Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #61
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Opisz dokladniej co sie dzieje Smile

][Obrazek: 32177.gif]
23-09-2010 18:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
kwiat
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 10-01-2010

Reputacja: 0


Telefon: 5530

Soft: s60v5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #62
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Nic sie nie dzieje ;D poprostu jest ten znaczek ladownia chwila zwiechy i spowrotem odmula bez wlaczonej gry
25-09-2010 10:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
Adg
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 26-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: Sgh-i550w

Soft: S60 9.2 v3.1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #63
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
A mi na Samsungu SGH-i550w pięknie śmiga jak można to prosiłbym o też wersje "Bez akceleratora" Quake 3
09-10-2010 15:06
Szukaj postów Cytuj
Offline
Robak007
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 24-10-2010

Reputacja: 0


Telefon: E52

Soft: s60 9.3
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #64
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
ghost1216 napisał(a):zainstalowałem pita i quake 2 no fpu klikam na ikonę quake 2 i nic się nie dzieje co zrobić mam E52

mam taki sam problem,wgrałem folder quake na karte pamięci i mimo tego nic się nie dzieje nadal.Pomóżcie siedze nad tym już 2 godz i próbowałem wszystkiego chyba.Mam E52,zainstalowałem pipa,folder quake2 na karcie pamięci w folderze "data",instalator bez fpu-zresztą obydwu próbowałem ze strony http://koti.mbnet.fi/hinkka/Download.html.Z góry dziekiSmile
24-10-2010 22:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
chrisharris
Stopień: 450
*

Liczba postów: 480

Dołączył: 30-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: i9100

Soft: RR 3.1.2

Znajomość symbiana: 2
Podziękował: 12

Otrzymał podziękowań: 61
Post: #65
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
jaka data ? Folder ma być po prostu na karcie pamieci (E:\\quake2)

[Obrazek: 28986.jpg]
6150>>>3410>>>6230i>>>k700i>>>N-gage classic>>>k800i>>>w580i>>>e51>>>e52>>>5800 Xprees Music>>>n95>>>gt540>>> i9000
24-10-2010 23:10
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: Robak007
Offline
Robak007
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 24-10-2010

Reputacja: 0


Telefon: E52

Soft: s60 9.3
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #66
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
OK,działa to dzięki!
25-10-2010 01:21
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamil15
Stopień: 350
*

Liczba postów: 353

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia E52

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 20

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #67
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Może ktoś podać linki z grą.
niestety z wujkiem "google" nie znaleźliśmy :/

Spammer
SPOKO RANGA
14-02-2012 18:28
Szukaj postów Cytuj
Offline
qazwsx
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 18-11-2010

Reputacja: 0


Telefon: e52
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #68
Odp: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
a może ktos dac aktualny plik instalacyjny ? bo te linki sa nie aktywne :/
01-04-2012 10:33
Szukaj postów Cytuj
Offline
karas35
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 19-12-2012

Reputacja: 0


Telefon: nokia c6-00

Soft: RM-612

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #69
Odp: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
na noki c6 dziala tylko trzeba miec virtual key ale sie dziwnie streruje a po 2 musimy miec 18mb-35mb wolego RAMU a co OpenGL sie tnie
a tu link dzialajacy do Quake 2
Kod:
http://www.4shared.com/file/rQG8AsAH/Quake_2_5800.htm

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]
02-01-2013 15:45
Szukaj postów Cytuj
Offline
kurek
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 28-12-2012

Reputacja: 0


Telefon: Nokia C5

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #70
RE: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Będzię chodzić na c5 ?
02-05-2013 11:23
Szukaj postów Cytuj
Offline
kurek
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 28-12-2012

Reputacja: 0


Telefon: Nokia C5

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #71
RE: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Dacie reupa na s60v3 dla noki c5 na inny serwer? Moj nokia c5-00.2 ma akcelerator 3D?
02-05-2013 12:35
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS