Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nokia 6234
Offline
kacper101
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 08-05-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
Nokia 6234
tak jak opisalem telefon sie albo zawiesz po chwili albo poprostu po jakims czasie sie wylaczy(niezaleznie od tego czy jest karta czy nie) prosze o pomoc zmiana softu na najnowszy nie pomogla
08-05-2009 18:33
Szukaj postów Cytuj
Offline
andoryu-
Stopień: 100
*

Liczba postów: 129

Dołączył: 04-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
To chyba najlepiej będzie jak pójdziesz do serwisu

[Obrazek: n95owner.jpg]
[Obrazek: sisxpluserbar.png]
[Obrazek: qlimaxfanpi4.png]
[Obrazek: sensationblackzr3.png]
08-05-2009 18:39
Szukaj postów Cytuj
Offline
kacper101
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 08-05-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
 
wlasnie oto chodzi ze nie musze (pracuje w komisie) tylko nie wiem co sie dzieje z tym tel
08-05-2009 18:46
Szukaj postów Cytuj
Offline
andoryu-
Stopień: 100
*

Liczba postów: 129

Dołączył: 04-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
Może płytka główna w którymś miejscu jest uszkodzona albo jakiś scalak.

Z tego co przed chwilą przeczytałem to ten telefon jest przeznaczony dla sieci Vodafone.
Jeżeli Twój tel niema Simlock'a to może to jest przyczyną?

[Obrazek: n95owner.jpg]
[Obrazek: sisxpluserbar.png]
[Obrazek: qlimaxfanpi4.png]
[Obrazek: sensationblackzr3.png]
08-05-2009 18:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
kacper101
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 08-05-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
niewiem moze simlok albo plyta bo w sumie to nie dziala rowniez strzalka w dół ale to ukladzik na plycie do wymiany
08-05-2009 19:05
Szukaj postów Cytuj
Offline
crespo123
Stopień: 400
*

Liczba postów: 448

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Galaxy S3 Mini

Soft: Android 4.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #6
 
ja bym poradziła jak telefon się włączy to *#737# przywrócenie oryginalnych ustawień albo w ustawieniach je przywróć ja z moja n73 miałem że się wyłączała się format fona i jest wszystko w porządku

[scroll]<font size="5"> [you] Postaw [Obrazek: thankposts.gif]/ to nic nie kosztuje </font>[/scroll]

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku
[Obrazek: crespo123.gif]
08-05-2009 19:19
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
kacper101
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 08-05-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
wczoraj juz tel zaraz po wlaczeniu sie zawieszal ale to wina tego ze byl zalany wyczyscilem plytke i tel smiga jak nowy
09-05-2009 09:58
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS