Ankieta: jak oceniasz pomocność tego tematu?
jest ok, pomógł mi
w miarę dobry
niezbyt dobry
[Wyniki ankiety]
 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiana języka na polski w NOKI i aktualizacja oprogramowania
Offline
Wizzard
Stopień: 1
*

Liczba postów: 43

Dołączył: 30-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #31
 
Super !!! Dzięki bardzo Fylyp_777 za pomoc !!

Jakże wielką jest mądrością znosić głupotę innych..
03-08-2008 16:28
Szukaj postów Cytuj
Offline
tomix000
Stopień: 1
*

Liczba postów: 39

Dołączył: 24-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #32
 
traci sie gwarancje po takiej operacji ???
03-08-2008 22:43
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #33
 
niestety traci się gwarancję Tongue
03-08-2008 22:54
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
tomix000
Stopień: 1
*

Liczba postów: 39

Dołączył: 24-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #34
 
a na innym porum pisze ze nie to jak to jest??
04-08-2008 13:40
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #35
 
Jeżeli tylko aktualizujesz nie tracisz. Jednak, jeżeli masz z zagranicy lub brandowany telefon (brałeś z sieci) to taka aktualizacja nie ma sensu (operatorzy nie udostępniają aktualizacji). Jednak żeby przejść z brandowanego na "czysty" soft lub żeby zmienić język na Polski należy zmienić Produkt Code. W momencie zamiany PC automatycznie tracimy gwarancję.

Don't waste your time, or time will waste you...
04-08-2008 14:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
czarnes
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 06-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #36
 
aktualizacja weszla jezyk nie chce :|
06-08-2008 11:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #37
 
a sparawdziłeś czy się zmieniał PC w NSS? w ustawieniach PL języka nie ma? sprawdź. jeśli nie ma to zrób wszystko od nowa po kolei, bo musi działać
06-08-2008 12:50
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
slr
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 09-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #38
 
N95 8GB v20.0.016 zmienilem wlasnie sobie jezyk przy pomocy tej wersji NSS103814 bo dopiero dzieki niej nie bylo bledu przy skanowaniu telefonu i wszystko przebieglo OK Smile

Wiec jezeli ktos mial problem z PL jezykiem na N95 8Gb na sofcie v20.0.016 to polecam robic to przy pomocy NSS103814 no i kod jezyka PL 0550378.
06-08-2008 14:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #39
 
wszystkie PC są podane na 1 stronie, a jak się nie chce skanować to trzeba użyć innej wersji NSS i juz to było wczesniej pisane, jak nie w tym temacie to w podobnym

[ Dodano: 2008-08-06, 16:25 ]
ten NSS (ta sama wersja) który podałeś też jest na 1 stronie do ściągnięcia...

bo z wcześniejszymi NSS występują problemy, także lepiej ściągmnąć tego z 1 strony
06-08-2008 16:23
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
czarnes
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 06-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #40
 
super dziala dzia :haha:
06-08-2008 21:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
jarekb90
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 06-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N85

Soft: 20.175
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #41
 
Dzieki za post. browarek się należy. Zobaczymy czy bedzie dzialać na mojej N82.
07-08-2008 12:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
czarnes
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 06-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #42
 
:| wgralem sobie jezyk polski wszysko chodzilo tylko teraz zablokowali mi imei nie wiem czemu tel kupilem nie caly tydzien temu w angli na rynku w kartonie ze wszyskim a teraz mi go zablokowali co mam zrobic....najpredzej chyba mysze zmienic imei o ile da sie to zrobic?????? :| :| :|
07-08-2008 19:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #43
 
Skąd wiesz, że imei został zablokowany? Imei nie zmienisz - musisz zgłosić się na policję z telefonem.

Don't waste your time, or time will waste you...
07-08-2008 22:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #44
 
Radze sie z tym nie bawic. Jezeli nie mozesz wykonac zadnego polaczenia wychodzoacego to znaczy wtedy ze masz zablokowany imei. ALE(!) jak imei sie blokuje w danym panstwie to wtedy siec z danego panstwa nie chodzi wiec dla tego ludzie z zagranicy sciagaja i sprzedaja niektore telefony -na lewo w innym panstwie Wink wiec jezeli masz polaczenia wychodzace sprawne to nie jest wina imeii Wink
08-08-2008 10:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
czarnes
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 06-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #45
 
no wlasnie nie mozna wykonac zadnego polaczenia wychodzoacego :| i co to znaczy ze wydalem kase w bloto
08-08-2008 16:06
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS