Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TimeBar
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #1
TimeBar
TimeBar

Opis:

Aplkacja ta ma wiele możliwości np: wyświetla nam zegar cyfrowy w wybranym przez nas miejscu, tak jak na screenach. Lub też co godzinę (zależy od ustawień), mówi nam jaką mamy godzinę. W paczce dodatkowo dźwięki z radia zet. Co gdzie wrzucić opisane w pliku txt.

[Obrazek: screenshot0019_179.jpg][Obrazek: screenshot0023_713.jpg]
[Obrazek: screenshot0024_155.jpg][Obrazek: screenshot0026_228.jpg]

Na dole screen z zegarem cyfrowym na pulpicie po środku. Bardzo przydatne gdy np: piszemy sms i chcemy zobaczyć która godzina i wiele innych.

[Obrazek: timebar01.jpg][Obrazek: timebar00.jpg]

Download:

[hide]
Kod:
http://www.4shared.com/file/44637578/6a80d5f6/TimeBar_1_1_61.html
[/hide]

Hasło - http://www.sisx.pl
19-04-2008 16:51
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: deywi, martinn91
Offline
Bodziu95
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 23-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
ukryte tajemne wiadomosci
24-05-2008 13:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #3
 
Bodziu95 napisał(a):ukryte tajemne wiadomosci

A tak ciężko kliknąć w ikonkę [Obrazek: icon_beer.gif] , czy lepiej pisać takie bzdury? Może masz uszkodzony lewy klik myszy?, dlatego nadużywasz entera.
24-05-2008 14:07
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
jeditychy
Stopień: 1
*

Liczba postów: 9

Dołączył: 18-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
czegoś takiego szukałem thx
18-06-2008 19:02
Szukaj postów Cytuj
Offline
pajox
Stopień: 1
*

Liczba postów: 9

Dołączył: 08-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #5
 
Nom całkiem ciekawa rzecz! Tylko szkoda, że dźwięk z radia Zet (wieśniackie). Ale wgrałem swój dźwięk z syntezatora mowy ;]

Całkiem przyjemny (tutaj do ściągnięcia):
[hide]http://odsiebie.com/pokaz/218290---5d97.html[/hide]
19-06-2008 21:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
madmax222
Stopień: 100
*

Liczba postów: 107

Dołączył: 08-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
 
poradzcie cos bo zaraz oszaleje w kazdym pliku ktury sciagam i chce rozpakowac po wpisaniu hasla pliki sa puste a wyskakuje mi tabelka ze wystapil blad w pliku CRC
29-07-2008 23:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #7
 
ściągnij plik do końca bo może był jakiś błąd, powinno być wszystko ok, mi hula aż miło Big Grin
30-07-2008 00:06
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #8
 
Sciągnij nowego WinRara.
30-07-2008 09:11
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
bodek100x
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 19-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
Koledzy mam taki problem że program niechce mi mówić godziny. Pliki dźwiękowe wrzuciłem do tego katalogu co trzeba. Mozliwe że trzeba pozmieniać ustawienia ale niemoge sobie z tym poradzić. Dodam że chodzi o nokie n73 ME. Prosze o pomoc :confused:

<marquee> [you] postaw piwko </marquee>
26-08-2008 13:45
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 &amp; N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #10
 
hour alarm musisz mieć ustawiony na voice

voice path musisz mieć ustawioną dobrą ścieżkę dostępu - sprawdź czy to jest to miejsce gdzie znajduja się te pliki

i weź głóśnośc na maxa
26-08-2008 13:51
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
bodek100x
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 19-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
Fylyp_777 ustawiłem tak jak napisałeś ale i tak mi niemówi godziny :<

<marquee> [you] postaw piwko </marquee>
26-08-2008 14:06
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 &amp; N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #12
 
a jaki masz profil włączony? włącz ogólny i włącz dzwięki ostrzeżeń
26-08-2008 14:23
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
bodek100x
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 19-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
Mam już to włączone ale i tak niedziała. A w ustawieniach Speak times kwadraty powinny być zaznaczone? I jaki Font type wybrać?

<marquee> [you] postaw piwko </marquee>
26-08-2008 14:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #14
 
kwadraty maja byc zaznaczone. font type to tylko wyglad czcionki.
26-08-2008 16:26
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
bodek100x
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 19-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
 
To ja już niewiem czemu mi niedziała skoro wszystko mam zrobione tak jak należy :<

<marquee> [you] postaw piwko </marquee>
26-08-2008 16:54
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS