Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Offline
Bohan
Stopień: 1
*

Liczba postów: 22

Dołączył: 24-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: E52

Soft: 033.002
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #46
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
mi na e52 działa nawet wersja fpu ale własnie nie idzie open gl nie wiem czemu
24-07-2010 20:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #47
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Bohan nie idzie ponieważ e52 nie ma akceleratora grafiki
24-07-2010 22:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
Bohan
Stopień: 1
*

Liczba postów: 22

Dołączył: 24-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: E52

Soft: 033.002
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #48
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
a nie ma jakiegos nieoficjalnego oprogramowania ktore to poprawia?... mam procek 600 i spodziewalem sie czegos wiecej....:/
25-07-2010 01:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #49
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
niestety nie ma
25-07-2010 12:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
dawidi21
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 23-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: n95
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #50
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Jeśli w czasie "LOADING" wywala was z gry wyłączcie i włączcie telefon gra potrzebuje calego ramu na odpalenie Big Grin
27-07-2010 23:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
jakubby
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 06-08-2010

Reputacja: 0


Telefon: E52
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #51
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Hmm jestem newbie wiec prosze o wyrozumialosc ,wiec ta ze strony
Kod:
http://koti.mbnet.fi/hinkka/Download.html
sciagam PIPS z samego dołu i z rubryki Quake 2
Kod:
quake2_v102_armv6_nofpu.sisx - Quake2 engine (for FPU less phones, Samsung Innov8 etc. )
nastepnie z pierwszego postu i pierwszego linku sciagam folder, instaluje PIPS na karcie pamieci , quake noFPU tez na karcie pamieci i co dalej ???
06-08-2010 13:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #52
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
siemka, a wie ktos moze czy dziala to na nokii n97? Ta 32 gb

][Obrazek: 32177.gif]
08-08-2010 22:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #53
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Ta gra jest na v3 a twoja nokia ma v5 więc sobie odpowiedz czy będzie działać

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
09-08-2010 08:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #54
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Wybacz, ale nokie zakupilem nie dawno. wczesniej nigdy nie mialem stycznosci z symbianem a w wakacje jakos noe bawilem sie nia za bardzo,bo nie mialem kompa. ogolnie mowiac jestem zupelnym zoltodziobem w tych sprawach Tongue
wiec prosze o wyrozumialosc. Smile

Wszystko wypakowalem i gdy chce zainstalowac ten pierwszy plik idze wszystko dobrze a potem wychodzi
komunikat z informacja: Blad uaktulnienia! Co mam zrobic,prosze o pomoc :dribble:

][Obrazek: 32177.gif]
09-08-2010 08:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
ghost1216
Stopień: 1
*

Liczba postów: 38

Dołączył: 17-08-2010

Reputacja: 0


Telefon: E52

Soft: s60v3
Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #55
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
zainstalowałem pita i quake 2 no fpu klikam na ikonę quake 2 i nic się nie dzieje co zrobić mam E52
23-08-2010 13:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
DidierDrigbi
Stopień: 50
*

Liczba postów: 61

Dołączył: 24-04-2009

Reputacja: 0


Telefon: N82 Hacked

Soft: v 35.0.002

Znajomość symbiana: 11
Podziękował: 10

Otrzymał podziękowań: 7
Post: #56
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Musisz wgrać folder z Quakiem na kartę pamięci...

Samsung C65 -> LG KU250 -> Nokia N82

Jak patrzę na inne historie telefonów, to moja bardzo krótka.

Zalecenie do wszystkich chcących pograć w gry n-gage: przy instalacji i uruchamianiu tych gier, musicie wyłączyć patcha open4all!!!
25-08-2010 15:44
Szukaj postów Cytuj
Offline
Damianes123
Stopień: 100
*

Liczba postów: 146

Dołączył: 09-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: nokia n73
Podziękował: 7

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #57
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
na noki n73 pujdzie
:doubt:

[Obrazek: chomik468x60.gif]
14-09-2010 15:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #58
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
wątpię, za mało ramu i za słaby procek
14-09-2010 15:58
Szukaj postów Cytuj
Offline
Bohan
Stopień: 1
*

Liczba postów: 22

Dołączył: 24-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: E52

Soft: 033.002
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #59
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
ludzie Tongue przecież jest napisane wyraźnie że potrzeba 27mb ram a n73 ma może 19 .... i piszę się pójdzie a nie pujdzie Big Grin
19-09-2010 15:17
Szukaj postów Cytuj
Offline
kwiat
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 10-01-2010

Reputacja: 0


Telefon: 5530

Soft: s60v5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #60
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Na n96 rowniez nie dziala. Nawet nie chce sie odpalic;/
23-09-2010 18:45
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS