Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zwolnienie 5mb ram !!!
Offline
TheReds18
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,019

Dołączył: 04-02-2009

Reputacja: 1


Telefon: HTC DESIRE HD

Soft: GINGERBEARD 2.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 103
Post: #1
Zwolnienie 5mb ram !!!
Jest to aplikacja za pomocą której zwiększy sie ilość wolnej pamięci ram w naszych smartfonach !! Niemożliwe ?? - Nie istnieje !! :bye: . Jedyne co trzeba zrobić to ściągnąć ten program - [hide]http://www.mediafire.com/?dnqzdtidzkn[/hide]
Program trzeba podpisać , lub mieć złamanego symbiana. Po zainstalowaniu zrestartować fona. Aplikacja nie będzie widoczna ani w instalacjach ani w managerze plików. Po zrestartowaniu uruchomić Manager aplikacji , znaleźć program i usunąć go . Zrestartować naszą kosiarkę jeszcze raz i ilość naszego ramu w procesach powinna się zwiększyć do 5mb !!!! (mojej e51 przybyły 4mb) !!!!
Proces jest jednorazowy. Pozdawiam i liczę na komentarze odnośnie telefonów na których przybyło ram. Tongue Tongue :bye: :bye: Big Grin Big Grin :confident: :confident:


UWAGA DLA WSZYSTKICH !!! PRZED INSTALACJĄ SPRAWDZCIE I NAJLEPIEJ ZAPISZCIE SOBIE ILOŚĆ RAM - Jbak TaskM, GDYŻ WIELU UŻYTKOWNIKÓW MÓWI O TYM , ŻE ZWALNIA SIE TYLKO PAMIĘĆ TELEFONU. JEST TO KOMPLETNA BZDURA , DLA TEGO BY UNIKNĄĆ TAKICH SYTUACJI SPRAWDZCIE PROSZĘ ILOŚĆ RAM pozdrawiam



jeżeli link wyżej nie zadziała proszę wybrać drugi - [hide]http://www.4shared.com/file/88790759/a001df0a/5MB-Freespacev100S60v3SymbianOS91unsignedbymEnPDA_.html[/hide]
20-02-2009 15:18
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: anabejakus, piterelyseo, pattrriko, minicomp, WoOyeK, DymekN95, zajob, kowal0000, drag1812, roziakk, przemo263, sab, orelus, ziomek18lu, koppec, ivo93, memento85
Offline
stozka
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 22-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
mam nadzieje że będzie działało
20-02-2009 15:27
Szukaj postów Cytuj
Offline
TheReds18
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,019

Dołączył: 04-02-2009

Reputacja: 1


Telefon: HTC DESIRE HD

Soft: GINGERBEARD 2.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 103
Post: #3
 
stozka napisał(a):mam nadzieje że będzie działało


piwko byś postawił cwaniaku a nie piszesz posta by zobaczyć link ]Smile ]Smile :bad: :bad: :brick:
20-02-2009 15:32
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: przemo263
Offline
Funnyman1
Stopień: 250
*

Liczba postów: 251

Dołączył: 30-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
a jakim programem sie sprawdzało ile jest ramu na fonie?

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku!
20-02-2009 15:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
TheReds18
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,019

Dołączył: 04-02-2009

Reputacja: 1


Telefon: HTC DESIRE HD

Soft: GINGERBEARD 2.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 103
Post: #5
 
Jbak TaskMan
20-02-2009 15:42
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #6
 
handy taskman np. a i sprawdzałem u mnie i rzeczywiście zwolniło sie 5mb pamięci po usunięciu tego pliku.
20-02-2009 15:44
Szukaj postów Cytuj
Offline
Funnyman1
Stopień: 250
*

Liczba postów: 251

Dołączył: 30-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
a to co muszę zaznaczyć w xplorerze? pokaż napędy ram?

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku!
20-02-2009 15:48
Szukaj postów Cytuj
Offline
TheReds18
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,019

Dołączył: 04-02-2009

Reputacja: 1


Telefon: HTC DESIRE HD

Soft: GINGERBEARD 2.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 103
Post: #8
 
Funnyman1 napisał(a):a to co muszę zaznaczyć w xplorerze? pokaż napędy ram?


kurcze pomyliłem sie Big Grin sorka ale lekko zamulony jestem %%% Big Grin procesy sprawdza sie w Jbak TaskMan Big Grin sorka Big Grin
20-02-2009 15:50
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Funnyman1
Stopień: 250
*

Liczba postów: 251

Dołączył: 30-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
a w tym Jbak TaskMan to gdzie sie sprawdza? narzędzia->inf. systemowe i gdzie to dalej jest?

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku!
20-02-2009 16:05
Szukaj postów Cytuj
Offline
nightmaster
Stopień: 400
*

Liczba postów: 421

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: M Milestone

Soft: FroYo 2.2.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #10
 
czy na N95 ten proces ma szanse powodzenia??

[Obrazek: 5514.png]

----------------------------------------------------
Sprzedam nokie 7610, 6670, N80, N95-1.
----------------------------------------------------

żyj chwilą bo to może być Twoja ostatnia chwila...
20-02-2009 16:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
TheReds18
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,019

Dołączył: 04-02-2009

Reputacja: 1


Telefon: HTC DESIRE HD

Soft: GINGERBEARD 2.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 103
Post: #11
 
nightmaster napisał(a):czy na N95 ten proces ma szanse powodzenia??


yyy sprawdź ..... :brick: :brick: :brick: :brick: :brick: :brick: :brick: :brick:
20-02-2009 16:16
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
dk_lg
Stopień: 50
*

Liczba postów: 77

Dołączył: 25-01-2009

Reputacja: 0


Telefon: e51

Soft: 400.34.011

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
 
po zainstalowaniu bylo widac odrazu aplikacje w Mndż aplikacji...
a zwolnilo mi 3.5 mb ramu

[Obrazek: lechia.JPG]
20-02-2009 16:23
Szukaj postów Cytuj
Offline
nightmaster
Stopień: 400
*

Liczba postów: 421

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: M Milestone

Soft: FroYo 2.2.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #13
 
TheReds17 napisał(a):
nightmaster napisał(a):czy na N95 ten proces ma szanse powodzenia??


yyy sprawdź ..... :brick: :brick: :brick: :brick: :brick: :brick: :brick: :brick:


pytam bo mam organiczone możliwości ściągnięcia... na tym komputerze nie mam USb przez komórkę musiałbym ściągać...

[Obrazek: 5514.png]

----------------------------------------------------
Sprzedam nokie 7610, 6670, N80, N95-1.
----------------------------------------------------

żyj chwilą bo to może być Twoja ostatnia chwila...
20-02-2009 16:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
PPKSS4_
Stopień: 450
*

Liczba postów: 497

Dołączył: 17-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: N97

Soft: 12.0.024

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #14
 
obecnie mam 84,4MB wolnego ramu. aplikacji nie moge zainstalowac. niepodpisanej aplikacji nie moge zainstalowac bo wola o certyfikat, po podpisaniu instaluje ale wyskakuje blad.

szkoda :doubt: tym razem browarek sie wylalTongue

[Obrazek: spamwv0.gif]
20-02-2009 16:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
TheReds18
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,019

Dołączył: 04-02-2009

Reputacja: 1


Telefon: HTC DESIRE HD

Soft: GINGERBEARD 2.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 103
Post: #15
 
nightmaster napisał(a):
TheReds17 napisał(a):
nightmaster napisał(a):czy na N95 ten proces ma szanse powodzenia??


yyy sprawdź ..... :brick: :brick: :brick: :brick: :brick: :brick: :brick: :brick:


pytam bo mam organiczone możliwości ściągnięcia... na tym komputerze nie mam USb przez komórkę musiałbym ściągać...



powinno. Koledze w n95-2 ilość ram zwiększyła się z 82,9 do 86,7 więc to mówi samo za siebie Big Grin
20-02-2009 16:53
WWW Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS