Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb Landscape w N-Gage 2.0
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #31
 
Niestety nie ma.
19-09-2008 15:46
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 & V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #32
Problem
Dobra to teraz takie pytanie... zaaktualizowalem na 30.0.019 moja N82 i teraz niech ktos mi powie jak mam zrobic zeby moj x-plore np widzial te pliki ukryte bo chce landspace w N-gage ale nie wiem jak zrobic zeby te pliki byly widoczne... bo sec manem juz sie nie da...;/ a to helloCarbide to jakas lipa... caly czas yes yes i kicha nic nie ma...:/
19-09-2008 21:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
kriss12
Stopień: 500
*

Liczba postów: 662

Dołączył: 17-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 19
Post: #33
 
W ostatnim poście masz odpowiedź
topics2/nowy-hack-dziala-na-symbian-os-91-92-93-vt1847,15.htm#9755

Rada - trzeba czekać

Telefon: Nexus
Sieć: Era
ROM: KiNgxKxNexus Desire2Nexus
SPL: HBOOT-0.33.0012
Radio: 4.02.02.14
Recovery: RAv1.5.3
LENOVO Y530

-----------------------------------------
[Obrazek: n1_logo.png]
-----------------------------------------
Nie prowadzę Supportu przez GG, Mail, PW
19-09-2008 21:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
bartekk77
Stopień: 100
*

Liczba postów: 133

Dołączył: 28-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #34
 
Kod:
1: Uruchamiamy X-Plore :
C:Private10202be9persists20001079.cre

2: Szukamy C:Private10202be920001079.txt i zastąp go plikiem (z paczki na samym dole posta) odpowiednim dla Twojego telefonu.

co trzeba zrobic z tym pierwszym plikiem o rozszerzeniu .cre ? Ten drugi zastapilem plikiem z paczki.
25-09-2008 16:46
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #35
 
nic, jak będziesz kopiował to zaakceptuj zmianę i jak będzie potrzeba to kliknij "nadpisz"
25-09-2008 17:10
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
bartekk77
Stopień: 100
*

Liczba postów: 133

Dołączył: 28-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #36
 
chyba nie zrozumiales... jakiego kopiowania? Zadnego pliku .cre nie ma w paczce. sa tylko pliki .txt czyli ten ktory kopiuje.
25-09-2008 17:45
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #37
 
Cytat:co trzeba zrobic z tym pierwszym plikiem o rozszerzeniu .cre ?

zanim napiszesz pomyśl... o co ci chodzi teraz wogóle...
25-09-2008 18:01
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
bartekk77
Stopień: 100
*

Liczba postów: 133

Dołączył: 28-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #38
 
:confused:
1: Uruchamiamy X-Plore :
C:Private10202be9persists20001079.cre

niech ktos mi wytlumaczy 1 krok, czyli ten wyzej. nastepny to skopiowanie z paczki pliku .txt do odpowiedniego folderu w telefonie.
25-09-2008 18:06
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #39
 
wpisz w wyszukiwarke na forum lub po prostu poszukaj, jest to menager plików
25-09-2008 18:23
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
bartekk77
Stopień: 100
*

Liczba postów: 133

Dołączył: 28-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #40
 
wiem co to jest X-plore :confused: chodzi mi o to co ja mam zrobic z tym plikiem (nie da sie go otworzyc X-plore'rem)
25-09-2008 18:37
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #41
 
ty go masz nie otwierać tylko najechać na niego i go przenieść i tyle
25-09-2008 18:45
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
bartekk77
Stopień: 100
*

Liczba postów: 133

Dołączył: 28-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #42
 
przenioslem i dziala Big Grin ale w 1 poście nic nie jest o tym napisane wiec stad moje pytania.
25-09-2008 19:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
nowas89
Stopień: 50
*

Liczba postów: 78

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #43
 
ole to tylko w grach dziala?
02-11-2008 17:27
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #44
 
temat dotyczy obracania w n-gage, jak chcesz w ogóle przekręcać ekramnem to polecam RotateMe 1,21 jak na N73
02-11-2008 17:44
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
nowas89
Stopień: 50
*

Liczba postów: 78

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #45
 
mam go ale gry jak wlaczam to są normalnie wpionie nei w poziomie za co odpowiada tryb landscape
02-11-2008 17:45
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS