Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lonely Cat Games SmartMovie.v4.10
Offline
Adek 22
Masive Upload
*

Liczba postów: 4,968

Dołączył: 21-10-2008

Reputacja: 1


Telefon: Nexus 5

Soft: v6.0

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 290
Post: #1
Lonely Cat Games SmartMovie.v4.10
[Obrazek: b45890986b0b921a.jpg]

Odtwarza formaty AVI, MP4V, 3GP, FLV
Skalowanie obrazu
Wsparcie dla napisów
Rozbudowane narzędzia konfiguracyjne

Kod:
http://hotfile.com/dl/17280495/e6dd350/SmartMovie1.v4.10-GANGCLUB.zip.html
09-05-2009 20:32
Szukaj postów Cytuj
Offline
alien_55
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 05-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: i9300& E90

Soft: 014.002

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
Jakby ktoś miał problem z instalacja to informuje ze aplikacje trzeba podpisać.

[Obrazek: 89b6a311b26edc6e.jpg]



http://chomikuj.pl/VALDI_666
13-05-2009 10:25
Szukaj postów Cytuj
Offline
leszek161
Stopień: 50
*

Liczba postów: 66

Dołączył: 18-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: samsung i8510
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 22
Post: #3
 
Czy u was na noki 5800 SmartMovie chodzi normalnie?? Bo u mnie sie zawiesza albo filmy sie przycinają
15-05-2009 11:17
Szukaj postów Cytuj
Offline
Adek 22
Masive Upload
*

Liczba postów: 4,968

Dołączył: 21-10-2008

Reputacja: 1


Telefon: Nexus 5

Soft: v6.0

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 290
Post: #4
 
A masz wersje z 1 postu??
15-05-2009 16:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
leszek161
Stopień: 50
*

Liczba postów: 66

Dołączył: 18-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: samsung i8510
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 22
Post: #5
 
Na tej wersji to samo :/
15-05-2009 16:29
Szukaj postów Cytuj
Offline
Adek 22
Masive Upload
*

Liczba postów: 4,968

Dołączył: 21-10-2008

Reputacja: 1


Telefon: Nexus 5

Soft: v6.0

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 290
Post: #6
 
Mi dziala elegancko nie wiem czemu tobie nie smiga :|
15-05-2009 19:24
Szukaj postów Cytuj
Offline
leszek161
Stopień: 50
*

Liczba postów: 66

Dołączył: 18-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: samsung i8510
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 22
Post: #7
 
Filmy też Ci czysto chodzą ??
16-05-2009 11:21
Szukaj postów Cytuj
Offline
Adek 22
Masive Upload
*

Liczba postów: 4,968

Dołączył: 21-10-2008

Reputacja: 1


Telefon: Nexus 5

Soft: v6.0

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 290
Post: #8
 
Tak przeciez normalnie sobie ogladam te ktore przerabiam na 320x240 i nic mi nie tnie Tongue
16-05-2009 15:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
leszek161
Stopień: 50
*

Liczba postów: 66

Dołączył: 18-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: samsung i8510
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 22
Post: #9
 
To juz chyba wiem dlaczego mi sie przycinaja, bo przerabiam na wyższe rozdziałki i moze tel nie wydala. Spróbuje na 320 x240
16-05-2009 15:28
Szukaj postów Cytuj
Offline
Adek 22
Masive Upload
*

Liczba postów: 4,968

Dołączył: 21-10-2008

Reputacja: 1


Telefon: Nexus 5

Soft: v6.0

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 290
Post: #10
 
Jesli przerabiales na 360x640 czyli Full ekran 5800 to bedzie ci ciac Tongue
16-05-2009 15:36
Szukaj postów Cytuj
Offline
leszek161
Stopień: 50
*

Liczba postów: 66

Dołączył: 18-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: samsung i8510
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 22
Post: #11
 
To już mój problem rozwiazany Smile
16-05-2009 16:16
Szukaj postów Cytuj
Offline
creativ235
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 16-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
 
trzeba tą aplikacje podpisać?
18-05-2009 16:10
Szukaj postów Cytuj
Offline
Adek 22
Masive Upload
*

Liczba postów: 4,968

Dołączył: 21-10-2008

Reputacja: 1


Telefon: Nexus 5

Soft: v6.0

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 290
Post: #13
 
Ni przynajmniej u mnie nie trzeba bylo Smile
18-05-2009 17:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
sisx
Stopień: 100
*

Liczba postów: 115

Dołączył: 26-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #14
 
taa SmartMovie jest dobry do filmów 320x240 inne sie strasznie przycinają, najlepszy odtwarzacz jest ten wbudowany(Realplayer) co prawda filmy muszą być w .mp4 ale rozdziałka może być nawet 640x480 i się nic nie tnie Smile
27-05-2009 15:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 & V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #15
 
mi sie lekko przycinaja jesli w konwerterze ustawie opcje ze na 5800 ma przerabiac a jest to rozdzialka...320x180... wiekszej nie ma... i filmik sie przycina... :/ a jakis konwerter jest zeby np zgrac napisy w konwerterze tak jak robi to smart movie? bo niestety rozdzialki 640x360 nie ma...;/

Nic nie dzieje sie bez przyczyny...
13-06-2009 15:15
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: Rioux


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS