Ankieta: jak oceniasz pomocność tego tematu?
jest ok, pomógł mi
w miarę dobry
niezbyt dobry
[Wyniki ankiety]
 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiana języka na polski w NOKI i aktualizacja oprogramowania
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #46
 
czy na 100% kuowales nowy ze skelpu,powiedz jak dokladnie bylo bo mysle ze jest kradziony. nam mozesz sie przyznac Smile jezeli kradziony to niestety nic nie zrobisz,telefonik w trybie offline,jak jestes pewien ze nie kradziony to pomyslimy dalej Smile
08-08-2008 21:46
Szukaj postów Cytuj
Offline
czarnes
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 06-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #47
 
wyjechaem na 1 miesiac do mamy zeby sobie zarobic w angi pod koniec pobytu kupilem sobie nokie na rynku byl tam facet i mial pelno tel. uzywanych po tygodniu uzywania okazuje sie ze zablokowali mi fona nikt sie nie moze ze mna polaczyc ani ja nie moge nigdzie pisac tylko moge sobie sie nim bawic :| co mam zrobic czy to pieniadze wydane w bloto??? :| :| :| :| :|
09-08-2008 09:43
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #48
 
powinieneś założyc nowy temat a nie offtopować w tym
09-08-2008 10:33
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #49
 
mysle ze pieniadze wydane w bloto,niestety takich telefonow sie nie kupuje na rynkach itp. gdyz sa atrakcyjne i schodza jak cieple buleczki wiec sa kradzione... ok nie offtopujmy wiecej,jak cos to PW
09-08-2008 14:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
szyna50
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 12-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #50
 
W NSU wyskakuje aktualizacja zbędna wyjdź
12-08-2008 21:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #51
 
podaj dokladny komunikat jaki Ci wyskakuje,ale mysle ze poprostu juz masz najnowszy soft i wgranie jescze raz tego samego jest zbedne,chociaz nie powinien byc taki komunikat,gdyz powinno zezwolic Ci nawet na ponowne wgranie tego softu co masz. podaj dokladny komunikat
12-08-2008 21:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
szyna50
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 12-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #52
 
Nokia 5610 komu nikat w NSU : Twój telefon posiada już najnowszą wersje oprogramowania. Aktualizacja zbędna . "WYJDŹ"
12-08-2008 21:55
Szukaj postów Cytuj
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #53
 
to w czym problem?? a jest taka mozliwosc zeby zaistalowac jescze raz ta sama wersje,jest jakas taka opcja??
12-08-2008 21:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
szyna50
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 12-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #54
 
Właśnie że niema opcji zaktualizuj ponownie jast tylko wyjdź i koniec walczę z tym od tygodnia . Gdy podłącze n95 8Gb to mogę zaktualizować go ponownie,ale gdy podłączę 5610 to w NSU pojawia się Masz już najnowszą wersję oprogramowania . Aktualizacja zbędna . WYJDŹ
12-08-2008 22:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #55
 
dzieki za piwko. mysle ze to powod ze ta nokia nie ma symbiana i nie wychodza do niej tak czesto softy,oprogramowanie. Juz masz najnowsze wiec nie ma potrzeby aktualizacji Smile
12-08-2008 22:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
szyna50
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 12-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #56
 
Może są jeszcze jakieś inne PC poza tymi dwoma do noki 5610 : 0552211 , 0552279

[ Dodano: 2008-08-12, 22:26 ]
Może są jeszcze inne PC do noki 5610 oprócz tych dwóch 0552211 ,0552279

[ Dodano: 2008-08-12, 22:29 ]
a nie można to jakoś przepisać na starszą wersję oprogramowania i zaktualizować potem do tej właściwej
12-08-2008 22:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #57
 
a poprawnie zmieniles product code?? bo powinno Ci wyczytac przynajmniej na jednym ze nie jest najnowsza wersja oprogramowania. aha i przy okazji sprawdz sobie swoja wersje oprogramowania jaka masz w telefonie aktualnie a jaki mozesz miec sprawdz TUTAJ . jezeli na wszystkich kodach masz takie same oprogramowanie jak Ci wygeneruje to znaczy ze nowszego na 100% nie bedziesz mogl zrobic
12-08-2008 22:37
Szukaj postów Cytuj
Offline
szyna50
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 12-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #58
 
Już to sprawdzałem za każdym razem to samo chyba mi pozostaje udać się do komisu albo czekać aż nokia wprowadzi nowszą aktualizacje co może pewnie potrwać niewiadomo ile
12-08-2008 22:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #59
 
nie martw sie ja tez czekam az nokia wprowadzi nowsza aktualizacje zebym wgral sobie jezyk polski do telefonu Smile to potrwa gora miesiac mysle Smile
12-08-2008 22:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
szyna50
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 12-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #60
 
poczekam jeszcze troche jak nic nie będzie to idę do komisu Dzięki Nara
12-08-2008 22:59
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS