Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Offline
Kamo
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 27-02-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia

Soft: Nie wiem.
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #31
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
A ten PIPS 1.3 można ewentualnie odinstalować (jak)?
I czy traci się gwarancję po instalacji...?
28-02-2010 00:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #32
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Pips można usunąć z menadżera aplikacji. Nie stracisz gwarancji gdy zainstalujesz to.

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
28-02-2010 08:28
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: Kamo
Offline
hubertbo1
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 08-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #33
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Działa na 6220c. Big Grin
08-04-2010 23:36
Szukaj postów Cytuj
Offline
ThRec
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 07-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: e51
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #34
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Może mi ktos powiedzieć jak to zainstalować krok po kroku?

ściągnołem plik z 1 linku
wrzuciłem na karte pamieci
potem sciagnolem pips 1.3 i quake2_v102_armv6_nofpu.sisx
zainstalowałem i się nie odpala.
08-05-2010 13:02
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #35
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Zmieniłeś nazwę pliku tak jak w opisie instalacji?

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
08-05-2010 13:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
ThRec
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 07-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: e51
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #36
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
ale możesz powiedzieć jakiego (dokładnie) pliku?
08-05-2010 13:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #37
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
A nie umiesz czytać? Po rozpakowaniu należy zmienić nazwę pliku na quake 2 i wrzucić na kartę pamięci. Wszystko było napisane w pierwszym poście.

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
08-05-2010 13:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
ThRec
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 07-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: e51
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #38
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Ale ja tam nie mam żadnego pliku, tylko folder.
08-05-2010 13:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jur007
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 01-09-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #39
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
100% działa na Nokii 6220cls. Płynnie bez cięcia itd :secretsmile: Big Grin Big Grin Polecam grę :matrix:
05-06-2010 19:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
LIL CEBULA
Stopień: 300
*

Liczba postów: 347

Dołączył: 20-12-2009

Reputacja: 1


Telefon: Xperia One

Znajomość symbiana: 4
Podziękował: 32

Otrzymał podziękowań: 32
Post: #40
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Siema mógł by mi ktoś opisać dokładnie jak to zainstalować bo nie bardzo umie )przeczytałem wszystkie posty) mam to tylko wrzucić na kartę pamięci i po sprawie czy trzeba robić coś jeszcze

EDIT: Dobra działa Big Grin teraz zostaje mi pobawić się klawiszologią i smigam Smile

Telefon: Sony Ericsson Xperia X1i Silver
Rom:VENUS 2.6
HARDSPL:0.78 OliNex
RADIO ROM: 1.16.25.48
CHT CoOkie's Home Tab v2.0.0.0 + CHT Editor v2.0.0.0
OCT:576Mhz

[Obrazek: 29598.png]
05-06-2010 21:37
Szukaj postów Cytuj
Offline
matt9999
Stopień: 1
*

Liczba postów: 12

Dołączył: 17-01-2010

Reputacja: 0


Telefon: nokia e61i

Soft: s60v3
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #41
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
czy komus udalo sie odpalic to na e61i ??
01-07-2010 00:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #42
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Zainstaluj i się przekonaj ale raczej tak ponieważ ma dosyć ramu

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
01-07-2010 08:15
Szukaj postów Cytuj
Offline
matt9999
Stopień: 1
*

Liczba postów: 12

Dołączył: 17-01-2010

Reputacja: 0


Telefon: nokia e61i

Soft: s60v3
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #43
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
jednak u mnie nie działa, gdy probuje uruchomic pokazuje sie komunikat 'feature not supported'
01-07-2010 12:21
Szukaj postów Cytuj
Offline
kypba665
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 03-02-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E52

Soft: 052.003
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #44
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Witam. Czy na E52 z niezłamanym systemem będą problemy z tą grą?
21-07-2010 14:32
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #45
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
kypba665 nie, e52 sobie poradzi bez problemu
21-07-2010 15:20
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS