Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nokia n73- system
Offline
cypus
Stopień: 1
*

Liczba postów: 43

Dołączył: 23-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N73/5230

Soft: v 20.0.005
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
Nokia n73- system
mam pytanie czy jest jakieś uaktualnienie systemu do mojej n73 ? Czy jak jest to czy sie opłaca instalować i czy warto Wink

cypus
16-02-2009 22:03
Szukaj postów Cytuj
Offline
PPKSS4_
Stopień: 450
*

Liczba postów: 497

Dołączył: 17-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: N97

Soft: 12.0.024

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #2
 
tu masz liste product code, swoj product code sprawdz pod bateria(bedzie na naklejce)

jezeli masz telefon brandowany mozesz zmienic product code za pomoca programu NNS (jest na forum) lecz tracisz gwarancje o ile ja posiadasz.


N73 RM-133
Kod:
0529780 POLAND (Deep Plum)
0529799 POLAND (Met Red)
0539732 POLAND ORANGE (Deep Plum)

N73 RM-133 Music Edition
Kod:
0539289 POLAND
0545042 ERA POLAND



kod sprawdz na stronce Nokii i porownaj z aktualna wersja pod dany product code.

jakie sa korzysci ? sam musisz sobie na to pytanie odpowiedziec.....

[Obrazek: spamwv0.gif]
16-02-2009 22:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
psychol34
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 17-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
 
a mi to nie działa Sad zmieniłem PC na ten z N73 ME i jak chce zaktualizować softa to mi wyskakuje takie coś [Obrazek: beztytuuvmi.th.jpg] i co mam z tym robić ?

Ps. w fonie mam softa z plusa
17-04-2009 22:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
andoryu-
Stopień: 100
*

Liczba postów: 129

Dołączył: 04-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
Zmień Nokia Software Updater na nowszą wersję. U mnie też tak było ale jak uaktualniłem NSU to było gites Big Grin

[Obrazek: n95owner.jpg]
[Obrazek: sisxpluserbar.png]
[Obrazek: qlimaxfanpi4.png]
[Obrazek: sensationblackzr3.png]
17-04-2009 22:58
Szukaj postów Cytuj
Offline
psychol34
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 17-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
z tego co sie orientuje to mam najnowszą wersje Tongue mam 1.4.98pl Smile

Najbardziej mi zależy żeby mieć zwykłego softa bo teraz mam z plusa :/

[Obrazek: 454546330.png]
17-04-2009 22:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
maniekbd
Stopień: 100
*

Liczba postów: 143

Dołączył: 17-03-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #6
 
Musisz zmienić product code. Masz brandowany soft plusa i dlatego nie masz uaktualeń. PPKSS napisał wcześniej o tym Wink
17-04-2009 23:08
Szukaj postów Cytuj
Offline
andoryu-
Stopień: 100
*

Liczba postów: 129

Dołączył: 04-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
Faktycznie to jest najnowszy Tongue wybacz. Może źle wpisałeś product code? Spróbuj wpisać na nowo ten code który chcesz i wtedy podłącz do NSU

[Obrazek: n95owner.jpg]
[Obrazek: sisxpluserbar.png]
[Obrazek: qlimaxfanpi4.png]
[Obrazek: sensationblackzr3.png]
17-04-2009 23:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
daniel.wojciech
Stopień: 300
*

Liczba postów: 347

Dołączył: 27-12-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N82 Black

Soft: v.31
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
ja w swojej n73 mam PC 0561592. Czy to jest wersja PLUS Poland?? Bo nie jestem pewien

[Obrazek: danielwojciech.gif] LAST.FM NAME danielwojciech
17-04-2009 23:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
psychol34
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 17-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
ale właśnie PC wpisywałem kilka razy i na 100% wiem że mam dobry... wpisywałem z N73 Me i ze zwykłej...

[Obrazek: 454546330.png]
17-04-2009 23:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
andoryu-
Stopień: 100
*

Liczba postów: 129

Dołączył: 04-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #10
 
A zmieniałeś już wcześniej softa w tym telefonie? Może to podróba?

[Obrazek: n95owner.jpg]
[Obrazek: sisxpluserbar.png]
[Obrazek: qlimaxfanpi4.png]
[Obrazek: sensationblackzr3.png]
17-04-2009 23:15
Szukaj postów Cytuj
Offline
psychol34
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 17-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
nie nie zmieniałem softa... ale jak to podróba ?

[Obrazek: 454546330.png]
17-04-2009 23:16
Szukaj postów Cytuj
Offline
rafal13was
Stopień: 1
*

Liczba postów: 32

Dołączył: 29-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
 
taki komunikat w NSU sie pojawia jeśli twój telefion ma wyższą wersje oprogramowania niż aktualizacja dostepna w NSU...
17-04-2009 23:23
Szukaj postów Cytuj
Offline
andoryu-
Stopień: 100
*

Liczba postów: 129

Dołączył: 04-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
Ja w mojej Nokii N73ME miałem PC: 0539289 i niebyło żadnych problemów (po za brakiem stabilności połączenia z internetem). Spróbuj na tym PC

[Obrazek: n95owner.jpg]
[Obrazek: sisxpluserbar.png]
[Obrazek: qlimaxfanpi4.png]
[Obrazek: sensationblackzr3.png]
17-04-2009 23:23
Szukaj postów Cytuj
Offline
psychol34
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 17-04-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #14
 
właśnie ten cały czas mam Tongue

[Obrazek: 454546330.png]
17-04-2009 23:24
Szukaj postów Cytuj
Offline
andoryu-
Stopień: 100
*

Liczba postów: 129

Dołączył: 04-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
 
Może hard format a potem upgrade

[Obrazek: n95owner.jpg]
[Obrazek: sisxpluserbar.png]
[Obrazek: qlimaxfanpi4.png]
[Obrazek: sensationblackzr3.png]
17-04-2009 23:26
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS