Ankieta: jak oceniasz pomocność tego tematu?
jest ok, pomógł mi
w miarę dobry
niezbyt dobry
[Wyniki ankiety]
 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiana języka na polski w NOKI i aktualizacja oprogramowania
Offline
kris 1
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 15-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #61
Re: Zmiana języka na polski w NOKI i aktualizacja oprogramow
mam takie pytanie czy jak do zwyklej n73 wpisze produkt code od n73 Music edition
To rozumiem ze po aktualizacji oprogramowania bede mial nokie 73 Music edition i polski jezyk
16-08-2008 14:44
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #62
 
oczywiście, będzie soft od ME i język polski Big Grin
16-08-2008 15:07
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
cineczek1980
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 17-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #63
 
Super!! To działą ! Dzięki !
17-08-2008 21:24
Szukaj postów Cytuj
Offline
evolucja
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #64
 
fajne Wink
18-08-2008 15:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
grt1985
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #65
 
witam czy nns naprwawie to ze tel nie widzi karty pam.
18-08-2008 15:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #66
 
jak telefon nie widzi Ci karty to zrob nowy temat,mysle ze formatowanie telefonu powinno pomoc: *#7370#
18-08-2008 16:15
Szukaj postów Cytuj
Offline
radeck
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 19-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #67
Re: Zmiana języka na polski w NOKI i aktualizacja oprogramow
dzieki mam nadzieje ze na nokii 6680 zadziala...
19-08-2008 15:58
Szukaj postów Cytuj
Offline
andreasgebels
Stopień: 100
*

Liczba postów: 134

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 7
Post: #68
 
Mam e50 silwer plus gsm ma ktoś kod nss
19-08-2008 16:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #69
 
jak chcesz na plusa Product Code do NSS to masz pod baterią na naklejce a chcesz wgrać nie brandowany soft to masz na 1 stronie
19-08-2008 22:27
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Tyg
Stopień: 1
*

Liczba postów: 15

Dołączył: 20-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #70
 
tylo by zobaczyc linki
20-08-2008 10:46
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #71
 
kliknij ikonę "piwo" to je zobaczysz
20-08-2008 10:48
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Tyg
Stopień: 1
*

Liczba postów: 15

Dołączył: 20-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #72
 
Witam mam taki porblem

Posiadam nastepujaca wersje
"Nokia_PC_Suite_rel_6_85_14_1_EA.exe" i na tej dzialaja mi wszystkie telefony
nokia 6151, 6070, e90.

Teraz co sie dzieje
Wiec tak PC bez problemu zmieniłem w E90
włączam pc suit klikam aktualizacja oprogramowania telefonu
przenosi na strone noki z ktorej pobieram
" NokiaSoftwareUpdaterSetup_pl.exe "
instaluje
uruchamiam ponownie kompa
i od tego momentu nie wykrywa mi zadnego telefonu.
Tak samo sie działo jak miałem zainstalowana najnowsza wersje pc suit.
nie wiem co może być przyczyną wyskakuje krytyczny błąd dla każdego telefonu jak podpinam
każdy tel. podpinam właściwym kablem, orginalmym noki.


____________________________________________________________
[Obrazek: e90ne7.jpg]
__________________________________________________________________
To mi wyskakuje i reset na to nie pomaga
20-08-2008 12:10
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #73
 
a w PC Suite klikałaś "kliknij tutaj, aby podłączyć telefon"? zrób restart tela i kompa i spróbuj ponownie, często pomaga
20-08-2008 12:26
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Tyg
Stopień: 1
*

Liczba postów: 15

Dołączył: 20-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #74
 
Hem a czy ma to znaczenie: chce podłączyć tel do laptopa
zainstalowałem nowe sterowniki i nic nie pomaga.
20-08-2008 14:46
Szukaj postów Cytuj
Offline
tomekk27
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 20-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #75
 
z tego co rozumiem mozna usunąć orange menu:Dsuper!
21-08-2008 15:54
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS