Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
QuickOffice Premier Upgrade v6.1.94 S60v3 SymbianOS9.1 Unsig
Offline
krzychu1511
Stopień: 50
*

Liczba postów: 76

Dołączył: 23-03-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800

Soft: v52.00.07 Bojar

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 11
Post: #1
QuickOffice Premier Upgrade v6.1.94 S60v3 SymbianOS9.1 Unsig
QuickOffice Premier Upgrade v6.1.94 S60v3 SymbianOS9.1

Najnowsza wersja świetnego pakietu dostępnego na platformy Symbian 9.x.. Dzięki niej możemy otwierać, zapisywać pliki Office na telefonie.

Zmiany i nowości, jakie zostały wprowadzone do QuickOffice 6.1 to:

+ obsługa dokumentów Microsoft Office 2007
+ menedżer plików z możliwością pakowania do .zip,
+ możliwość przeglądania wykresów sporządzonych przez Office 2007 Excel z możliwością wprowadzania zmian na żywo,
+ uaktualniono Adobe Mobile Reader dla S60, przez co wczytywanie i przeglądanie plików PDF jest jeszcze szybsze i sprawniejsze,
+ wprowadzono obsługę Microsoft SharePoint.

chwilowo nie mam telefonu więc nie mam czym testować

jest z innego forum

[Obrazek: attachment.php?attachmentid=15481&d=1244874576]

[hide]Pobierz[/hide]

[hide]Pobierz[/hide]
13-06-2009 19:05
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: janeq18
Offline
mario995
Stopień: 50
*

Liczba postów: 79

Dołączył: 25-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
a to w polskiej wersji???
13-06-2009 19:17
Szukaj postów Cytuj
Offline
daniel.wojciech
Stopień: 300
*

Liczba postów: 347

Dołączył: 27-12-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N82 Black

Soft: v.31
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
 
mario995 napisał(a):a to w polskiej wersji???
tego programu nie ma w polskiej wersji

[Obrazek: danielwojciech.gif] LAST.FM NAME danielwojciech
13-06-2009 20:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
kriss12
Stopień: 500
*

Liczba postów: 662

Dołączył: 17-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 19
Post: #4
 
Jest w polskiej wersji oczywiście nieoficjalnej

Telefon: Nexus
Sieć: Era
ROM: KiNgxKxNexus Desire2Nexus
SPL: HBOOT-0.33.0012
Radio: 4.02.02.14
Recovery: RAv1.5.3
LENOVO Y530

-----------------------------------------
[Obrazek: n1_logo.png]
-----------------------------------------
Nie prowadzę Supportu przez GG, Mail, PW
13-06-2009 20:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
bartass127
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 20-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Htc Hd2

Soft: v.5.8.0 PLK

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
Mam pytanie
W telefonie posiadam fabrycznie QucikOffice w wersji 3.8i tego sie nie da usunąć.
Czy można jakos te dwie aplikacje zamienić?

Edit:
Ok. działa same sie zamieniły Smile

Come Back! Big Grin

HTC HD2

576 RAM
13-06-2009 20:21
Szukaj postów Cytuj
Offline
Mavciooo
Stopień: 400
*

Liczba postów: 431

Dołączył: 05-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E71

Soft: 500.21.009
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #6
 
kriss12 napisał(a):Jest w polskiej wersji oczywiście nieoficjalnej
To moglbys zapodac taka wersje Smile

6630 > N70 > N73 > E71 > E52 ( to jakis error produkcyjny Nokii ) > E71 & N900 Smile
13-06-2009 21:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
rafal13was
Stopień: 1
*

Liczba postów: 32

Dołączył: 29-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
Co poradzić na BŁĄD UAKTUALNIENIA? ... z wyjątkiem formatu oczywiście ;-]
13-06-2009 22:00
Szukaj postów Cytuj
Offline
adrian92
Stopień: 1
*

Liczba postów: 12

Dołączył: 03-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
Usunąć wszystkie poprzednie wersje.
13-06-2009 22:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
rafal13was
Stopień: 1
*

Liczba postów: 32

Dołączył: 29-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
Heh to nie jest takie proste bo ta aplikacja nie jest widoczna w menagerze aplikacji z poziomu menu tez nie można jej usunąć! zazwyczaj robiłem formata w takim przypadku jednak teraz zależy mi barzo by tego uniknąć
13-06-2009 22:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
Mavciooo
Stopień: 400
*

Liczba postów: 431

Dołączył: 05-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E71

Soft: 500.21.009
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #10
 
Musisz miec zhakowany system Smile

6630 > N70 > N73 > E71 > E52 ( to jakis error produkcyjny Nokii ) > E71 & N900 Smile
14-06-2009 23:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
rafal13was
Stopień: 1
*

Liczba postów: 32

Dołączył: 29-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
Telefon mam shackowany.Problem tkwi w tym ze niemoge nadpisać ani odinstalować wersji quick office którą mam obecnie w telefonie, również pobranej z tego forum
15-06-2009 20:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
shaman
Stopień: 500
*

Liczba postów: 697

Dołączył: 03-02-2009

Reputacja: 0


Telefon: Motka Defy

Soft: CM7.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 8

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #12
 
to mozna ta polska wersje ?

[Obrazek: b9d961dbe7b1201e.jpg]
-->Grafitti(projekty i wykonanie na koszulki sciany samochody)<--
-->Miałem już 79 modeli,mogę Ci w czymś pomóc?<--
-->Pomogłem ?? Naciśnij pomógł...Zmotywuj do dalszej pracy<--
Wkońcu Android na sisx
wkońcu IOS na sisx
28-06-2009 14:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
LandrynaTMR
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 25-08-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
znalazł ktoś polską wersje?
25-08-2009 16:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
madmax222
Stopień: 100
*

Liczba postów: 107

Dołączył: 08-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #14
 
czyli jak mam tego offica na telu to nie mam mozliwosci zainstalowania innej wersii
06-09-2009 15:45
Szukaj postów Cytuj
Offline
revrev
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 12-09-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
 
Cytat:Heh to nie jest takie proste bo ta aplikacja nie jest widoczna w menagerze aplikacji z poziomu menu tez nie można jej usunąć! zazwyczaj robiłem formata w takim przypadku jednak teraz zależy mi barzo by tego uniknąć

mam ten sam problem :/ jak sie z tym uporac ?
wyskakuje mi ten durny blad uaktualnienia, a system mam shackowany
12-09-2009 10:46
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS