Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb Landscape w N-Gage 2.0
Offline
adi97
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #16
 
Zaraz sprawdze na mojej 6120

No i działa ;]

Tylko coś co chwila skacze tzn wyłącza się i włącza ;/
08-08-2008 10:15
Szukaj postów Cytuj
Offline
luk828
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 10-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #17
Re: Tryb Landscape w N-Gage 2.0
u mnie na n82 działa bez problemu Big Grin
10-08-2008 13:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
punisher136
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 12-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #18
 
na mojej n73 me poszło wszystko sprawnie
12-08-2008 11:48
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #19
 
Up, w n73 masz w opcjach tryb landscapen wiec nei wiem po co to robiles o.o.. btw jak to zrobiules wszystko jest ok o.O?
12-08-2008 14:42
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
TheGothicPlayer
Stopień: 1
*

Liczba postów: 39

Dołączył: 04-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #20
 
Hmm, w niektórych grach pewnie będzie lepiej grać w normalnym trybie a w drugich landscape, tu moje pytanie, da sie zrobić tak aby można byłoby aktywnie przełączać ten tryb widoku, np wgrać landscape pro i tym zmieniać, podziała na n-gage 2?
ps. nie moge sprawdzićbo mam problemy z programami landscape.
21-08-2008 16:46
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #21
 
jak masz ekran w trybie landspace to n-gage uruchomi się w normalnym trybie, złam system i wrzuć sobie rotateme, polecam z doświadczenia
21-08-2008 23:06
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #22
 
fylyp. programy do trybu landscape Ci nic nie dadza w grach n-gage 2.0. napisany jest poradnik niech zrobi tak jak napsialem. i w opcjach sobie zmieniasz pion/poziom..
22-08-2008 09:16
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #23
 
wiem o tym i to napisałem przecież- "jak masz ekran w trybie landspace to n-gage uruchomi się w normalnym trybie" a tylko dodatkowo napisałm co zrobić żeby poza n-gage mieć tryb ladnspace bo pisał że ma z tym problem
22-08-2008 11:47
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
kubaa_17
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 27-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #24
 
/na 6120 classic smiga az milo
27-08-2008 09:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
R4d3k20
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 08-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #25
 
mozesz mi powiedziec co miales zle bo ja tez mam cos nie tak
08-09-2008 21:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #26
 
napisz z czym dokładnie masz problem to pomożemy :]
08-09-2008 22:01
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
grzegornh
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 30-04-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #27
 
ciekawe czy bedzie hulacSmile
10-09-2008 23:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #28
 
Cytat:ciekawe czy bedzie hulacSmile

A dlaczego nie? Ciesz sie ze mam dobry humor. Tak bys dostal warna za spam.
11-09-2008 14:56
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
infiniti92
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 18-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #29
 
moze być spoko;]
18-09-2008 20:37
Szukaj postów Cytuj
Offline
Milas1
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 10-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #30
A co z E90?
Jest taka opcja w E90?
19-09-2008 14:51
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS