Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garmin Mobile XT 5.00.40 (aktualizacja)
Offline
YoungHustla
Stopień: 250
*

Liczba postów: 293

Dołączył: 03-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #1
Garmin Mobile XT 5.00.40 (aktualizacja)
Garmin Mobile XT 5.00.40 (aktualizacja)

[Obrazek: aa2zd.jpg]

Najnowsza aktualizacja ze strony producenta.

Szczegóły i link do downloadu na stronie producenta: TUTAJ

Instalujemy tak jak każdą aktualizację tego programu. Smile

N-Gage 2.0 player nickname: yunghustla

Welcome To San Francisco
[Obrazek: webcam.jpg]

MDA Vario III (HTC TyTN II) + 8GB
Samsung SGH-i550W + 1GB (i550PMHE3)
18-03-2009 23:19
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
dada11
Stopień: 50
*

Liczba postów: 68

Dołączył: 09-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
Re: Garmin Mobile XT 5.00.40 (aktualizacja)
co nowego wnosi ta wersja?? prosze o odp
19-03-2009 18:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
Sniper
Stopień: 500
*

Liczba postów: 538

Dołączył: 23-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: LG 4x HD P880

Soft: 4.0.3 (V10H)

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 10

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #3
 
Czy trzeba tą wersję w jakiś sposób odblokować?

[Obrazek: BKM0c.gif]
Siemens S40 -> Nokia 3310 -> SE T230 -> Nokia 3510i -> Motorola T720 -> Siemens SL45i -> Nokia 6310i -> Sony Ericsson T610 -> Siemens C75 -> Sony Ericsson K500 -> Sony Ericsson K700i -> Nokia N95-2 -> Nokia N97 -> Nokia C7 -> Samsung GT-S5830i -> SE Xperia Arc S -> LG 4X HD P880
[Obrazek: BKM0c.gif]
25-03-2009 19:25
Szukaj postów Cytuj
Offline
kriss12
Stopień: 500
*

Liczba postów: 662

Dołączył: 17-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 19
Post: #4
 
Jeżeli poprzednią masz odblokowaną to wystarczy aktualizacja

Telefon: Nexus
Sieć: Era
ROM: KiNgxKxNexus Desire2Nexus
SPL: HBOOT-0.33.0012
Radio: 4.02.02.14
Recovery: RAv1.5.3
LENOVO Y530

-----------------------------------------
[Obrazek: n1_logo.png]
-----------------------------------------
Nie prowadzę Supportu przez GG, Mail, PW
25-03-2009 19:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
mc03
Stopień: 1
*

Liczba postów: 22

Dołączył: 30-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
po zainstalowaniu aktualizacju wyskakuje mi blad przy wlaczaniu "Nie można uruchomić pliku ze wzgledów bezpieczeństwa" : a wczesniej wersj 5.00.20 smigala az milo... mozna to jakoś naprawić nie instalujac podstawowej wersji od poczatku?
31-03-2009 17:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
daniel.wojciech
Stopień: 300
*

Liczba postów: 347

Dołączył: 27-12-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N82 Black

Soft: v.31
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
 
Ja miałem to samo :/ Musiałem usunąć Garmina i zainstalować od początku (od razu v 40)

[Obrazek: danielwojciech.gif] LAST.FM NAME danielwojciech
31-03-2009 17:21
Szukaj postów Cytuj
Offline
luciusdz
Stopień: 1
*

Liczba postów: 12

Dołączył: 15-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
Witam

Możecie wrzucić tego Garmina na SS lub RS ponieważ nie mogę ściągnąć z tego linku.

... >Nokia 6600 (CRASH Wink) > Nokia 6600 > Nokia 6230i > Nokia 5300 XpressMusic > Nokia N80 > Nokia 6120C

Automobilklub Sieradz
01-04-2009 13:02
Szukaj postów Cytuj
Offline
nomid73
Stopień: 1
*

Liczba postów: 21

Dołączył: 15-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
luciusdz napisał(a):Witam

Możecie wrzucić tego Garmina na SS lub RS ponieważ nie mogę ściągnąć z tego linku.

prosze bardzo

http://rapidshare.com/files/216516645/G ... 0.exe.html

pozdro
02-04-2009 13:55
Szukaj postów Cytuj
Offline
luciusdz
Stopień: 1
*

Liczba postów: 12

Dołączył: 15-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
Ooooo dzieki Ci wielkie Wink PIWKO leci

... >Nokia 6600 (CRASH Wink) > Nokia 6600 > Nokia 6230i > Nokia 5300 XpressMusic > Nokia N80 > Nokia 6120C

Automobilklub Sieradz
02-04-2009 15:02
Szukaj postów Cytuj
Offline
pestus588
Stopień: 1
*

Liczba postów: 49

Dołączył: 22-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #10
 
mc03, też tak miałem,ale udało się dopiero jak odpaliłem x-plore i na dysku E na samym dole jest folder GarminMobileXT.sis i to uruchom, będzie uaktualniony i chodzi super.
02-04-2009 23:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
xbeer
Stopień: 100
*

Liczba postów: 101

Dołączył: 30-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
dobra a powie mi ktos jak go odblokowac bo mialem problem z zainstalowaniem 5.20 bo jak instalowalem plik sis to potem nie wchodzil mi do garminy do programu tylko wywalal a tutaj jak instaluje ten 5.40 to moge wejsc do garminy ale tylko wtedy gdy jeszcze nie przegram na dysk twardy komórki tego pliku ktory trzeba skopiowac na koma a potem jak skopiuje to znowu nie moge wejsc do programu wie ktos w czym problem?

juz dziala dzieki, czy wam tez tak dlugo sie łączy z satelitami? i czy moge sobie jakos włączyc szukanie satelitów w opcji czy on szuka caly czas jak sie wejdzie do programu?
23-04-2009 08:00
Szukaj postów Cytuj
Offline
renilps
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 30-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
 
1. hej, czy poprawiono w tej wersji ten błąd co zjada baterie w niecały dzien do 0?? Czy dalej trzeba bawic sie w zabijanie procesu?

2. dalej ejst takie głupie wyszukiwanie ulicy ?? (u mnie jak wybieram kraj polska, poznbiej miasto, to pisze nie ma takiego miasta... i trzeba do skutku powtarzac czynnosc i telefon zniszczyc).
04-05-2009 08:10
Szukaj postów Cytuj
Offline
FOX
Stopień: 50
*

Liczba postów: 61

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #13
 
Jak wam sie nie chce uruchomic ze wzgledu bezpieczenstwa zobaczcie na karte tam musi byc instalka i z tego walicie;]

[Obrazek: 436858828.png]

http://www.youtube.com/user/satyrek92 ZAPRASZAM !!!
06-05-2009 14:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
Aligator30
Stopień: 1
*

Liczba postów: 18

Dołączył: 11-04-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N73
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #14
 
Eloo
Napisał by mi ktoś instrukce instalacji i odrazu wgrania mapy?? JEszcze nigdy niemiałem garmina i dlatego jstem taki lewy.. A jezeli trzeba ta wersje odblokowac to w jaki sposób?

-Nokia 6210
-Nokia 3310
-Mitsubishi M320
-Nokia 3510i
-SE k700i
-Nokia 3110classic
-Nokia N73
-Nokia N80
-Samsung F480
-Nokia N73
08-05-2009 19:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
dawidsx1
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 18-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
 
mi tam wszystko dziala wysmienicie teraz czekamy na GPmape z budynkami 3D xD :572: :564:
09-05-2009 15:49
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS