bartek5452
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 27-09-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #60
CERTYFIKAT PYTAM SIE
scignelem to i mam 2 piliki jeden to jakis program po chinsku drogi to strona i co teraz mam robic ,..dopiero sie uczeSad
28-09-2009 19:09
Szukaj postów


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS