Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaspersky Mobile Secuirty V7.0.32
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #1
Kaspersky Mobile Secuirty V7.0.32
Kaspersky Mobile Secuirty V7.0.32

Opis:
Antyvirus + firewall.

[Obrazek: 9122cenakasperskyof0.png]
[Obrazek: kasaa3.jpg]

Download:
[hide]
Kod:
http://www.4shared.com/file/44223932/ceb0fc79/Kaspersky.html
[/hide]


Hasło - http://www.n80.go.pl
15-04-2008 23:23
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #2
 
aplikacja na mojej N73 nie działa, po podpianiu przy instalacji pojawia się "nieprzyznany dostęp dop żadanej aplikacji" :|
08-06-2008 12:59
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
ptx
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 30-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
 
gdzie wklejamy lub jak załączamy ten plik .dat?
08-06-2008 14:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
krzaczek
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 09-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
wyglada fajnie Tongue
21-09-2008 17:43
Szukaj postów Cytuj
Offline
Maczo
Stopień: 1
*

Liczba postów: 21

Dołączył: 13-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #5
 
Upload Padł :oh:
13-11-2008 19:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
sisx
Stopień: 100
*

Liczba postów: 115

Dołączył: 26-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #6
 
z linkiem wsztstko okej :]
13-11-2008 19:27
Szukaj postów Cytuj
Offline
Maczo
Stopień: 1
*

Liczba postów: 21

Dołączył: 13-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #7
 
ok ok ale mam pewien problem przed updatem softu działała mi wersja 6 a tera po update ani ta i ta :/
13-11-2008 19:54
Szukaj postów Cytuj
Offline
nivero
Stopień: 50
*

Liczba postów: 75

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
Wywala errora "błąd certyfikatu skontaktuj się z usługo dawcą aplikacji" :oh:
wystarczy zmienić date?bo zwykle jest ważność certyfikatu wygasła...

[Obrazek: mry8ld.gif]
[Obrazek: 14eco5z.png]
[Obrazek: 2n036tk.png]
[Obrazek: av4q9s.png]
14-12-2008 19:56
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
sprawdz87
Stopień: 100
*

Liczba postów: 134

Dołączył: 14-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
u mnie wogole pisze ze trzeba zarejestrowac :bad:
19-01-2009 21:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
Asssasin
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 23-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #10
 
U mnie wszystko działa Big Grin
Dzieki
23-02-2009 21:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
Kowi
Stopień: 150
*

Liczba postów: 165

Dołączył: 09-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
mi przy instalacji wyskoczyło ze ten produkt nie może być zainstalowany na moim tel (samsungi550)

[Obrazek: 11186.jpg]
[Obrazek: 24648.jpg]
[Obrazek: 745.jpg]
05-09-2009 16:46
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS