Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spb TV
Offline
maciek49912
Stopień: 200
*

Liczba postów: 244

Dołączył: 09-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #16
 
kin nie działa proszę o nowy

Nie wiem czy dobrze.........

Jeśli mój post nie jest na swoim miejscu proszę o przeniesienie

[scroll]Super jestem Pasożyt>Pijawka Smile ♫ � � � � � � � � � ♫ <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sisx.pl">www.sisx.pl</a><!-- w --> ♫♫♫♫[/scroll]
23-09-2009 16:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
Wentyl
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 21-10-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #17
 
Z instalacją nie było problemu, jednak gdy odpalam program wyskakuje komunikat Menu : Nieobsługiwana funkcja. Co robić? Z góry dzięki. Pozdrawiam
22-10-2009 22:32
Szukaj postów Cytuj
Offline
ryra91
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 06-11-2009

Reputacja: 0


Telefon: n80

Soft: nie wiem :P
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #18
Re: Spb TV
Prosze o reup, bo znów wygasło Smile
06-11-2009 16:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
nokturn666
Stopień: 100
*

Liczba postów: 112

Dołączył: 06-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: HTC Touch Prro

Soft: EnergyROM 6.5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #19
Re: Spb TV
REEEE UPPP linki padły!!!!! Tongue

[Obrazek: 28146.png]
[Obrazek: 26493.png]
[Obrazek: 30285.gif]
[Obrazek: 29945.jpg]
[Obrazek: 30029.jpg]

HTC Touch Proo Big Grin
07-11-2009 13:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jep@
Stopień: 100
*

Liczba postów: 140

Dołączył: 11-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: HTC HD2

Soft: Adek 2.3.5

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #20
Re: Spb TV
Prosze bardzo
[hide]http://www.megaupload.com/?d=RD39PFNT[/hide]

Spoiler: pokaż
Haha Ciekawość Zwyciężyła !!!
09-11-2009 01:16
Szukaj postów Cytuj
Offline
rembol
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 08-10-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #21
Re: Spb TV
mnie na e65 nie dziala dlaczego ????
06-04-2010 21:56
Szukaj postów Cytuj
Offline
TheReds18
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,019

Dołączył: 04-02-2009

Reputacja: 1


Telefon: HTC DESIRE HD

Soft: GINGERBEARD 2.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 103
Post: #22
Re: Spb TV
a co sie dzieje ?
06-04-2010 22:13
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
kurokodyl11
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #23
Re: Spb TV
Mam problem. Zainstalowałem i po włączeniu pojawia mi się napis obieranie, za każdym razem dochodzi do innej liczby % (ok. 30-50) i dalej nie idzie. Czy ktoś wie co jest przyczyną tego?
10-04-2010 09:55
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 &amp; n82

Soft: v4.0 &amp; v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #24
Re: Spb TV
Może masz zbyt wolny transfer. Łączysz się przez wifi?

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
10-04-2010 20:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
kurokodyl11
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #25
Re: Spb TV
Łączę się przez wifi, mam dosyć dobrą prędkość. Wkurza mnie to, że nie mogę oglądać ;/
10-04-2010 21:41
Szukaj postów Cytuj
Offline
DiabloX
Stopień: 50
*

Liczba postów: 71

Dołączył: 11-10-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N95 8GB

Soft: v30.0.018 HACK
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #26
Re: Spb TV
Mi działa bardzo dobrze. Może musisz po prostu trochę poczekać...

______________________________
Zapraszam do mojego profilu:
[Obrazek: DiabloX.gif]
______________________________
10-04-2010 21:45
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
kurokodyl11
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #27
Re: Spb TV
Właśnie czekam za każdym razem i jak dojdzie do pewnego momentu, to po jakimś czasie pojawia się komunikat:Ogólny: Przekroczono czas na wykonanie operacji(-33)
11-04-2010 09:52
Szukaj postów Cytuj
Offline
krzysiek50
Super Moderator
*

Liczba postów: 1,287

Dołączył: 20-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: C905

Soft: R1FA035

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 180
Post: #28
Re: Spb TV
zainstaluj jeszcze raz albo poszukaj nowszej wersji (jesli taka jest)

Naciśnij >>> [Obrazek: postbit_thx.gif]
[Obrazek: stunter50.gif]
11-04-2010 09:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
kurokodyl11
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #29
Re: Spb TV
Już działa, okazało się, że to była wina wifi, bo w innym miejscu bez problemu poszło Smile
12-04-2010 21:29
Szukaj postów Cytuj
Offline
mati0394
Stopień: 150
*

Liczba postów: 163

Dołączył: 22-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n900

Soft: V 20.2010.36-2

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #30
Re: Spb TV
Mi działało wyśmienicie, a teraz nie ma dzwięku kombinowałem już wszystko... obraz jest normalny, niewiecie co może być przyczyną ?

[Obrazek: 543402716.png]

[Obrazek: b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png]

[Obrazek: b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png]

Piszę poprawnie po polsku, a przynajmniej się staram. Smile
12-04-2010 21:36
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS