Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Free FSWP v1.00 and 1.01 S60v3 (Tapeta na cały ekran)
Offline
jdos
Stopień: 100
*

Liczba postów: 140

Dołączył: 03-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #1
Free FSWP v1.00 and 1.01 S60v3 (Tapeta na cały ekran)
FreeFSWP słuzy do ustawiania tapety na pełnym ekranie w trybie gotowości i ekranie menu.
Obsługuje tryb landscape.
Podczas obracania ekranu, tapeta będzie się przystosowywała do odpowiedniego rozmiaru.
Aplikacja wspiera funkcję autostartu.
Gdy jest włączona, przy rozruchu telefonu, tapety zostaną automatycznie ustawione.


Aplikacja działa na telefonach FP1 i preFP1:
3250,5700,6110N,6120C,6121C,6220C,6290,E50,E51,E 60 ,E61(i),E62,E65,E70,E71,N73,N75,N76,N77,N80, N81,N82,N91,N93(i),N95

po włączeniu program wygląda tak:

[Obrazek: fei1xt.jpg]

Po zmianie w rubryce Fullscreen wallpapers z disabled na enabled tapeta już jest ustawiona na cały ekran

[Obrazek: 2lvzri9.jpg]

Download:

[hide]http://odsiebie.com/pokaz/1552097---297e.html[/hide]


wersja 1.01
link na odsiebie
[hide]http://odsiebie.com/pokaz/1580700---3261.html[/hide]

różnica między wersjami są takie że w najnowszej wersji można ustawić żeby tapeta nie była ustawiana w menu
[Obrazek: 29cnwc6.jpg]
po zaznaczeniu Idle tapeta jest ustawian tylko na głównym ekranie ( nie w menu)
13-02-2009 20:39
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamiln73
Stopień: 100
*

Liczba postów: 112

Dołączył: 02-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
da sie tak zrobic zeby byla tylko tapeta zmieniona a w menu nic?
16-02-2009 11:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
kartofel1990
Stopień: 100
*

Liczba postów: 125

Dołączył: 25-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia 5800

Soft: 40.0.005
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 7
Post: #3
 
FreeFSWP 1.01 mozna wybrac czy tapeta ma byc w menu czy tylko na pulpicie. wersja nie podpisana
[hide]http://rapidshare.com/files/198816898/FreeFSWP_v1.01_unsigned.sis[/hide]
16-02-2009 18:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamiln73
Stopień: 100
*

Liczba postów: 112

Dołączył: 02-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
a wiec jak to trzeba zrobic?
16-02-2009 20:28
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #5
 
sa jakies widoczne roznice miedzy wersja 1.00 a 1.01?
16-02-2009 21:04
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
kartofel1990
Stopień: 100
*

Liczba postów: 125

Dołączył: 25-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia 5800

Soft: 40.0.005
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 7
Post: #6
 
graficznie nie zauwazylem roznicy, ale w porownaniu do poprzedniej wersji mozna ustawic tapete na pulpicie i menu lub tylko na pulpicie
16-02-2009 22:05
Szukaj postów Cytuj
Offline
QrczAK47
Stopień: 50
*

Liczba postów: 65

Dołączył: 12-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #7
 
A nie powoduje to mulenia albo migania ekranu przy otwieraniu aplikacji? Tak jak to ma miejsce w Pic2theme
19-02-2009 01:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
kartofel1990
Stopień: 100
*

Liczba postów: 125

Dołączył: 25-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia 5800

Soft: 40.0.005
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 7
Post: #8
 
mi chodzilo plynnie
19-02-2009 18:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamiln73
Stopień: 100
*

Liczba postów: 112

Dołączył: 02-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
hmm... jak wylącze telefon i wlacze to mi tapeta znika ... da sie zrobic zeby nie znikala?
19-02-2009 22:25
Szukaj postów Cytuj
Offline
kartofel1990
Stopień: 100
*

Liczba postów: 125

Dołączył: 25-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia 5800

Soft: 40.0.005
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 7
Post: #10
 
w opcjach jest "Auto Start On Boot" trzeba wybrac "Enabled"
19-02-2009 22:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
QrczAK47
Stopień: 50
*

Liczba postów: 65

Dołączył: 12-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #11
 
Ok, przetestowałem i wersja 1.01 płynnie chodzi Big Grin
20-02-2009 14:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
Angin
Stopień: 1
*

Liczba postów: 21

Dołączył: 11-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #12
 
na mojej N73 przy próbie wybrania jakiejś tapety wywala błąd "brak pamięci" mimo kilkunastu wolnych MB ram
23-02-2009 18:48
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
andoryu-
Stopień: 100
*

Liczba postów: 129

Dołączył: 04-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
Angin uruchom ponownie telefon i wtedy spróbuj

[Obrazek: n95owner.jpg]
[Obrazek: sisxpluserbar.png]
[Obrazek: qlimaxfanpi4.png]
[Obrazek: sensationblackzr3.png]
23-02-2009 19:03
Szukaj postów Cytuj
Offline
PPKSS4_
Stopień: 450
*

Liczba postów: 497

Dołączył: 17-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: N97

Soft: 12.0.024

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #14
 
ja przed chwila instalwoalem aplikacje u przyszlego szwagra na n73 ME i dziala normalnie... mial 14MB wolnej pamieci RAM

[Obrazek: spamwv0.gif]
23-02-2009 20:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
Angin
Stopień: 1
*

Liczba postów: 21

Dołączył: 11-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #15
 
Pobrałem wersję prosto od producenta i działa
te od was to jakieś ściemy zawirusowane Big Grin
23-02-2009 20:57
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: mlodzi


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS