Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
N80 problem
Offline
orginal120
Stopień: 1
*

Liczba postów: 10

Dołączył: 01-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
N80 problem
Witam mam problem z N80 otoz muli strasznie robilem hard format, format za pomoca kodu,formatowalem karte pamieci... i nie wiem co zrobic chce sobie pograc w gierki java i na symbiana ale to wszystko mi muli.. moze cos z softem? czy moze cos z telefonem? prosze o pomoc z gory dzieki. Pozdrawiam
03-02-2009 19:43
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #2
 
możliwe że reinstal oprogramowania pomoże. A może coś ci "zrzera " pamięć ram?
03-02-2009 19:52
Szukaj postów Cytuj
Offline
orginal120
Stopień: 1
*

Liczba postów: 10

Dołączył: 01-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
 
hmm a co mi moze zzerac?Smile po hard formacie nic nie ma na komie, wlaczony jest tylko "Tryb gotowosci" Wink a co do softa to przez kabel USB mozna go wgrac w nokii?
03-02-2009 19:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
nightmaster
Stopień: 400
*

Liczba postów: 421

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: M Milestone

Soft: FroYo 2.2.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #4
 
tak, możesz. Wystarczy wejść na stronęNokii i pobrać Nokia Software Updator (NSU). Potem podpinasz telefon i będzieSmile a co do Twojego problemu to sprawdź kartę pamięci bo też miałem podobny problem i okazało się że była zawirusowana...

[Obrazek: 5514.png]

----------------------------------------------------
Sprzedam nokie 7610, 6670, N80, N95-1.
----------------------------------------------------

żyj chwilą bo to może być Twoja ostatnia chwila...
03-02-2009 20:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
orginal120
Stopień: 1
*

Liczba postów: 10

Dołączył: 01-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
Jak bede mial kabel USB Big Grin to sprobuje na nowo softa zrobic
03-02-2009 20:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
kriss12
Stopień: 500
*

Liczba postów: 662

Dołączył: 17-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 19
Post: #6
 
Najpierw sprawdź czy nie masz najnowszego np. kodem

*#0000#

Telefon: Nexus
Sieć: Era
ROM: KiNgxKxNexus Desire2Nexus
SPL: HBOOT-0.33.0012
Radio: 4.02.02.14
Recovery: RAv1.5.3
LENOVO Y530

-----------------------------------------
[Obrazek: n1_logo.png]
-----------------------------------------
Nie prowadzę Supportu przez GG, Mail, PW
03-02-2009 22:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
orginal120
Stopień: 1
*

Liczba postów: 10

Dołączył: 01-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
Mam
V 5.0719.0.2
RM-92
04-02-2009 21:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
dkjk80
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 12-02-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N80

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
Mam ten sam soft...
skorzystam z okazji i zapytam doswiadczonych czy instalujac nawigacje co niby chodzi po s60v3 u mnie tez powinnna chulac a jednak jak instaluje to nie dziala...
Moze ktos powiedziec dlaczego tak sie dzieje ?
Z gory dziekuje za ewentualna odp.
13-02-2009 18:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
nightmaster
Stopień: 400
*

Liczba postów: 421

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: M Milestone

Soft: FroYo 2.2.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #9
 
może powiesz coświęcej na ten temat?? jaką nawigacje masz na myśli i co dokładnie się dzieje?? system masz złamany czy nie??

[Obrazek: 5514.png]

----------------------------------------------------
Sprzedam nokie 7610, 6670, N80, N95-1.
----------------------------------------------------

żyj chwilą bo to może być Twoja ostatnia chwila...
13-02-2009 18:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
dkjk80
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 12-02-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N80

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #10
 
...generalnie nie chce sie nic zainstalowac czy na karcie czy w pamieci w telefonie...a jak juz sie zainstaluje to nie uruchamia...
system nie jest zlamany
Probowalem juz mapy tomtom-a , garmina i nic nie idzie ( moze tez i blad robie jakis ja - bo nie ukrywam swiezo co zakupilem sobie ten telefon (choc to starszy model ) ale cene mialem bardzo atrakcyjna...
Wszystkie mapy do nawigacji z reguly sa pod S60V3 a ja w mojej N80 mam S60V5... i troche mnie to dziwi...
13-02-2009 19:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
nightmaster
Stopień: 400
*

Liczba postów: 421

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: M Milestone

Soft: FroYo 2.2.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #11
 
też mnie to dziwi bo mam(co prawda teraz w szufladzie ale mamTongue) N80 i nie miałem jakichkolwiek problemów...

[Obrazek: 5514.png]

----------------------------------------------------
Sprzedam nokie 7610, 6670, N80, N95-1.
----------------------------------------------------

żyj chwilą bo to może być Twoja ostatnia chwila...
13-02-2009 20:39
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tracer
Stopień: 1
*

Liczba postów: 17

Dołączył: 09-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
 
Zainstaluj Garmina . nie musi byc do tej nawigacji złamny system.
14-02-2009 08:26
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS