Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pandemonium
Offline
dziobak99
Stopień: 400
*

Liczba postów: 412

Dołączył: 17-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: i5700
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #16
 
Link z dodatkowymi mapami niestety nie działa ;( ;(
A taka fajna gierka ;(
15-01-2009 09:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
torturo
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 09-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #17
 
Witam mam problem nie umiem sie zalogowac, nie wiem jak wlaczyc tryp gprs i lacze sie przez mms i ciagle login failed prosze o pomoc. Shy
15-01-2009 10:55
Szukaj postów Cytuj
Offline
dziobak99
Stopień: 400
*

Liczba postów: 412

Dołączył: 17-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: i5700
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #18
 
torturo napisał(a):Witam mam problem nie umiem sie zalogowac, nie wiem jak wlaczyc tryp gprs i lacze sie przez mms i ciagle login failed prosze o pomoc. Shy
Tzn że nie masz skonfigurowanego wapu, w każdej sieci są inne ustawienia, najlepiej poszukaj w google autokonfiguratora wap dla swojej sieci, a jak nie znajdziesz to napisz jaką masz siećWink
15-01-2009 11:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
sylwek1005
Stopień: 350
*

Liczba postów: 368

Dołączył: 31-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: N95

Soft: 35.0.002

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 16
Post: #19
 
jest bardzo prosty sposób na to, w nowszych softach n73/n73me masz w narzędziach Sett. Wizard, wchodzisz tam dajesz operator, wybierasz kraj a potem operatora, są tam: Era, Heyah, Idea, Orange i Plus GSM, ja mam Playa, ustawienia działają z Plusa :]

[you] :jeśli spodobal Ci się mój upload to kliknij na ikonę PIWO
a jeśli Ci pomoglem kliknij POMÓGL Tongue
[Obrazek: 30317e96aad33fd1.gif]
15-01-2009 11:28
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
adam28k
Stopień: 1
*

Liczba postów: 15

Dołączył: 12-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #20
 
Mam tą gre u siebie na N81 tyle,że nie stąd ściągałem ale mi za każdym razem woła o połączenie z netem inaczej sobie nie pogram.Naszczęście łącze się przez wi-fi i mam za free Tongue
15-01-2009 22:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
sp33dway
Stopień: 100
*

Liczba postów: 138

Dołączył: 21-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82

Soft: V31.0.016
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #21
 
u mnie problem taki ze nie gra nie potrafi polaczyc sie z serwerem i wyskakuje error
20-02-2009 19:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
rafal13was
Stopień: 1
*

Liczba postów: 32

Dołączył: 29-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #22
Re: Pandemonium
Mam ten sam problem. Gdy wpisuje login obojetnie jaki (a wcześniej napewno żaden nie istniał) wyskakuje pytanie o to połączenie sieciowe i obojętnie czy zrobię yes czy no pojawia sie komunikat "LOGIN FAILED"

PROSZE O POMOC!!!
25-01-2010 10:08
Szukaj postów Cytuj
Offline
Spacio23
Stopień: 500
*

Liczba postów: 514

Dołączył: 11-11-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia n73ME ReD

Soft: v4.0812.4.2.1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 51
Post: #23
Re: Pandemonium
Stwórz sobie nowy punkt dostępu. Może masz coś źle ustawione.

>>Telefon to nie wszystko, ale wszystko bez telefonu to Ch**<<

Witam Ponownie
25-01-2010 13:56
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
rafal13was
Stopień: 1
*

Liczba postów: 32

Dołączył: 29-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #24
Re: Pandemonium
A mógłbyś trochę bliżej wytłumaczyć??Nie za bardzo rozumiem... Sad
25-01-2010 15:32
Szukaj postów Cytuj
Offline
crespo123
Stopień: 400
*

Liczba postów: 448

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Galaxy S3 Mini

Soft: Android 4.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #25
Re: Pandemonium
wchodzisz ustawienia - połączenie punkty dostępu- opcje- nowy punkt dostępu użyj ustawień domyślnych tylko tam zmień na pakiet a nie na wap

[scroll]<font size="5"> [you] Postaw [Obrazek: thankposts.gif]/ to nic nie kosztuje </font>[/scroll]

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku
[Obrazek: crespo123.gif]
25-01-2010 15:39
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: rafal13was
Offline
adek13016
Stopień: 450
*

Liczba postów: 470

Dołączył: 03-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n95 8gb

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 28
Post: #26
Re: Pandemonium
A mnie wogule się niechce zalogować.Łącze się przez wi-fi i wyskakuje error login failed.Co jest nie tak???

TO JA Smile
25-01-2010 15:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
Spacio23
Stopień: 500
*

Liczba postów: 514

Dołączył: 11-11-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia n73ME ReD

Soft: v4.0812.4.2.1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 51
Post: #27
Re: Pandemonium
Adek13016 zrobiłeś już ten punkt dostępu czy nie?? Być może w tym tkwi problem. Ja też nie mogłem łączc się przez internet z opery mini dopóki nie zmieniłem ustawień punktu dostępu.

>>Telefon to nie wszystko, ale wszystko bez telefonu to Ch**<<

Witam Ponownie
25-01-2010 16:38
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
crespo123
Stopień: 400
*

Liczba postów: 448

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Galaxy S3 Mini

Soft: Android 4.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #28
Re: Pandemonium
jak masz pakiet to łącz przez internet a nie przez wifi jak pakietu nie masz to czas zakupić

[scroll]<font size="5"> [you] Postaw [Obrazek: thankposts.gif]/ to nic nie kosztuje </font>[/scroll]

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku
[Obrazek: crespo123.gif]
25-01-2010 16:43
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Spacio23
Stopień: 500
*

Liczba postów: 514

Dołączył: 11-11-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia n73ME ReD

Soft: v4.0812.4.2.1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 51
Post: #29
Re: Pandemonium
yyy...Crespo po co komu pakiet na internet jak ma wifi?

>>Telefon to nie wszystko, ale wszystko bez telefonu to Ch**<<

Witam Ponownie
25-01-2010 17:29
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
crespo123
Stopień: 400
*

Liczba postów: 448

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Galaxy S3 Mini

Soft: Android 4.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #30
Re: Pandemonium
wifi czasem nie chce łączyć i może dlatego jest problem z łączeniem do internetu najlepiej połączyc przez wap na chwilę aby się przekonać czy wogule działa

[scroll]<font size="5"> [you] Postaw [Obrazek: thankposts.gif]/ to nic nie kosztuje </font>[/scroll]

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku
[Obrazek: crespo123.gif]
25-01-2010 22:59
WWW Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS