Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shake lock
Offline
andreasgebels
Stopień: 100
*

Liczba postów: 134

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 7
Post: #1
Shake lock
Aplikacja blokuje klawiature gdy potrząśnie sie telefonem.
Potrzebny jest Python.

[hide]http://odsiebie.com/pokaz/2437144---39e6.html[/hide]

[Obrazek: shakelock.jpg]




Jeśli już jest to sorka bo sprawdzałem

[Obrazek: 466181820.png]
[Obrazek: a.JPG]
[Obrazek: c.JPG]
26-04-2009 14:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
nokturn666
Stopień: 100
*

Liczba postów: 112

Dołączył: 06-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: HTC Touch Prro

Soft: EnergyROM 6.5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #2
 
mam wszystko co trzeba zainstalowane( chyba) i wyskakuje "błąd uaktualniania" co jest ?? help ;/ może plik coś nie ke ke ??

[Obrazek: 28146.png]
[Obrazek: 26493.png]
[Obrazek: 30285.gif]
[Obrazek: 29945.jpg]
[Obrazek: 30029.jpg]

HTC Touch Proo Big Grin
14-05-2009 17:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
andreasgebels
Stopień: 100
*

Liczba postów: 134

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 7
Post: #3
 
Cytat:mam wszystko co trzeba zainstalowane( chyba) i wyskakuje "błąd uaktualniania" co jest ?? help ;/ może plik coś nie ke ke ??
Pythona masz. Może już ten program masz i go nie zauważyłeś?

[Obrazek: 466181820.png]
[Obrazek: a.JPG]
[Obrazek: c.JPG]
17-05-2009 22:33
Szukaj postów Cytuj
Offline
haszczu19
Stopień: 50
*

Liczba postów: 79

Dołączył: 04-01-2010

Reputacja: 0


Telefon: n95 8gb

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 16

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #4
Re: Shake lock
Mam podobny problem. Podczas instalacji wyskakuje "błąd aktualizacji" a nie mam zainstalowanej takiej aplikacji...
16-10-2010 16:52
Szukaj postów Cytuj
Offline
mrowkarz24
Stopień: 800
*

Liczba postów: 860

Dołączył: 29-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: SE XPERIA X10

Soft: 2.1

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 36
Post: #5
Re: Shake lock
Jak wszystkim wiadomo serwer od siebie.com już nie działa wiec daje mirrora

wersja: v 1.0.5

Kod:
http://www.4shared.com/file/ww6C5tu4/ShakeLock_V105.html
16-10-2010 20:56
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS