Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DosBox v0.72 S60 - emulator DOS'a
Offline
kristach
Stopień: 200
*

Liczba postów: 207

Dołączył: 23-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #46
 
Moze ktos napisac instrukcje krok po kroku po polsku jak to zrobic bo mi cos nie dziala;/ napewno piwa polecaBig Grin
pozdro
28-02-2009 19:39
Szukaj postów Cytuj
Offline
rafijoza
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 15-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #47
 
Próbowałem przed Dosboxa uruchomic DSJ2 ale pisze: cos tam "Required Processor", wg mnie w noki e51 jest procesor Tongue mam nadzieje ze ktos sproboje uruchomic dsj2 na innym fonie i napisze czy działa Smile
28-02-2009 21:25
Szukaj postów Cytuj
Offline
kriss12
Stopień: 500
*

Liczba postów: 662

Dołączył: 17-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 19
Post: #48
 
- Zainstaluj wszystkie pliki z folderu dependencies
- Zainstaluj Dosbox
- Skopiuj zmodyfikowany plik dosbox.conf i mapper.txt do c:data w twoim telefonie
- Skopiuj plik W95.img do e:doswindows ( jak nie masz to utwórz )
- Włącz Dosboxa na telefonie.
- Ciesz się Windowsem!

Wszystkie pliki w moich postach

Testowane na N82 - Nie spodziewajcie się rewlacji Big Grin

Telefon: Nexus
Sieć: Era
ROM: KiNgxKxNexus Desire2Nexus
SPL: HBOOT-0.33.0012
Radio: 4.02.02.14
Recovery: RAv1.5.3
LENOVO Y530

-----------------------------------------
[Obrazek: n1_logo.png]
-----------------------------------------
Nie prowadzę Supportu przez GG, Mail, PW
28-02-2009 22:03
Szukaj postów Cytuj
Offline
slawcioo88
Stopień: 1
*

Liczba postów: 33

Dołączył: 28-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #49
 
rafijoza napisał(a):Próbowałem przed Dosboxa uruchomic DSJ2 ale pisze: cos tam "Required Processor", wg mnie w noki e51 jest procesor Tongue mam nadzieje ze ktos sproboje uruchomic dsj2 na innym fonie i napisze czy działa Smile
na N95 też nie odpala pisze też coś z procesorem :570: . a po za tym win3.1 chodzi.
To musi być wina dosboxa
28-02-2009 23:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
arielbmx
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 21-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #50
 
Na 6120c ani W95 ani W98 nie pojdzie...Zbyt malo RAM...Takze nie wysilajcie sie jak nie macie powyzej 20MB RAM
01-03-2009 01:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
Neo1231
Stopień: 150
*

Liczba postów: 198

Dołączył: 05-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia X6 32GB

Soft: 30.0.003 Hacked
Podziękował: 13

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #51
 
Heh a ja mam tą nokie i wszystko elegancko działa. Wyslij do Finlandi Albo jakiś komis w WAWIE i 60zł masz 40mega ramu, za 99zł procek 400mhz, i karte grafiki z akceleracją 3D. ;] mam tak sam.
01-03-2009 10:44
Szukaj postów Cytuj
Offline
mati0394
Stopień: 150
*

Liczba postów: 163

Dołączył: 22-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n900

Soft: V 20.2010.36-2

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #52
 
Mi na n95 włącza się do okna configuracyjnego, jak dam 1 z 6 opcji na każdej wychodzi.Nie da się tego jakoś ominąc ?
02-03-2009 03:05
Szukaj postów Cytuj
Offline
Neo1231
Stopień: 150
*

Liczba postów: 198

Dołączył: 05-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia X6 32GB

Soft: 30.0.003 Hacked
Podziękował: 13

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #53
 
LOL Mówie o telefonie kostka ramu ma zaledwie pół na pół centymetra nawet mniej. Nie muszisz wierzyć
02-03-2009 07:28
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #54
 
I Ty niby taka 6120 CLS masz o.O?
02-03-2009 20:09
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Neo1231
Stopień: 150
*

Liczba postów: 198

Dołączył: 05-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia X6 32GB

Soft: 30.0.003 Hacked
Podziękował: 13

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #55
 
No dostałem już przerobioną;] Sprzedałbym ale mi szkoda.
03-03-2009 07:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
ivan1227
Stopień: 50
*

Liczba postów: 59

Dołączył: 05-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #56
 
Udało mi się odpalić Windowsa 95, ale przy wyborze w jakim trybie mam go uruchomić, wybierając jakiś wyskakuje mi komunikat: "not enough memory to run Windows" Sad

[Obrazek: 1455841806448ee00a5182a7yb.gif]
[Obrazek: 26168.gif]
[Obrazek: 7650.gif]
[Obrazek: 4638.png]
03-03-2009 23:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #57
 
Cytat:nie pomyliłeś czasem tego komisu z komisem komputerowym....
a i na N95-1 nie uruchomicie windowsa 95 mało RAMU...
na n95 jest po prostu za mało ramu ruszy tylko na n95 8gb n96 e90 n82 n85 i nowszych...

[Obrazek: obraz.png]
04-03-2009 07:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
Metik
Stopień: 150
*

Liczba postów: 191

Dołączył: 12-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: N73 Haked
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #58
 
Mi działa na n95 wolno alwe działa!!Szału w tym nie ma...Tylko bajer dla szpanu.Pracochłonne.Ale brawo dla twórców trzeba takie rzeczy kombinowć Wink
06-03-2009 19:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
Johny
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 02-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #59
 
Na czym polega modyfikacja plików mapper i dosbox?
07-03-2009 12:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
Metik
Stopień: 150
*

Liczba postów: 191

Dołączył: 12-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: N73 Haked
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #60
 
Co zrobić aby czcionka była bardziej czytelna?Nie mozna się wielu rzeczy doczytać :/ Proszę o szybką odpowiedź Wink
07-03-2009 15:48
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS