Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zwolnienie 5mb ram !!!
Offline
predator666
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 05-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #31
 
Niepodpisana prosi o certyfikat a podpisana krzyczy że nie można zainstalować.... :> All in all nie działa :beated:
20-02-2009 21:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
grzesiek1945
Stopień: 450
*

Liczba postów: 483

Dołączył: 28-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: NokLa Ń95 8BiT

Soft: 31.0.015 h@cKeD
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #32
 
Sprawdziłem na N81 8GB, szczerze nie zauważyłem różnicy, raczej nic to nie dało Shy

As I Lay Dying - Through Struggle
[Obrazek: dfgvn4.gif]
[Obrazek: 2qsbj0y.gif]
[Obrazek: hx6fbb.png]
20-02-2009 21:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
Angin
Stopień: 1
*

Liczba postów: 21

Dołączył: 11-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #33
 
Mała poprawka
właśnie zauważyłem że zamiast RAM to dostałem pare MB ale PAMIĘCI TELEFONU, tamte 0,5MB RAM to pewno przypadek albo zwykłe
[Obrazek: 03.gif]
20-02-2009 22:43
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
orzech.miron
Stopień: 1
*

Liczba postów: 46

Dołączył: 25-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #34
 
u mnie w n95-1 nie zwolnilo ani 0.1mb... tyle samo mam caly czas Tongue
20-02-2009 23:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
cypus
Stopień: 1
*

Liczba postów: 43

Dołączył: 23-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N73/5230

Soft: v 20.0.005
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #35
 
Na mojej N73 to może ramu nie przybyło ale pamięci telefonu to równo 5MB przybyło Wink

cypus
20-02-2009 23:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
TheReds18
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,019

Dołączył: 04-02-2009

Reputacja: 1


Telefon: HTC DESIRE HD

Soft: GINGERBEARD 2.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 103
Post: #36
 
kurcze to nie wiem co jest :bad: :bad: u mnie zwolniło się 4 a u kumpla 4,5 MB ram. Jak widzę to u większości z userów też zwiększyła się ilość ram. Nie mam pojęcia o co Kaman :bad: :bad: i proces jest jednorazowy :bye:
20-02-2009 23:32
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Funnyman1
Stopień: 250
*

Liczba postów: 251

Dołączył: 30-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #37
 
leo20 napisał(a):
andoryu- napisał(a):U mnie niby działa ale przed instalacją RAM:15,2MB i C:28,6MB, a po instalacji RAM:15,3MB i C:33,2MB. Ewidentnie widać, że jednak poszło na ilość wolnego miejsca na dysku a nie na RAM :doubt: no ale przynajmniej trochę więcej upchnę na pamięć telefonu Tongue
No to jest tak jak u mnie nie wiem może w n73 zwalnia tylko pamięć telefonu a nie ram?

na pewno nie, w mojej N73 to zadziałało i w innych tez z tego co widze Smile

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku!
21-02-2009 00:15
Szukaj postów Cytuj
Offline
azael21
Stopień: 150
*

Liczba postów: 170

Dołączył: 11-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #38
 
6120c dziala bez klopotu Smile

[scroll] Hej Smile [you] jak sie cos przydalo to piwko mile widziane Smile
jak pomogłem to kliknij "POMÓGŁ" Big Grin[/scroll]

Moja Galeria
21-02-2009 03:09
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
jacomg
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 13-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #39
 
u mnie na e51 +4M Big Grin działa Smile
21-02-2009 14:05
Szukaj postów Cytuj
Offline
adek13016
Stopień: 450
*

Liczba postów: 470

Dołączył: 03-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n95 8gb

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 28
Post: #40
 
a mi wywala prawie na końcy instalacij nie można zainstalować (nokia n73)

TO JA Smile
21-02-2009 14:44
Szukaj postów Cytuj
Offline
TheReds18
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,019

Dołączył: 04-02-2009

Reputacja: 1


Telefon: HTC DESIRE HD

Soft: GINGERBEARD 2.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 103
Post: #41
 
adek13016 napisał(a):a mi wywala prawie na końcy instalacij nie można zainstalować (nokia n73)


]Smile ]Smile hmmm to może zrestartuj fona i spróbuj zainstalować jeszcze raz , a jak nie to sformatuj fona. pozdr
21-02-2009 16:33
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
adek13016
Stopień: 450
*

Liczba postów: 470

Dołączył: 03-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n95 8gb

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 28
Post: #42
 
formata nie zrobie ale sprubuje jeszcze raz :]

TO JA Smile
21-02-2009 16:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
Achmed19
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 06-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #43
 
hej a ja nie moge ściągnąć progranu wyskakuje mi błąd 403 z tego adresu na każdej przeglądarce a poziom zapory systemu mam na 0 tak że komp mi nie blokuje tej strony. pomóżcie albo dajcie go przez gg jak ktoś może bo piwko postawiłem i nic... moje gg 40414333 :brick:
21-02-2009 16:55
Szukaj postów Cytuj
Offline
hakazi
Stopień: 400
*

Liczba postów: 432

Dołączył: 19-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: N85+8GB N95 8GB

Soft: V31.002.53.1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 14
Post: #44
 
nieumiem tego pobrac ciagle mam Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.

N-SERIES
[Obrazek: 761991001.png]
[Obrazek: 772.jpg][Obrazek: 31019.png][Obrazek: 29248.jpg][Obrazek: 24226.jpg]
21-02-2009 17:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
TheReds18
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,019

Dołączył: 04-02-2009

Reputacja: 1


Telefon: HTC DESIRE HD

Soft: GINGERBEARD 2.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 103
Post: #45
 
hakazi napisał(a):nieumiem tego pobrac ciagle mam Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.

u mnie jest ok Smile dałem nowego linka do mojego pierwszego posta . powinien zadziałać Smile pozdr
21-02-2009 17:35
WWW Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS