Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb Landscape w N-Gage 2.0
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #46
 
nie musisz tego robić, jak masz n-gage to w opcjacj po włączeniu gry możesz przełączyć na tryb landspace
02-11-2008 17:50
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Crash Override
Stopień: 100
*

Liczba postów: 129

Dołączył: 31-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #47
 
Mam złamaną Nokię N82. Na początku nie rozumiałem instrukcji i usunąłem plik ".cer" Czy mógłby mi ktoś go wysłać. Bardzo proszę.
27-11-2008 22:02
Szukaj postów Cytuj
Offline
parkerp
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 05-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #48
Jak zrobic czy działało w E51
Próbowałem co pisaliście i na e51 nie działa
05-12-2008 19:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 & V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #49
 
a ja mam pytanie skoro mam gry na n82 ngage... to po zrobieniu tego manewru nie musze instalowac gry np na n95? normalnie mi wyskoczy w grez opcja landspace?

[ Dodano: 2008-12-25, 13:45 ]
nadpisalem ten plik txt... ale w pierwszym kroku ze jest jakis plik o rozszerzeniu cre... to ktos juz wczesniej pisal ze "przenioslem go i dziala" ale gdzie go przeniesc? i czy wogole cos z nim robic?

[ Dodano: 2008-12-25, 13:54 ]
teraz juz nie wiem co jest grane... wziolem ten plik cre... przenioslem go tam gdzie nadpisalem rowniez plik txt... a gry jak nie chca dzialac nie dzialaja... moze ktos powiedziec co jest grane? i dokladnie co zrobic z tym plikiem o rozszerzeniu cre?

[ Dodano: 2008-12-25, 14:04 ]
zrestartowalem tel.... gry dzialaja znowu ale nie mozna ustawic trybu landspace w zadnej grze bo z tego co wiem to np we fifie to przestawialo sie ten tryb w grze w opcjach... a u mnie w zadnej grze nie mam takiej opcji...Sad
25-12-2008 14:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
ufoman
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 29-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #50
 
Potwierdzam działanie na E51... po wrzuceniu pliku Asphalt 3 kilka razy wyrzucił różne błędy, ale w końcu gra odpaliła, tryb landscape był dostępny w opcjach.
29-12-2008 09:56
Szukaj postów Cytuj
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 & V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #51
 
jednak sie udalo i dziala na wszytkich grach;]
30-12-2008 17:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
sprawdz87
Stopień: 100
*

Liczba postów: 134

Dołączył: 14-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #52
 
a gdzie jest ten folder private ?? nie moge go znalescSad
20-01-2009 10:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
sylwek1005
Stopień: 350
*

Liczba postów: 368

Dołączył: 31-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: N95

Soft: 35.0.002

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 16
Post: #53
 
Cytat:a gdzie jest ten folder private ?? nie moge go znalescSad
a złamałeś system??? Jeśli nie to masz to opisane w FAQ, jeśli złamałeś to ściągnij x-plore [jest na forum], w opcjach włącz pokązywanie folderów ukrytych i gotowe :]

[you] :jeśli spodobal Ci się mój upload to kliknij na ikonę PIWO
a jeśli Ci pomoglem kliknij POMÓGL Tongue
[Obrazek: 30317e96aad33fd1.gif]
20-01-2009 11:34
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
sprawdz87
Stopień: 100
*

Liczba postów: 134

Dołączył: 14-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #54
 
nie niezlamalem a poco mam lamac?? ]Smile :hahaha:
co za pytanie....oczywiscie ze zlamalem..

[ Dodano: 2009-01-20, 10:49 ]
no i ustawilem by bylo widac i widac i co teraz ma mzrobic bo nie zabardzo wiem co mam zrobic i ktory plik skopiowac bo tak jest chaotycznie napisane ze dramat ;(
20-01-2009 11:37
Szukaj postów Cytuj
Offline
qwertyqwerty
Stopień: 1
*

Liczba postów: 9

Dołączył: 10-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #55
 
Dziala.Ciezko jest grac w "THE ONE".

PS.

Napisalem przed chwila post,ktory byl bez urzyteczny.
Nad tym postem pisalo:Oczekuje na akceptacje.
I po prawej stronie bylo Usun.Teraz mozna usowac swoje posty?

[you] woda w dyngusa.
11-04-2009 12:15
Szukaj postów Cytuj
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 & V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #56
 
Witam mam problem... kiedys mi sie to udalo zriobic i dzialalo... ale zrobilem format wrzucilem najnowsza wersje n-gage v1.20_1459 i chce zrobic landspace... i mam problem... nie pamietam dokladnie co zrobic bo instrukcja na pierwszej stronie nie jest do konca jasna... mam plik C:Private10202be9persists20001079.cre i co z nim? skopiowac go do C:Private10202be9 ? czy przeniesc? a moze wogole go nie ruszac i tylko C:Private10202be920001079.txt i zastąpic go plikiem z paczki? bo dokladnie nie pamietam co zrobilem ale dzialalo... jak ktos pamieta jak to zrobic prosze o instrukcje ale nie taka jak na pierwszej stronie
"1: Uruchamiamy X-Plore :
C:Private10202be9persists20001079.cre" a co dalej z tym zrobic to juz nikt nie napisal...:/

Nic nie dzieje sie bez przyczyny...
18-05-2009 08:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
skorek
Stopień: 150
*

Liczba postów: 179

Dołączył: 24-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #57
 
można prosić o reupload?

Music is essential for my life
18-06-2009 20:01
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
XxMARIOxX
Stopień: 50
*

Liczba postów: 85

Dołączył: 27-06-2010

Reputacja: 0


Telefon: n82 hack n73me
Podziękował: 11

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #58
Re:
przyłanczam sie do prozby o reupload Smile
22-08-2010 01:34
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS