Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DosBox v0.72 S60 - emulator DOS'a
Offline
patrickbrzeski
Stopień: 50
*

Liczba postów: 61

Dołączył: 17-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #16
 
a ja mam pytanie jakie gry pojda na tym windowsie????

patricko
24-02-2009 22:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
sisx
Stopień: 100
*

Liczba postów: 115

Dołączył: 26-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #17
 
na tym windowsie pójdą te gry????
http://www.bestoldgames.net/
24-02-2009 22:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
quik
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 20-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: E50
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #18
 
A jest mniejszy parametr niż 1? Bo nawet na 1 jest to samo... już nie wiem co zrobić... Czy W OGÓLE to chodzić będzie na e50?
24-02-2009 22:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
bartekm85
Stopień: 50
*

Liczba postów: 77

Dołączył: 07-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #19
 
Cytat:na tym windowsie pójdą te gry????
http://www.bestoldgames.net/

Nie trzeba Windowsa, żeby odpalić te gry. Na czystym dosboxie też pójdą. :570:

[Obrazek: 26424.png][Obrazek: 26493.png]

http://beem85.mybrute.com
24-02-2009 22:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
kiloos
Stopień: 50
*

Liczba postów: 94

Dołączył: 14-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #20
 
moze ktos pomoc a mianowicie nie moge ruszac kursorem ktorymi przycikasmi sie to robi? Big Grin
24-02-2009 22:43
Szukaj postów Cytuj
Offline
sisx
Stopień: 100
*

Liczba postów: 115

Dołączył: 26-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #21
 
kursor odblokowywujesz zieloną słuchawką
24-02-2009 23:16
Szukaj postów Cytuj
Offline
mati0394
Stopień: 150
*

Liczba postów: 163

Dołączył: 22-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n900

Soft: V 20.2010.36-2

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #22
 
Ja 2 dni temu robiłem hard format tel., i jak włączam tego windowsa to się przycina, ale po chwili się rozchodzi i jest lepiej. Czym to może być spowodowane, a i jak sie zmienia/poprawia rozdzielczosc ? nokia n95-1


I coś z głosem jest nie tak.




________________________
Piszę poprawnie po polsku, a przynajmniej się staram.
24-02-2009 23:58
Szukaj postów Cytuj
Offline
quik
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 20-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: E50
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #23
 
Na nokii E50 sam emulator odpali ale nie włączy się nic, ponieważ sam emulator zżera całą ilość ramu. Więc jakby ktoś chciał wiedzieć to Windowsa ani NC "za chiny ludowe" nie odpali.

Ale jakby ktoś uruchomił to niech pisze z konfiguracją Tongue
25-02-2009 09:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
damian3105
Stopień: 100
*

Liczba postów: 139

Dołączył: 12-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #24
 
na n73 nie dziala mam wolne 20 mb ramu gdy próbuje uruchomic aplikacje nic sie nie dzieje ale gdy sprawdzam poziom ramu to spada do 10 i wraca znow na 20
Wersja lite oczywiście
25-02-2009 15:49
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
piec100
Stopień: 200
*

Liczba postów: 236

Dołączył: 31-01-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #25
 
a to jest soft czy temata (thems) czy aplikacja ??

"Czy przyjmiesz mnie mój Boże,
kiedy odejść przyjdzie czas
Czy podasz mi swą rękę,
a może będziesz się bał"

[Obrazek: 29764.png]
25-02-2009 16:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
PPKSS4_
Stopień: 450
*

Liczba postów: 497

Dołączył: 17-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: N97

Soft: 12.0.024

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #26
 
jest to symulator do uruchomienia aplikacji takich jak kolega podal w temacie :571:



bawilem sie w dosbox.conf i po zmianie wartosci memsize nie odpalil sie system Tongue zmienialem rowniez kilka innych wartosci ale rozdzielczosc sie nie zmienila ;/

[Obrazek: spamwv0.gif]
25-02-2009 19:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
wałek121
Stopień: 1
*

Liczba postów: 28

Dołączył: 29-07-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #27
 
czy da sie ustawić aby litery były wyraźniejsze??

Lista darmowych bramek sms: bramkasms.listastron.pl
26-02-2009 11:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
Neo1231
Stopień: 150
*

Liczba postów: 198

Dołączył: 05-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia X6 32GB

Soft: 30.0.003 Hacked
Podziękował: 13

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #28
 
Właśnie na da się to zmienić bo nie wiadomo gdzie co jest.
26-02-2009 20:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
bartekm85
Stopień: 50
*

Liczba postów: 77

Dołączył: 07-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #29
 
wałek121 napisał(a):czy da sie ustawić aby litery były wyraźniejsze??

Proponuje zainstalować drugą wersję Windowsa o rozdzielczości 320x240 na której wszystko widać. Pierwsza ma rozdzielczość 640x480 i jest skalowana do 320x240, dlatego ma niewyraźne litery i ikony.

[Obrazek: 26424.png][Obrazek: 26493.png]

http://beem85.mybrute.com
26-02-2009 21:08
Szukaj postów Cytuj
Offline
PPKSS4_
Stopień: 450
*

Liczba postów: 497

Dołączył: 17-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: N97

Soft: 12.0.024

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #30
 
bartekm85 napisał(a):
wałek121 napisał(a):czy da sie ustawić aby litery były wyraźniejsze??

Proponuje zainstalować drugą wersję Windowsa o rozdzielczości 320x240 na której wszystko widać. Pierwsza ma rozdzielczość 640x480 i jest skalowana do 320x240, dlatego ma niewyraźne litery i ikony.

skad wziasc druga wersje windowsa ?

[Obrazek: spamwv0.gif]
26-02-2009 23:29
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS