Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vFacer 2.2
Offline
Arti6666
Stopień: 100
*

Liczba postów: 141

Dołączył: 16-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #1
vFacer 2.2
[Obrazek: 2987012375466131.jpg]


vFacer to aplikacja do zablokowania oraz odblokowania telefonu za pomocą kamery czyli działa na zasadzie rozpoznawania twarzy ,jeżeli zdjęcie jest źle zrobione tzw za ciemne to można wpisać kod który sam go ustawiasz , podczas włączonej aplikacji nie idzie zrobić scenera żeby pokazać jak program wygląda ale warto ściągnąćSmile


[hide]http://www.4shared.com/file/98070664/9ac01404/vFacerv22_S60v3.html[/hide]


edit:
przeczytałem na innym forum że to dopiero wersja beta i tylko blokuje na razie klawiature

Wrzucam zawsze działające aplikacjeWink


Motorola V2288 > Nokia 3310 >Nokia 3510i > Nokia 3100>Nokia 3200> Sony Ericsson k700i > Nokia 6600 > Nokia 6085 > Nokia 6230 > Nokia 6280 > Nokia E51 > Nokia N82 + Nokia 3310 classic
12-04-2009 10:44
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: cr-13.ac_k, damian4321, Fryta61, Zabol226
Offline
piec100
Stopień: 200
*

Liczba postów: 236

Dołączył: 31-01-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #2
 
Zobaczymy czy dziala ;]

"Czy przyjmiesz mnie mój Boże,
kiedy odejść przyjdzie czas
Czy podasz mi swą rękę,
a może będziesz się bał"

[Obrazek: 29764.png]
12-04-2009 10:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
barton3
Stopień: 50
*

Liczba postów: 69

Dołączył: 10-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
 
zainteresowało mnie to Big Grin

[ Dodano: 2009-04-12, 18:01 ]
jak to ustawić ?
12-04-2009 17:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
Arti6666
Stopień: 100
*

Liczba postów: 141

Dołączył: 16-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #4
 
dasz piwo to ci powiemTongue bo nie dałeś ;P

[ Dodano: 2009-04-12, 21:46 ]
gdy masz włączoną aplikacje przyciskasz options utwórz nowego usera i klikasz ok i pojawi się napis że użytkownik zarejstrowany , później wchodzisz znowu w opcje i wcisnij add image to wybierasz nazwę usera nakierowujesz kamerke na siebie i gdy zeskanuje cię przyciskasz środkowy klawisz


Kolego Dawidzie chodziło mi o tego nad mną bo gościu ściągnął aplikacje a nie dał piwa

Wrzucam zawsze działające aplikacjeWink


Motorola V2288 > Nokia 3310 >Nokia 3510i > Nokia 3100>Nokia 3200> Sony Ericsson k700i > Nokia 6600 > Nokia 6085 > Nokia 6230 > Nokia 6280 > Nokia E51 > Nokia N82 + Nokia 3310 classic
12-04-2009 18:56
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
slawcioo88
Stopień: 1
*

Liczba postów: 33

Dołączył: 28-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #5
 
nie instaluje się pisze błąd uaktualniania
13-04-2009 16:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
barton3
Stopień: 50
*

Liczba postów: 69

Dołączył: 10-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
 
no zrobilem tak..a teraz jak zablokować klawiaturę żeby nikt nie odblokował prócz mnie ?
14-04-2009 13:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #7
 
Arti6666 napisał(a):Kolego Dawidzie chodziło mi o tego nad mną bo gościu ściągnął aplikacje a nie dał piwa

Kliknelo mi sie tam gdzie nie trzeba, PIWO mialo byc wyzej aby dostac link :570:
14-04-2009 13:59
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
pawson94
Stopień: 1
*

Liczba postów: 27

Dołączył: 14-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: N97, HTC Desire

Soft: v22.0.110,v2.1E
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #8
 
błąd uaktualnienia
14-04-2009 14:02
Szukaj postów Cytuj
Offline
mrowkarz24
Stopień: 800
*

Liczba postów: 860

Dołączył: 29-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: SE XPERIA X10

Soft: 2.1

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 36
Post: #9
 
jesli wyskakuje taki komunikat jak BŁAD AUKTUALNIENIA toznaczy ze macie jakis program ktury tez działa na kamere i to blokuje .Autor zapomniał dodac ze jesli zdjecie zle wyjcie ( niewyrazne bedzie lub robione w nocy )to mozna wpisac kod specjalny .Testowałem kiedys ta owa aplikacje i nic mi nie blokowało
15-04-2009 20:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
czysiek79
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 05-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #10
Re: vFacer 2.2
witam....

mozna uaktualnic link z programem bo nie dziala...
12-11-2009 14:56
Szukaj postów Cytuj
Offline
mati0394
Stopień: 150
*

Liczba postów: 163

Dołączył: 22-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n900

Soft: V 20.2010.36-2

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #11
Re: vFacer 2.2
Prosze bardzo:

[hide]http://www.ziddu.com/download/3924613/vFacer.v2.2.s60v3.zip.html[/hide]

[Obrazek: 543402716.png]

[Obrazek: b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png]

[Obrazek: b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png]

Piszę poprawnie po polsku, a przynajmniej się staram. Smile
23-11-2009 20:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
adriankow3
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 10-07-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
Re: vFacer 2.2
a potrzebny jest autofocus?
30-01-2010 22:44
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #13
Re: vFacer 2.2
adriankow3 nie
31-01-2010 01:54
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: skit3
Offline
mrowkarz24
Stopień: 800
*

Liczba postów: 860

Dołączył: 29-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: SE XPERIA X10

Soft: 2.1

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 36
Post: #14
Re: vFacer 2.2
Aktualizacja do wersji : v2.3

Kod:
http://www.4shared.com/file/wRGG3p54/_2__vFacerv23_S60v3.html
31-07-2010 23:05
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS