Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Menu Editor v.3.05 EN, PL + Modyfikacja
Offline
cr-13.ac_k
Stopień: 200
*

Liczba postów: 214

Dołączył: 02-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia
Podziękował: 33

Otrzymał podziękowań: 71
Post: #1
Menu Editor v.3.05 EN, PL + Modyfikacja
Wymagania:
* Działa tylko na Symbiani'e OS 9.2
* Działa tylko na odblokowanym telefonie
* Instalujemy wyłącznie w pamięci telefonu [C:]
* Przed instalacją, należy usunąć wszystkie poprzednie wersje MenuEditor
Tą oto aplikacja można zmieniać nazwy zainstalowanych aplikacji i zmiana ikon
Wersja Angielska - Orginalna
[Obrazek: fotka1.th.png][Obrazek: fotka2.th.png]
Menu Editor v.3.05 EN
[hide]Menu Editor 3.05 full en.zip[/hide]

Wersja Polska - Zmieniona ikona
MenuEditor v.3.05 PL
[hide]Menu Editor v.3.05 full pl.zip[/hide]

Wersja Polska - Modyfikacja zmieniłem ikony folderów
[Obrazek: 13final.th.png][Obrazek: 14final.th.png][Obrazek: 15final.th.png][Obrazek: 16final.th.png][Obrazek: 17final.th.png]
Menu Editor 3.05 PL + Mod
[hide]Menu Editor v.3.05 mod pl.zip[/hide]
Tłumaczenie: cr-13.ac_k
Do poprawnego działania potrzebne są Biblioteki Python do pobrania tutaj: python-scriptshell-sdk-modulepack-pips-05-12-09-t8344.html
09-06-2009 14:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
shaman
Stopień: 500
*

Liczba postów: 697

Dołączył: 03-02-2009

Reputacja: 0


Telefon: Motka Defy

Soft: CM7.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 8

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #2
 
czy jak sie zmieni ikony to telefon nie bedzie zwalniac

[Obrazek: b9d961dbe7b1201e.jpg]
-->Grafitti(projekty i wykonanie na koszulki sciany samochody)<--
-->Miałem już 79 modeli,mogę Ci w czymś pomóc?<--
-->Pomogłem ?? Naciśnij pomógł...Zmotywuj do dalszej pracy<--
Wkońcu Android na sisx
wkońcu IOS na sisx
16-06-2009 17:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
TheReds18
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,019

Dołączył: 04-02-2009

Reputacja: 1


Telefon: HTC DESIRE HD

Soft: GINGERBEARD 2.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 103
Post: #3
 
Sprawdź ?
16-06-2009 18:18
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
shaman
Stopień: 500
*

Liczba postów: 697

Dołączył: 03-02-2009

Reputacja: 0


Telefon: Motka Defy

Soft: CM7.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 8

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #4
 
to ze zainstaluje nie oznacza ze nie zwlania....i ze to bedzie zauwarzalne....
wiec pytam

[Obrazek: b9d961dbe7b1201e.jpg]
-->Grafitti(projekty i wykonanie na koszulki sciany samochody)<--
-->Miałem już 79 modeli,mogę Ci w czymś pomóc?<--
-->Pomogłem ?? Naciśnij pomógł...Zmotywuj do dalszej pracy<--
Wkońcu Android na sisx
wkońcu IOS na sisx
16-06-2009 18:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
Piotreq
Stopień: 250
*

Liczba postów: 259

Dołączył: 08-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #5
 
Mógłby ktoś wytłumaczyć co to?
Bo po nazwie wiem że to jakiś edytor menu ale jak działa?
:555:

[Obrazek: MrWaszek.gif]
16-06-2009 19:02
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
zaloguj
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 08-01-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
 
[quote"cr-13.ac_k"]
Tą oto aplikacja można zmieniać nazwy zainstalowanych aplikacji i zmiana ikon[/quote]
nie umies czytac?!
16-06-2009 21:03
Szukaj postów Cytuj
Offline
Piotreq
Stopień: 250
*

Liczba postów: 259

Dołączył: 08-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #7
 
To wiem, chodziło mi o coś bardziej szczegółowego, np. na jakie ikony można zmieniać?
Dowolne, z programu czy trzeba ściągnąć?
Ale dzięki za odp. :564:

[Obrazek: MrWaszek.gif]
16-06-2009 21:21
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
cr-13.ac_k
Stopień: 200
*

Liczba postów: 214

Dołączył: 02-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia
Podziękował: 33

Otrzymał podziękowań: 71
Post: #8
 
Program sam w sobie ma kilkanascie dodatkowych ikon podobne ja sa standardowe w menu telefona s60v3
17-06-2009 00:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
Piotreq
Stopień: 250
*

Liczba postów: 259

Dołączył: 08-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #9
 
czemu mi nie działa?
Po włączeniu piszę "bląd systemu (-2)" i wychodzi...

[Obrazek: MrWaszek.gif]
17-06-2009 16:22
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Mavciooo
Stopień: 400
*

Liczba postów: 431

Dołączył: 05-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E71

Soft: 500.21.009
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #10
 
Sproboj zrobic format Smile

6630 > N70 > N73 > E71 > E52 ( to jakis error produkcyjny Nokii ) > E71 & N900 Smile
17-06-2009 16:56
Szukaj postów Cytuj
Offline
Piotreq
Stopień: 250
*

Liczba postów: 259

Dołączył: 08-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #11
 
Mavciooo napisał(a):Sproboj zrobic format Smile

To każdy może powiedzieć, a z własnego doświadczenia wiem że napewno są inne sposoby. Taki sam błąd miałem z 7 days Salvation, okazało się że przez to nie idzie bo instalowałem gre z skrzynki odbiorczej, przeniosłem na E/: a następnie zainstalowałem i działa. Miałem też błąd "błąd systemu (-1)" i wystarczył restart. Tak więc jak widać każdy mówi format,format i format a to nie jest konieczne.
Tak więc czekam dalej na pomoc...

[Obrazek: MrWaszek.gif]
17-06-2009 18:44
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
cr-13.ac_k
Stopień: 200
*

Liczba postów: 214

Dołączył: 02-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia
Podziękował: 33

Otrzymał podziękowań: 71
Post: #12
 
Masz złamany system ? Jeżeli tak to spróbuj na wyłączonym zabezpieczeniu SecMan lub ROMPatcher
11-07-2009 12:54
Szukaj postów Cytuj
Offline
zbig992
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 01-12-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5530
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
Re: Menu Editor v.3.05 full
Uwaga, nie radzę próbować odpalać na s60v5 ! U siebie musiałem odtworzyć appshelldata.xml Dobrze że miałem kopię Smile
19-12-2009 00:25
Szukaj postów Cytuj
Offline
xXxXMaRciNQXxXx
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 25-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: N95 8GB

Soft: 30.0.018 HACK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #14
Re: Menu Editor v.3.05 EN, PL + Modyfikacja
Witam wszystkichSmile
zbig992 - Dlaczego nie radzisz? Kto jest ciekaw jak ten program śmiga ten spróbuje właśnie nim operować i na s60v5.
No i oczywiście powiedzonko "przezorny zawsze zabezpieczony" powinno mieć tu znaczenie czyli innymi słowy kopia pliku appshelldata.xml
pozdrawiamSmile
22-03-2011 20:13
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS