Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pandemonium
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #1
Pandemonium
Pandemonium

Opis:
Rewelacyjna gierka przygodowa. W paczce dodatkowe levele. Po wpisaniu nicku gra łączy się z netem, należy ją puścić (wystarczy 1 raz).

[Obrazek: scrqg1.jpg]

Download:

[hide]
Kod:
http://www.4shared.com/file/42401481/d9d5aa97/pandemonium.html
[/hide]

Dodatkowe levele:
Download:

[hide]
Kod:
http://www.4shared.com/file/55227078/a0677791/PandemoniumS60v3SymbianOS91.html
[/hide]
Levele należy wkleić do E:private20007766

Hasło - http://www.n80.go.pl
24-03-2008 23:17
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: sawi
Guest
Unregistered

 
Post: #2
 
wyglada ciekawie...czemu by nie sprobowac ?Smile
30-03-2008 03:12
Cytuj
Offline
jin2311
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 11-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
 
czy w to można grać tylko przy połączeniu neta ?

bo ja nie mam

chyba że macie jakąś inną wersję albo sposób na ominięcie tego
16-07-2008 18:55
Szukaj postów Cytuj
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #4
 
Gra wymaga połączenia z netem tylko 1 raz. Potem już nie trzeba. Połącz się przez gprs.
16-07-2008 19:37
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
solaristo
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 13-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
jaki jest kod do rozpakowania????

Quoludek: Na samym dole jest napisane!! Hasło - http://www.n80.go.pl
17-07-2008 14:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
arekrybak
Stopień: 1
*

Liczba postów: 39

Dołączył: 20-04-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
 
Nie mogę pobrać dodatkowych leveli.

Sprawdzilem masz racje Smile prawdopodobnie dla tego ze konto nie jest premium i juz wygaslo po prostu...
pozdrawiam ziomy111
17-07-2008 21:08
Szukaj postów Cytuj
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #7
 
Bzdury piszecie. Dodatkowe levele nadal można pobrać.
17-07-2008 21:21
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #8
 
hmmm osobiscie sprawdzalem i faktycznie nie dzialaja sprobuje jeszcze raz....
"The file link that you requested is not valid."
jak poczekasz to co trzeba to sie pokazuje...


Edit by Crazy_Camel: Mi też nie działa :dribble:

[Obrazek: obraz.png]
17-07-2008 21:29
Szukaj postów Cytuj
Offline
arekrybak
Stopień: 1
*

Liczba postów: 39

Dołączył: 20-04-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
Mógłby ktoś wstawić inny link do dodatkowych leveli, gra bardzo mi się spodobała i chciałbym sobie jeszcze w nią pograć. :greedy: pozdro
17-07-2008 23:25
Szukaj postów Cytuj
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #10
 
Link poprawiony w 1 poście.
18-07-2008 14:10
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
solaristo
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 13-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
pomocy!!!nie moge znalezc tego hasła do rozpakowania!mogłby mi ktos pomoc?z góry dziekuje
18-07-2008 17:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #12
 
http://www.n80.go.pl mialeś pod linkiem,czytaj uwaznie
18-07-2008 17:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
Funnyman1
Stopień: 250
*

Liczba postów: 251

Dołączył: 30-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
nie można pobrać dodatkowych lvli....
11-01-2009 11:05
Szukaj postów Cytuj
Offline
Lodzik
Stopień: 1
*

Liczba postów: 16

Dołączył: 19-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #14
 
Komunikat "Login Failed" Wpisujemy obojętnie jaki nick czy wcześniej gdzieś to trzeba rejestrować?
14-01-2009 19:03
Szukaj postów Cytuj
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #15
 
Wpisujemy dowolny login, ale oczywiście login już może istnieć. W końcu łączymy się z siecią.
14-01-2009 20:53
WWW Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS